Cat De Des Spalati Masina???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cand am luat masina (octombrie) era vreme nasoala se punea o gramada de jeg pe ea..o spalam o data pe saptamana...acum in ultimele 3 luni odata la luna sau la 5 saptamani..depinde

Comment

Cam o data pe saptamina...si pina acum nu s-a luat vopseaua

Comment

Eu spal masina destul de rar (odata pe luna) fiindca fiind masina de firma, non stop sunt cu ea pe drumuri si nu am timp de spalat. Daca e foarte murdara o "clatesc" cu furtunul pana am timp sa o duc la spalatorie.
        sigpic

Comment

Vicol Gabriel:Si de cand ai masina???

Comment

Odata la 2-3 saptamani
            sigpic

Comment

Eu o spal intotdeauna dupa ce mi se usuca noroiul pe strada . Tine noroiul o luna , nu o spal o luna . Nu ploua , o spal saptamanal .Am boala , masina curata pe interior , exterior si motor ( intr-an an jumate spalat motorul de vreo 4 ori - in portbagaj nu se face mizerie ) .
              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Azi o spal. Am asteptat sa treaca ploile. Plus ca azi-noapte m-a fericit o turturica constipata de nu mai vad nimic. Mi-a umplut parbrizul de fecale.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Rocri pune smecta pe crengute ca sa nu mai ai probleme cu turturicile
                  eu o spal rar de cand am masina , am spalat-o de 4 ori si doar odata si aspirat in portbagaj aica sambata trecuta...
                  la motor nici nu ma bag so spal ca efectiv nu are rost...
                  Last edited by SoNyKeL; 19 April 2008, 14:46.

sigpic

Comment

Acu` am spalat si eu masina...e ca noua

Comment

La motor si mie mi-e frica sa o spal si sincer nu prea ii vad nici eu rostul,desi o am de o luna si ceva s-a murdarit putin si la motor,sau mai bine zis prafuit!!!

Comment

Eu o spal cand mi se coloreaza in gri cometa,ea fiind argintie
                        My BMW is fantastic

Comment

La motor eu am spalat doar ce`i deasupra...mai mult nu...am luat noroiu` si prafu` care era si atat tot

Comment

O spal cand ma murdaresc prea des de la praguri cand ma sui in ea Glumesc o spal ori de cate ori e jegu prea mare pe ea: asta se poate intampla la 2 sapt sau 2 luni
                            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Eu o spal in fiecare saptamana. O data la 3 luni o dau cu ceara si este eficienta caci nu mai stau picaturile de ploaie pe ea si primeste un luciu placut. Un sfat: curatati intodeauna gainatul de pasari pt. ca acesta contine acizi care ataca suprafetele vopsite!
                              Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

In fiecare saptamana, de obicei vineri seara sau sambata dimineata.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google