Am revenit si eu dupa o lunga absenta
Intre Fete...
Collapse
X
-
Originally posted by playmo View Postpai, te asteptam cel putin pana acum, de ceva timp incoace sunt singura loganista pe la intalnirile din buc...
te-am zarit postand ca iti ridici masina azi, maine poate ne si onorezi cu prezenta la polivalentaEu sunt magician... Eu pot...
Comment
-
hello
Salutare fetelor,
Sunt noua pe forum si noua proprietara de Logan facelift...
Vad ca baietii tot organizeaza intalniri....Noi fetele nimic...???
Teme noi si incitante de discutii???
Sper ca aici sa pot intalni si persoane de sex feminin cu care sa pot discuta despre masini....Fara ca baietii sa ' ne dea lectii' tot timpul. Nu va suparati baieti...Sper...
Comment
-
...
Salut Playmo...
Pai uite...Una cate una da de reusim sa ne strangem...Cred ca initiativa e principalul !
Nu e neaparat sa exludem baietii, dar ...Sa nu vina sa ne dea lectii si sa vina cu " femeile astea la volan...." etc...Poate nu ne pricepem noi la mecanica dar...Sincer cred ca avem mai mare grija de masini decat ei si chiar conducem mai atent ( chiar daca nu suntem vitezomane).
Comment
-
Fiecare dintre noi a avut ' aventuri' cu masina si sigur ca din experienta inveti cate un pic....Eu in ultimul an, cu vechea masina am avut parte de muulte...Azi de exemplu i-am spus mamei mele inainte de a merge la service ce are masina ei...Si asa a fost...Din pacate am avut dreptate !
Fetelor,
De cate amenzi ati scapat pana acum pt ca i-ati fost simpatice politaiului? Inafara de radare ...Care sunt inevitabile...!!!
Eu pana acum am scapat de 3 ori .......Doar cu avertisment sau chiar nimic ?Last edited by valeriuciprian; 7 August 2008, 22:39.
Comment
-
Nu inteleg regula postata acu' ceva vreme, care zicea ca trebuie sa detii un Logan ca sa participi... Sau sa stii ceva despre el. Eu de exemplu nu am masina si totusi, de cand am cont (nici o sapt), petrec mai bine de o ora pe forum zilnic, si sunt fata, ceea ce ma aduce la acest thread. Poate fi pt ca exista interese comune? Intreb asa, ca idee, pt ca zau ca nu mi se pare un forum "loganist". Mi se pare ca toti cei care au avut norocul sa dea peste site-ul asta au din intamplare si Logan-uri. Si nu ideea de a detine un Logan face forumul interesant.
@playmo... Iti mai vezi permisul inainte sa pleci...?Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Comment