Intre Fete...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am revenit si eu dupa o lunga absenta
    My BMW is fantastic

Comment

Originally posted by playmo View Post
      pai, te asteptam cel putin pana acum, de ceva timp incoace sunt singura loganista pe la intalnirile din buc...
      te-am zarit postand ca iti ridici masina azi, maine poate ne si onorezi cu prezenta la polivalenta
      Multumesc multumesc. Da am ridicat masina ieri. Din pacate nu pot ajunge la intalnirea de azi (lucrez in weekend, dar nu intotdeauna...) Dar cum prind liber de la serviciu, vin! Promit!
      Eu sunt magician... Eu pot...

Comment

Ma bucur sa aud asta ;))

Comment

hello

Salutare fetelor,
          Sunt noua pe forum si noua proprietara de Logan facelift...
          Vad ca baietii tot organizeaza intalniri....Noi fetele nimic...???
          Teme noi si incitante de discutii???
          Sper ca aici sa pot intalni si persoane de sex feminin cu care sa pot discuta despre masini....Fara ca baietii sa ' ne dea lectii' tot timpul. Nu va suparati baieti...Sper...

Comment

Intalnirile nu sunt numai intre baieti... Dar fetele le numeri pe degetele... De la o mana :/ nu stiu cum ar iesi o intalnire numai intre fete... De gasit fete cu care sa discuti gasesti :P take me for an example

Comment

...

Salut Playmo...
              Pai uite...Una cate una da de reusim sa ne strangem...Cred ca initiativa e principalul !
              Nu e neaparat sa exludem baietii, dar ...Sa nu vina sa ne dea lectii si sa vina cu " femeile astea la volan...." etc...Poate nu ne pricepem noi la mecanica dar...Sincer cred ca avem mai mare grija de masini decat ei si chiar conducem mai atent ( chiar daca nu suntem vitezomane).

Comment

Dap.. Sau poate ne pricepem si la mecanica

Comment

Fiecare dintre noi a avut ' aventuri' cu masina si sigur ca din experienta inveti cate un pic....Eu in ultimul an, cu vechea masina am avut parte de muulte...Azi de exemplu i-am spus mamei mele inainte de a merge la service ce are masina ei...Si asa a fost...Din pacate am avut dreptate !
                  Fetelor,
                  De cate amenzi ati scapat pana acum pt ca i-ati fost simpatice politaiului? Inafara de radare ...Care sunt inevitabile...!!!
                  Eu pana acum am scapat de 3 ori .......Doar cu avertisment sau chiar nimic ?
                  Last edited by valeriuciprian; 7 August 2008, 22:39.

Comment

Eu n-am fost niciodata trasa pe dreapta

Comment

Nici eu nu am fost trasa pe dreapta, dar am parcat unde nu trebuie si am avut un mic accident ( pt ca am fiost obligata sa schimb banda pe linie continua)...

Comment

Pai atunci cum ai scapat de " 3 ori " ? Daca la incidente de genu ai scapat asa usor.. Esti norocoasa eu n-am scapat... Dovada ca acum am suspendare

Comment

Nu inteleg regula postata acu' ceva vreme, care zicea ca trebuie sa detii un Logan ca sa participi... Sau sa stii ceva despre el. Eu de exemplu nu am masina si totusi, de cand am cont (nici o sapt), petrec mai bine de o ora pe forum zilnic, si sunt fata, ceea ce ma aduce la acest thread. Poate fi pt ca exista interese comune? Intreb asa, ca idee, pt ca zau ca nu mi se pare un forum "loganist". Mi se pare ca toti cei care au avut norocul sa dea peste site-ul asta au din intamplare si Logan-uri. Si nu ideea de a detine un Logan face forumul interesant.

@playmo... Iti mai vezi permisul inainte sa pleci...?
                          Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Nu prea...

Comment

Fetelor, am revenit si eu pe forum. Am fost plecata in Norvegia dar m-am intors cu forte proaspete... Ma bucur sa vad ca incet incet grupul femeilor la volan creste...

Comment

@playmo, ce faci cu motanelul tau (cel care miauna) dupa ce pleci? Il iei cu tine?

@bluee, welcome back in Romania (come and visit, but don't stay), ceva povesti adunate?
                                Last edited by ReBe; 12 August 2008, 22:07.
                                Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google