O spal atunci cand e murdara, nu la un interval anume. Am spalat-o ieri si am vazut ca sunt niste pete albe pe ea, lipicioase, care nu s-au luat la spalat si daca incerc sa le sterg se curata dar se zgarie. Cel de la spalatorie a zis sa o mai spal de cateva ori ca cica s-ar lua Ceva sugestii cum sa scap de "petele" de pe masina?
Cat De Des Spalati Masina???
Collapse
X
-
Ma tem ca e cam mult de 2 ori pe saptamana!!
Sper sa nu ai probleme cu ea pe viitor!!
Apropo este cineva care are masina de vreo 3 ani si o spala de 2 ori pe saptamana?
As fi foarte curios sa aud parerea dansului in ceea ce priveste calitatea vopselei dupa atata timp,spalata foarte des!!
Comment
-
De vineri seara incoace numai asa a tinut-o pe langa Ostrov, asta ca tot se vorbea de Calarasi care este aproape. Ploaie torentiala 15-20 minute, liniste si pauza 5-10 minute, si de la capat.
Referitor la spalat, depinde, au fost perioade in care am spalat-o cam odata la 2 saptamani, au fost perioade in care am spalat-o dupa o luna, o luna si ceva, depinde cat de tare se pune jegul si ce timp/chef am.
Stau in Bucuresti la bloc, nu am garaj, masina sta in spatele blocului(pot sa ma consider nocoros- cand o lasam in fata blocului, la bulevard, in 30 minute era PLINA de mizerie indiferent cat de curata as fi lasat-o, aici in spate este putin mai ferita macar).
Weekendul asta de exemplu am vrut sa o spal ca se pusese ceva mizerie pe ea, dar cum spuneam, a plouat destul de mult si chiar nu avea rost, m-am multumit sa o aspir inauntru, sa spal covorasele si sa curat bordul.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Sorin_pss: polish la o masina ii faci de doua, maxim de trei ori (profesional vorbim), dupa care poti sa o revopsesti.
Polish o data la ~ 1,5- 2 ani.
Ceruire...cat incape, adica o data la doua luni cel tarziu. Asta nu dauneaza, nu ia din lac.
Spalat cum am spus si acum ceva timp, cam o data la sapt.
Comment
Comment