Cat De Des Spalati Masina???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu o sapalam cand era mai frig cand nu o mai putem vedea cat de murdara este acuma a venit caldura o sapal mai des acasa la spalatorie rar cand castig un bon la concurs la o spalatorie la care i face reclama la radio!

Comment

• La mine, daca e vineri, e spalatorie auto...iar fac carnat de masini pe strada
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• In alte orase se poate spala masina pe strada ca in altele nu ca iei amenda?

Comment

• Pai depinde...eu stau pe strada fara trafic ...nu trec decat vecinii sa le parcheze cand vin de la munca si cand vad ca scot sculele sa spal vor si ei...nu pot sa-i refuz )))

Comment

• darksid3 eee, si cine bea o bere rece?

ieri am spalat anvelopele cu PEPSI. este o minune sucul asta.

si pe urma am combinat cu vin
            Last edited by bogdan_1984; 3 April 2009, 13:51.
            sigpic

Comment

• bogdan zi si mie cum faci?

Comment

• Eu de cand ma stiu spal masina in fata portii si ceilalti la fel fac...acum daca o sa ma vedeti la TV cu 20 de mascati la poarta ca ma umfla ca pe Jiji, se poate...la ce Justitie avem nici nu ma astept la altceva

@bogdan: Eventual spala anvelopele cu 50% apa, 50% Pepsi sau Cola, adica le amesteci intr-un recipient...ies cauciucele giugiuc dupa si nici nu raman cleioase

Comment

• darksid3 exact asa am facut. am vazut ca ai scris tu la topicul ce racoritoare beti si am fost de am cumparat 2,5 L la superpret de de 2 L si 1 L a fost de ajuns pentru 4 roti de doua ori spalate.

am 'muiat o carputa in solutia de pepsi cu apa si am intins pe anvelopa. GIUGIUC au iesit
                  sigpic

Comment

• ...si cand ma gandesc ca unii dau bani pe solutii speciale si spume...

Comment

• Dar pana la urma tot mai bine cumperi o solutie de cauciucuri !

Comment

• darksid3 exact cu 5 lei cumperi 2,5 L "solutie" si ajunge cam o luna. plus, ca mai este si potabila, dar nu tine loc de sete.

si am dat si pe bari. si negrul este mai negru dupa aplicarea "solutiei"

radule parerea ta. am vazut solutii de 250 ml cu 18 lei. da ce? am inebunit?
                        sigpic

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                          Dar pana la urma tot mai bine cumperi o solutie de cauciucuri !
                          Am dat pe un spray cu o spuma speciala vre-o 40 de lei si fara sa bat campii, tot mai bine iese cu Pepsi...pai cat Pepsi cumpar cu 40 de lei?Hai sa fim seriosi

Comment

• Sincer pana acuma nu am incercat cu pepsi sau cola paote incerc sa vad ce o sa iasa!

Comment

• Originally posted by laur_cos View Post
                              O spal atunci cand e murdara, nu la un interval anume. Am spalat-o ieri si am vazut ca sunt niste pete albe pe ea, lipicioase, care nu s-au luat la spalat si daca incerc sa le sterg se curata dar se zgarie. Cel de la spalatorie a zis sa o mai spal de cateva ori ca cica s-ar lua Ceva sugestii cum sa scap de "petele" de pe masina?
                              Degresol se gaseste la articolele de menaj (curatenie) in supermarketuri

Comment

• Periodicitatea spalarilor nu conteaza. Cel mai important e sa o stergi bine pe la incheieturi, sa nu ramana apa ca pe acolo apare rugina (sub capota de la motor, portbagaj, pe la portiere, etc). Este adevarat ca spalatul cu galeata si buretele nu este indicat, chiar daca este mai economic. La spalatorie nu o sterg ciorile alea mai deloc, in ciuda faptului ca le mai dai si lor ceva. Solutia este ca dupa fiecare spalare cand ajungi acasa sa o iei la sters cu o carpa moale si sa la 5 min usile si capotele deschise sa o usuce vantul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google