Cand am luat masina (octombrie) era vreme nasoala se punea o gramada de jeg pe ea..o spalam o data pe saptamana...acum in ultimele 3 luni odata la luna sau la 5 saptamani..depinde
Cat De Des Spalati Masina???
Collapse
X
-
Eu o spal intotdeauna dupa ce mi se usuca noroiul pe strada . Tine noroiul o luna , nu o spal o luna . Nu ploua , o spal saptamanal .Am boala , masina curata pe interior , exterior si motor ( intr-an an jumate spalat motorul de vreo 4 ori - in portbagaj nu se face mizerie ) .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Rocri pune smecta pe crengute ca sa nu mai ai probleme cu turturicile
eu o spal rar de cand am masina , am spalat-o de 4 ori si doar odata si aspirat in portbagaj aica sambata trecuta...
la motor nici nu ma bag so spal ca efectiv nu are rost...Last edited by SoNyKeL; 19 April 2008, 14:46.
sigpic
Comment
-
Eu o spal in fiecare saptamana. O data la 3 luni o dau cu ceara si este eficienta caci nu mai stau picaturile de ploaie pe ea si primeste un luciu placut. Un sfat: curatati intodeauna gainatul de pasari pt. ca acesta contine acizi care ataca suprafetele vopsite!Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
Comment