Cat De Des Spalati Masina???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai pe la spalatorie destul de rar o duc la tara in curte si o spal la presiune si cu sampon pe fiecare saptamana
    low....&.....slow

Comment

• Se pare ca eu am cam rarit spalarile pe gerul asta (la 3-4 saptamani) deoarece nu tin prea mult
      @alexutzu si eu as spalao mai des daca as dichisi zilnic cate ceva pe la ea

Comment

• Nici a mea nu a mai vazut apa de cand a dat inghetul si nici nu o sa vada pana nu se mai incalzeste vremea un pic. Mi-e cam sila sa ma urc in ea asa, dar nici nu risc sa imi inghete usi, butuci, chedere sau mai stiu eu ce.

Comment

• Ieri am spalat-o,dupa un drum la Predeal.Arata parca era fantoma de Prestige.Dupa cateva ore imi cam inghetase geamurile si frana de mana.Am plimbat-o putin prin oras si si-a revenit.Peste noapte n-am mai tras frana de mana.
          O spal cam saptamanal,sau in functie de vreme.Daca e foarte murdara,cum a fost ieri,ma risc un pic.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Cel putin o data pe saptamana, pregatire de week-end.
            LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
            CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• Hei,La Multi Ani pe 2009 pentru voi toti dar mai ales pentru cei pe care i-am suparat cu raspunsurile mele IMI CER MI DE SCUZE DAR ASA ESTE LA INCEPUT!Cred ca de data asta am intrat bine si ca nu mai gresesc daca am o simpla intrebare.Acum o zi am spalat masina la o spalatorie auto iar azi dimineata cand am vrut sa plec ,pe langa ca era tun,nu am putut sa o misc din loc,cand am dat cu spatela nu a vrut si nici in fata.Am fortat dupa 2-3min cu spatele ci a pocnit ceva cred ca la roti.Sa auzit f tare e posibil ca gheata sa nu poata permite rotilor sa se miste sau ar putea fi altceva?

Comment

• ai patit exact ca un vecin de al meu,a spalat masina pe ger si cand a vrut sa plece nu a putut ca ii inghease rotile,a trebuit sa toarne apa calda sa poata pleca,a fost o faza de comedie

Comment

• Despre roti blocate, aici mai multe detalii:
                  Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• La fel am patit si eu iarna asta dupa ca am spalat masina a inghetat frana de mana si nu am mai putut pleca cu masina da am rezolvat problema cu uscatorul de par cu care am incalzit butuci din spate gresala mea a fost ca am tras frana de mana .

Comment

• am priceput,nu ar trebuii sa trag frana de mana cand spal masina.Dar credeti ca ar trebuii sa merg cu ea in service ar fi putut patii ceva?Dupa ce am plecat a mers chiar f ok.

Comment

• Nu cred ca ar trebui sa mergi la service,numai ca ai grija data viitoare.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Frana nu are nimica ca doar frana de mana a inghetat nu frana de serviciu.

Comment

• Cel mai bine este sa spalati masina la amiaza in zilele de iarna si sa si mergeti ceva timp cu ea pentru a se usca ... altfel ... tronc, ponc si altele.
                            LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                            CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• Trăim în ţara unde nu merită să îţi speli maşina pentru că redevine murdară în primele cinci minute după spălare.
                              Attached Files

Comment

• Corect.Aici iti dau dreptate.Si nu numai atat,este si foarte greu de intretinut.
                                Ne miram ca ne mai apare cate o zgarietura sau mai stiu eu ce.
                                Asta e,vorba lui Badea:,,Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google