Intre Fete...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am înţeles.... Mie îmi e mai greu să ajung acolo, deşi, având în vedere că nu merg în service lunar, n-ar trebui să fie o aşa mare problemă. Pusesem ochii la un momentdat pe service-ul DACIA din apropiere de Băneasa, de pe DN1. Dar n-am auzit pe nimeni din anturajul meu să fi fost acolo

Comment

Am multe cunostinte in Bucuresti care merg la DACOSERV..Cred ca sunt cei mai buni din Bucuresti....

Comment

Merci de informatii Bluee.... Se pare că suntem singurele loganiste active. Am o bănuială că ne vom mai conversa numai noi două pe thread-ul ăsta. Rămân cu un ochi pe forum...Să aveţi o zi uşoară!

Comment

Multumesc la fel.. O zi placuta si tie!!
          La ora 10 am o sedinta apoi revin pe forum..
          ancainfp este id-ul meu de mess....

Comment

Salut tuturor!
            Primul post in forum, la topicul la care sper sa ma incadrez: femeie, soferita, si viitoare posesoare de Logan Ph2 Laureate 1.6 16 V.

Am si eu aceeasi problema cu service-urile, dar... Sa spunem ca mai si stiu cate ceva de pe la masini... Am uitat, am masina, dar e Dacie 1310, asa ca... Sper sa reusesc si eu sa ma leg la discutii dupa ce studiez forumul mai bine!

Toate bune, si Drive Safe! RiseCalax
            Eu sunt magician... Eu pot...

Comment

Domnilor, asta-i topic pt fete. Am dori sa ramana asa...Daca le urati bun venit, dati-le puncte, nu postati aici. Mersi de intelegere...
              Last edited by Seba; 9 July 2008, 20:44.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Salut RiseCalax, bine-ai venit...

Comment

RiseCalax, bine ai venit..Asteptam posturile tale...

Comment

eu abia aştept să ne spună cum a fost în service, am înţeles că merge astăzi....

Comment

pardon, lucialina era..... Am greşit..... Scuze RiseCalax...... Sper să nu fie nevoie să mergi în service
                      Acum lucialina trebuie să postezi pe thread-ul ăsta.... Că m-am făcut de ruşine

Comment

Bluee si Apliliecii, multumesc pentru urari... Si eu sper sa nu fie nevoie sa ajung in service, dar tot trebuie sa ajung la un dealer azi, sa vad ce fac cu actele pentru masina. Cat despre posturi, stati sa imi iau Golanca... )

Comment

Baftă multă....Te aşteptăm cu veşti.... şi cu maşina la întâlnirile loganiştilor

Comment

Sa fie, multumesc! Cand iau Golanca, sigur vin si eu la intalniri!

Comment

Alte fete nu mai scriu pe aici?????

Comment

Ba da ba da scriu eu numai ca mai greu daca nu am net :P
                                hey girls

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google