Intre Fete...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mersi Anca!
    Am si eu cunostinte (cu Logan) de la care am aflat de forum... Si, ca sa fiu sincera, mi s-a parut cel putin aiurea si fara sens, pana cand am inteles mai bine despre ce e vorba si pana am invatat ca mai rar e dragoste pt Logan decat respect pt ceea ce inseamna masina (si implicit munca pt a o obtine), fie Logan, fie "mertan". Dar de cand am realizat chestia asta mi-am schimbat la 180 de grade opinia asupra ce inseamna Logan Club si imi plec fruntea in fata celor de aici, pt ca nu gasesti la orice colt o persoana care sa respecte un lucru asa cum face un loganist cu masina sa!
    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

De ce sa il iau cu mine ? Haha la englezi ? Sa fac ce cu el ?

Comment

Originally posted by playmo View Post
        De ce sa il iau cu mine ? Haha la englezi ? Sa fac ce cu el ?
        idk, ma gandeam ce o sa se intample cu el ca am avut si eu pisoias, dar acum e printre ingerasi si mna mi-e dor de ea si ma gandeam ca nah... O sa-ti fie si tie dor de motanelul tau daca nu-l iei cu tine :P
        oricum, asa ca idee, ti-l tine vreo 2 sapt la vama din nu stiu ce motive daca vrei sa iesi cu el din tara :|

Comment

Stai ca m-ai zapacit... Vbesti de animal sau de masina ? ) credeam ca e vb de masina... Oricum ar fi motanii raman cu parintii si masina la fel as lua unu din motani, de care sunt mai atasata.. Dar sunt prea multe demersuri cu scosul unui animal din tara.. Iar cu masina, dupa cum am mai zis... Nu are niciun rost...

Comment

Pai eu am zis ca e vb de motanul care miauna ;))

Comment

Salut fetelor,
              Am revenit si eu...Zilele astea am lucrat de dimineata pana noaptea...
              Sunt fff suparata: duminica viitoare trebuie sa plec in concediu in Ungaria cu masina, dar ...La naiba...Nu mi-au venit inca numerele finale....Si cred ca nici nu o sa vina la timp. Inca nu a iesit cartea masinii din RAR Bucuresti....Bine ca am masina noua si plec in concediu cu microbusul... Si daca le prelungesc pe astea rosii tot degeaba pt ca nu pot iesi cu ele din tara....
              Un sistem aiurea....

Comment

Uof... Inca putin si ne paraseste playmo

Comment

Vad ca s-a instalat linistea...

Take a look, poate facem un pustiu de bine impreuna:

Comment

S-a lasat linistea intre loganiste...

Comment

• Fetelor, eu sunt plecata din tara si nu am timp sa intru pe forum. Saptamana viitoare ma intorc in RO si promit sa fiu mai activa....

Comment

• Pai chiar te rog , va rog defapt sa fiti mai active pe aici inca putin si iar ma voi putea numi loganista

Comment

• Am vazut 3 loganuri in Italia si mi-a crescut inima de bucurie...
                          Cineva scria mai sus ca soferitele nu sunt vitezomane..Eu, din pacate, sunt vitezomana si mai sunt si ghinionista.. Am detector de radar si totusi am strans 9 puncte... Nu vreau sa raman pieton!!!!!!!!

Sa va intreb ceva: voi cum va pregatiti masina ptr iarna?
                          Eu imi pun cauciucurile GoodYear, lichid ptr spalat parbrizul (-20 grade), imi verific si eventual completez antigelul, am tot timpul minim 40 litri motorina in rezervor,..si cam atat. Noaptea, cand nu am somn, ma gandesc la treburile urgente pe care le am de facut..Si LOGANUL este primul pe lista mea...Mai am de platit rata la casco...
                          Last edited by bluee; 1 October 2008, 18:12.

Comment

• Am vazut si eu un logan aici dar era cu numar de iasi, chiar nu ma astept sa vad cu numere locale :P si nu , nu esti singura vitezomana

de pregatit masina, avand in vedere ca stau o luna in tara si nu am timp sa umblu sa ma ocup de ea, mi-o pregateste altcineva, eu doar o iau in primire, insa stiu un lucru, cauciucurile nu le schimb

Comment

• Eu n-am masina.... PENIBIL... Oricum, la iarna primesc... Si va promit ca iau carnetul din prima!

@playmo: Na? Cum e la britanici? We miss you!

@bluee: Cred ca se amana 1-2 sapt intalnirea de la Medias... Sper sa poti veni! Mai e de dat golanitza ta?
                              Last edited by ReBe; 1 October 2008, 23:43.

Comment

• ReBe, in principiu am renuntat la idee, dar daca apare vreun client, DA, este de VANZARE.. Eu ajung la agnita in 10 octombrie si o sa vin la intalnire, indiferent unde se organizeaza...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google