Intre Fete...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea mea este ca poti fii loganist in doua cazuri: cazul unu, acela in care esti posesor de logan si scri si pe forum (nu conteaza cat de profunde sunt subiectele, prin simplu fapt ca ai un logan ti-ai castigat dreptul de a fii membru logan club; scopul acestui forum este acela de a invata cate ceva despre masina noastra de la cei cu mai multa experienta) si cazul doi, in care nu esti posesor de logan, dar CUNOSTI DESTUL DE MULTE despre aceasta masina...
    Nu va suparati pe mine, dar asta este parerea mea..Puteti sa ma contraziceti!!

Comment

Eu zic, ca forumul e util pentru toti cei cu logan si cei stiutori si cei nestiutori. Daca ai alta masina cum te-ar putea interesa scartaitul de scaune sau schimbatul unui bec la logan ? Se cheama LOGANCLUB pana la urma.
      Last edited by mikebike72; 8 July 2008, 20:16.

Comment

Eu zic sa lasati acest topic doar pt fete si sa nu mai postati voi baieti
        sigpic

Comment

Apropo, Bluee cand apari si la intalnirea de la Polivalenta ?
          sigpic
          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Originally posted by bluee View Post
            Eu nu am internet acasa...Sunt la birou si am iesit sa mananc ceva si exact in intervalul acela te-ai intrebat unde sunt...De obicei stau pe forum de la ora 7 pana la 14-15 si uneori si dupa-amiaza....

Daca stai pe forum atat,cand mai muncesti?

Comment

Nu stau numai pe forum... Din cand in cand ma mai uit la noile posturil.Sunt logata pe forum dar asta nu inseamna ca sunt numai pe forum... Muncesc mult, sa sti, dar mai fac si pauze....

Comment

Hai sa vorbim între noi fetele: - ce părere aveţi de cum sunt tratate şoferiţele în service-uri? ( mă refer în special la service-urile DACIA)

Comment

Eu am fost foarte bine tratata cand am fost la service. Baietii de la Gammis ma cunosc si au fost draguti. M-au lasat chiar sa stau langa masina cand au facut revizie... Recunosc ca nu am curaj sa merg singura la alt service ptr ca nu toti sunt draguti... Am un amic mecanic auto si mereu imi spune fraze de genul: "astazi a venit o proasta si i-am umflat pretul" sau "nu avea mare lucru masina dar i-am luat 6 milioane"....
                  Daca sunt purtatoare de sani nu inseamna ca sunt si proasta....

Comment

Eu am constant probleme de genu' " e fraieră, fiind şoferiţă habar nu are" şi " nu se confirmă" indiferent de problema pe care o semnalez la maşină, doar pentru că nu au chef să-şi facă treaba. De ex.:- am mai spus-o şi în alt thread.... Am sesizat din timp un zgomot în portiera de la şofer.... Au "testat" maşina prin jurul service-ului, pe drum drept şi lin şi mi-au scris pe comanda deschisă "nu se confirmă". La trei săptămâni după... S-ţi fi auzit ce-mi zdrăngăne geamul de la şofer când trec de 100 km/h. Şi multe altele.....

Comment

Am uitat să menţionez că dau de bunăvoie, de fiecare dată, "taxa de şoferiţă" la service. Sunt conştientă de existenţa ei şi o plătesc. Dar cel puţin să se schimbe ceva în atitudinea lor. NU toate şoferiţele sunt "şoferiţe", unele mai au şi habar de maşina lor

Comment

Din cauza acestei "taxe de soferita" eu merg numai la Gammis.. Am incredere in baietii de acolo...

Comment

Eu mai am un an jumătate de garanţie şi sunt ţinută de anumite service-uri DACIA. În zona mea nu ştiu decât unul singur mai răsărit ( mai sunt vro două, dar am auzit că nu sunt chiar aşa de bune, deşi ăsta la care merg eu....). Abia aştept să ies din garanţie şi să-mi fac schimbările mult visate şi studiate la maşină la ce service vreau eu

Comment

Si masina mea este in garantie.... Nu sunt legata de vreun service anume dar sunt multumita de Gammis... Pe principiul "clientul nostru, stapanul nostru" m-au castigat de client.

Comment

Bluee Gammis unde este? Sibiu sau Bucureşti?

Comment

Gammis este in MEDIAS.... Eu locuiesc in Bucuresti iar mama locuieste la Agnita. Medias-ul este la 40 km de Agnita.. Merg de doua ori pe luna la mama asa ca imi este usor sa ajung la Gammis..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google