Probabil iarna va mai mai sta prafuita...Insa de regula la maxim 2 saptamani o bag la spalatorie...La o luna,doua ceara
Cat De Des Spalati Masina???
Collapse
X
-
Ptr cine are banuti, se merita sa o speli o data pe sapt...
dar mi se pare exagerat sa o speli de 2-3 ori... Eu o spal o data cam la 2 sapt. Cam asta e media mea, dar poate sa treaca si o luna fara sa o spal.
Oricum, in Bucuresti daca vrei sa o ai mereu curata, tre sa o speli zilnnic. Iar timp si bani, nu prea sunt
cel putin la mine... Apropo, a vopsit careva masina, cat ar costa un albastru metalizat?Better late than never, but never better late
Comment
-
Cel putin o data pe luna la spalatorie, cel mult de doua ori, unde vede si ea spuma activa, ceara lichida si ce mai au astia. In rest, la nevoie, acasa, cu furtunul, capacele si anvelopele cu peria, caroseria cu un burete mare si moale, sampon auto, eventual cu ceara, la final stearsa cu carpa din piele de caprioara si arata ok. Dar de cand a venit frigul, nu prea imi mai convine sa stau cu mana in apa rece.
referitor la culori, am avut din 2006 un albastru marin, destul de pretentios, vara in special, la praf, dar la gri comete actual chiar ca se cunoaste orice firicel de praf, parca si musca lasa urme.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
Comment