If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Alex21: decat Black&Deker , mai bine (fara discutii!) un Karcher la fel de mic, care culmea e si o idee mai ieftin - 238 de lei in Metro.
PS: eu spal cu el masina, curtea, covoarele si cainele cand il prind la inghesuiala da' nu foarte tare...ca dupa cartea tehnica zice ca n-am voie la animale cu el ....
Alex21:
PS: eu spal cu el masina, curtea, covoarele si cainele cand il prind la inghesuiala
foarte tare, o sa incerc sa-mi prind si eu cainele la inghesuiala.
Eu spal masinile din curte cam la 2-3 zile vara daca am timp, maxim o saptamana cand sunt mai ocupat. Iarna le spal rar de tot, ca tre sa merg la spalatorie si nu-mi place. Ca tot veni vorba, ma duc sa le spal
o data pe luna,pentru ca sunt un mare ghinionist:vine ploaia de fiecare data! Dar am in lucru o metoda de la colegii de la intalnirea clubului, care se pare ca-mi va permite sa o spal saptamanal in fata blocului( de praf ,ca de noroi tot la spalatorie) daca o pot aplica cu succes, voi posta aici cum se face.
Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Am putea arunca apa de la etaj pe ea si dup-aia sa coboram sa o stergem cu laveta.... )
Serios, eu ma gandeam la o stropitoare electrica, cu o pompa de apa. E in faza de proiect
O spal doar cand cred ca trebuie neaparat, nici prea des nici prea rar pt ca se mentine curata destul de mult. Intradevar depinde unde o tin, in garaj sau afara. O spal ori la munca ori acasa pt ca am furtun si pulverizator cu 7-8 moduri de stropit si e foarte util
E si in functie de culaore masinii. Daca e mai inchisa la culaore imediat se vede praful, noroiul si alte excremete de pasari.
masina mea e albastru marin (albastru inchis) si o spala o data pe saptaman si asta ca deja ma irita cand vad praful ala pe masina. Si nu stiu cum se intampa cum lasa masina sub copaci atunci se gaseste sa ploua. Si a face una cu pamantul. La ultima ploaie masian a stat sub un tei si sa umplut de bobite dinacelea care se fac dupa ce trece floare si de frunzulite mici - zicea ca e camuflata - pregatita de razboi.
Am gasit in Bricostore un aparat de curatat cu presiune , unguresc parca...E mai mare decat Karcher-ul la 238 Ron!Am dat pe el 250 Ron si spala super!Are si un rezervor pt sampon sau spuma activa si din cate am vazut, pompa este din aluminiu, ceea ce e un mare avantaj!Chiar acum, mai spre seara am sa pun presiunea pe masinaMai mult de praf ca masina e curata!Dar rar folosesc sampon si alte maclavais-uri!..Mai mult iarna!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Ma nush cum o spalati voi dar eu o spal doar atunci cand mi se pare ca e murdara...........Ca sa nu mai zic c a si eu mi-am luat tzeapa de cateva ori.
in alta privinta pot sa spun ca daca e mizerie in ea..........Fac spume!!!! O aspir cateodata fara sa fac exteriorul!!! Am un pr care mio face! Dar tin cont de prognoza meteo daca o aud )
din cate am vazut, pompa este din aluminiu, ceea ce e un mare avantaj!
Materialul cel mai rezistent pentru pompele de spalat sub presiune este bronzul; apa are cea mai mica eficienta (in timp) asupra lui. De aceea iti dai seama de clasa de produs dupa material. Cele profi sunt din bronz.
Problema(ele) la pompele din comert, de bricolaj,,,apar in timp; sunt concepute pentru uz redus...
Nu vreau sa dezamagesc pe cineva,,,doar o precizare (intr-o prima faza ne bucuram de pretul mic achitat pe o asemenea jucarie si apoi...)
Si acum sa revin pe ogor...
Am o culoare de imi vine sa imi dau palme...Albastru mineral; cum e ceva praf in atmosfera,,,se vede imediat pe ea.
O spal inainte de ocazii importante.,, ca iesitul in oras pentru...
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Si eu tot albastru mineral am...Inteleg senzatiaStiu ce vrei sa spui insa unele au pompa din plastic, deci se poate si ma rau!Daca aparatul ma tine cel putin 20-30 de spalari, pot spune ca si-a scos banii in conditiile in care la spalatorie as astepta la coada plus ca nu o spala cum vreau eu!Numai bine!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Alex21: decat Black&Deker , mai bine (fara discutii!) un Karcher la fel de mic, care culmea e si o idee mai ieftin - 238 de lei in Metro.
PS: eu spal cu el masina, curtea, covoarele si cainele cand il prind la inghesuiala da' nu foarte tare...Ca dupa cartea tehnica zice ca n-am voie la animale cu el ....
Zici ca esti mamaia mea..Te duci unde este mai ieftin.
Decand nu este bun Black and Deker ?..Si ce te face sa crezi ca Karcher ala este mai bun?
Am spalat 8 ore cu el incontinu (eu si 4 vecini) cimentul din fata casei, scutere, biciclete, covoare, orice si nu are nimica.
Va este frica ca se arde ?..Pai dece mai are garantie ?..Spal cu el pana cand o sa iasa fum !
Azi am dus-o si eu la spalatorie, sa-i faca un exterior, ca aproape nu i se mai cunostea culoarea originala...A mai spalat-o ploaia zilele trecute, am mai spalat-o cu furtunul, dar nu se compara cu aparatele...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment