Cat De Des Spalati Masina???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi povestea cineva care sta in Germania, ca acolo nu prea vezi deloc masini murdare. Si nu cred ca sta neamtul toata ziua cu apa pe masina.

Asta-i Romania, nu avem ce sa facem.

Comment

• Originally posted by Octavian___31 View Post
      Alex21: decat Black&Deker , mai bine (fara discutii!) un Karcher la fel de mic, care culmea e si o idee mai ieftin - 238 de lei in Metro.

PS: eu spal cu el masina, curtea, covoarele si cainele cand il prind la inghesuiala da' nu foarte tare...ca dupa cartea tehnica zice ca n-am voie la animale cu el ....
      se mai gaseste asa ceva prin metro ? poti baga si spuma activa sa speli masina ? se merita ? o curata bine cat de cat ?
      Its just a car ...

Comment

• da se gaseste in orice magazin de genu practiker, bricostore
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• iarna cu 25m furtun si un pistol de udat gradina . ajunge pina in spatele blocului si dureaza maxim 10 min cu un cost minim . sta curata 2 zile . pentru la vara vreau un aparat de presiune .

Comment

• Eu sambata am spalat-o si acum parca am fost cu ea la raliul Paris-Dakar.)
            Nu stiu dom"le de unde atata praf in tara asta infecta!)

Comment

• Iti spun eu. Daca iti amintesti de zilele cu zapada, sigur iti amintesti de tonele de material antiderapant aruncat pe strazi, si sigur nu iti amintesti sa fi vazut vreo perie care sa le curete dupa dezghetz. De acolo praful cand e uscat si noroiul cand incepe sa picure...
              sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Eu o spal cel putin de 2 ori pe saptamina, cind a fost fleoscala am spalat-o in fiecare seara, adica un jet cu apa calda la self service, chiar daca a inghetat apa pe ea cel putin a fost curata, azi am dat si programul de clatire cu ceara, sa vad ce-i de capul lui.

Comment

• La ,,Boul Rosu" zici tu Miky,asa-i?
                  E cat de cat ok spalatoria aia.Mai nou eu numai acolo o spal.

La ,,Boul Rosu" zici tu Miky,asa-i?
                  E cat de cat ok spalatoria aia.Mai nou eu numai acolo o spal.
                  Last edited by Red_Alin; 15 January 2010, 00:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• in medie de 2 ori pe luna,dar pot fi si mult mai dese,depinde de drumurile pe care le am....oricum,nu o sufar muradara,imi da senzatie de jaf!

Comment

• Da Aline, acolo o spal. Am si o un aquatac acasa cu care o mai spal vara, sper ca vara asta sa fac rost si de o lance pt spuma activa nu de jucaria aia ce am primit-o in pachet.

Comment

• eu iarna cred ca o spal o data sau maxim de doua ori(in toata iarna) si asta doar daca nu se mai vede deloc culoarea sau nu mai gasesc pe unde se deschide.chiar nu merita ca nu tine decat maxim o zi minunea.vara o spal mai des.cand baga ala presiune la spalatorie ii spun sa nu dea prea tare ca se duce vopseaua sau sa nu crape ceva din plastic.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• te miri aline de unde atata praf...cum a zis si sorin dupa atatea tone de nisip...de pe drum trebuie sa se depuna undeva, se asterene pe masiniile noastre ...dar mah mir unde sunt masinile de la polaris?...aspiratoarele alea...anul acesta cred ca am vazut doar 1 la lucru...

Comment

• Cine imi poate recomanda o spalatorie ieftina si buna in Militari ?

Comment

• depinde de jeg daca e nevoie o spal.dar in medie cam de 2ori pe luna.
                              Fara Semnatura.

Comment

• cred ca maxim de 2 ori pe luna o spal, avand in vedere ca nu prea circul cu ea
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google