acum am venit de la spalatorie..nici nu`mi vine sa cred ca e maisna mea...ultima oara a fost spalata pe 31 dec 2008...
Cat De Des Spalati Masina???
Collapse
X
-
Exterior - o spal o data la doua-trei saptamani, maxim o luna - daca e ploaie si lapovita si mazga etc., nu are rost. Interior - de cate ori este nevoie. Dupa spalat exterior, musai dat cu ceara, am constatat ca face ii bine la sanatate.Logan Ambition 1.5 DC
Comment
-
si eu obisnuiam sa o spal o data la doua saptamani dar din ianuarie de cand cu ploi si ninsori nu am mai spalat-o deloc... vroiam sa va intreb (ca eu inca nu stiu) care este diferenta dintre o spalatorie obisnuita si una "ecologica"?... folosesc alte solutii de curatare si la care dintre ele rezultatul este mai multumitor?
Comment
-
eu o spal de cate ori este nevoie si la motor la fel .garantez ca motorul nu are nimic si ramane in permanente curat nu? interior la fel si o am de 4 ani masina daca vezi cum arata vopseaua e belea....spalatul e sfannt la o masina parerea mea..cum o pastrezi asa o ai....sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
c-am o data la 2 saptamani la exterior, la interior de cate ori este nevoie(am aspirator la 12v) curata e ca noua(model 2006).
La motor nu am spalat-o niciodata si nici nu o voi spala.
Dacia veche in cei noua ani nu a fost spalata niciodata la motor si...cand am dus-o la vanzare sa dat cel mai repede...pentru ca se vedea ca nu ascund nimic.
Comment
Comment