pai pe la spalatorie destul de rar o duc la tara in curte si o spal la presiune si cu sampon pe fiecare saptamana
Cat De Des Spalati Masina???
Collapse
X
-
Ieri am spalat-o,dupa un drum la Predeal.Arata parca era fantoma de Prestige.Dupa cateva ore imi cam inghetase geamurile si frana de mana.Am plimbat-o putin prin oras si si-a revenit.Peste noapte n-am mai tras frana de mana.
O spal cam saptamanal,sau in functie de vreme.Daca e foarte murdara,cum a fost ieri,ma risc un pic.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Hei,La Multi Ani pe 2009 pentru voi toti dar mai ales pentru cei pe care i-am suparat cu raspunsurile mele IMI CER MI DE SCUZE DAR ASA ESTE LA INCEPUT!Cred ca de data asta am intrat bine si ca nu mai gresesc daca am o simpla intrebare.Acum o zi am spalat masina la o spalatorie auto iar azi dimineata cand am vrut sa plec ,pe langa ca era tun,nu am putut sa o misc din loc,cand am dat cu spatela nu a vrut si nici in fata.Am fortat dupa 2-3min cu spatele ci a pocnit ceva cred ca la roti.Sa auzit f tare e posibil ca gheata sa nu poata permite rotilor sa se miste sau ar putea fi altceva?
Comment
-
La fel am patit si eu iarna asta dupa ca am spalat masina a inghetat frana de mana si nu am mai putut pleca cu masina da am rezolvat problema cu uscatorul de par cu care am incalzit butuci din spate gresala mea a fost ca am tras frana de mana .
Comment
-
Trăim în ţara unde nu merită să îţi speli maşina pentru că redevine murdară în primele cinci minute după spălare.
Comment
Comment