Intre Fete...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce poze, cu msina mea?
    My BMW is fantastic

Comment

Cu masina sigur, dar nu ar strica si o poza cu tine....
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Nu am inca,dar o sa fac.Cu mine de ce,nu cred ca are importanta poza cu mine
        My BMW is fantastic

Comment

Corect, ai dreptate, cu masina este suficient
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Unii avem si poze cu noi pe profilul public in fine, fa un topic la "my ride" cu fiatul.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

O sa fac in viitorul apropiat
              My BMW is fantastic

Comment

Bine ai venit! Chiar daca ai fiat si un L pe sigla forumului nostru!
                Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                Andreea Trifu

Comment

Bluee este aici, stati linistiti..Doar nu credeati ca ati scapat de mine?????
                  Este o idee foarte buna..Discutii intre fete...Suna bine.... Stiu ca mai sunt fete pe forumul asta, ptr ca chiar eu m-am conversat cu una....Curaj fetelor!!!!!

Cristi_LCD chiar sunt o loganista convinsa..Am fost chiar si la o intalnire Logan Club Sibiu.... Nu spun eu prea multe pe forum dar sa sti ca citesc cam tot ce scrie pe aici....
                  Last edited by bluee; 8 July 2008, 16:16.

Comment

Confirm cele spuse de Bluee

Comment

Punto, sunt curioasa ce subiecte "de fete" crezi ca se pot discuta pe acest forum "de baieti"?? Sunt curioasa.. Mi-ar face placere sa discutam ca-ntre fete anumite subiecte.....Astept propuneri.

Comment

Originally posted by bluee View Post
                        Cristi_LCD chiar sunt o loganista convinsa..Am fost chiar si la o intalnire Logan Club Sibiu.... Nu spun eu prea multe pe forum dar sa sti ca citesc cam tot ce scrie pe aici....
                        Afirmatia mea era serioasa. Chiar esti o loganista de frunte. Intrebam unde esti pentru ca ai avut pauza in perioada cand am intrebat.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Eu nu am internet acasa...Sunt la birou si am iesit sa mananc ceva si exact in intervalul acela te-ai intrebat unde sunt...De obicei stau pe forum de la ora 7 pana la 14-15 si uneori si dupa-amiaza....

Comment

Punto sa retras pe fiatclub
                            sigpic

Comment

Daca detii o alta masina decat LOGAN, esti logat pe acest forum si ai 200 de posturi la "Discutii generale" inseamna ca esti loganist de 5 stele? Intreb si eu......

Comment

Ideea in sine de integrare a fetelor in comunitate e ok... Dar poll-ul ala ma irita tare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google