Sa Iau Sau Sa Nu Iau Rovinieta?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa Iau Sau Sa Nu Iau Rovinieta?

Mi-a expirat rovinieta si nu stiu ce sa fac: sa iau sau sa nu iau alta? Am auzit ca de la jumatatea anului banii de pe rovinieta vor intra in taxa de mediu. Daca e asa cese va intampla cu ce care si-au luat rovinieta pe un an? Eu sunt intr-o mare dilema..sa nu arunc banii degeaba, sa iau acum rovinieta, iar la vara sa ma trezesc ca trebuie sa platesc si taxa de mediu

Stiu eu ce sa zic? Zgarcetste-te acu la vreo 70ron si poate-ti iei o amenda de cateva sute, plus ca mai platesti si taxa de mediu...
    ai inteles, sper, ce-am vrut sa zic...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu am cum sa iti spun ce sa faci, dar o sa iti povestesc cum fac eu....
      La inceputul anului nu aveam bani pt rovigneta (pt tot anul) si m-am gandit ca aman achizitia pt cand voi avea mai multi bani...si la primele 2-3 iesiri din buc, mi-am cumparat rovigneta pt 3 zile, dupa care am renuntat la ideea de a-mi mai cumpara rovigneta, avand in vedere discutiile despre scoaterea rovignetei, si mai ales ca am auzit ca doar AND-ul te poate controla de rovigneta, si nu politia romana, datorita faptului ca rovigneta reprezinta o taxa pt drumuri nationale. De ceea ce am scris legat de AND - Rovigneta - Politie nu sunt sigur, sunt doar niste vorbe pe care le-am auzit.....dar si asta, si posibilitatea scoaterea rovignetei....m-au convins sa nu imi mai cumpar.

Bafta!!

sigpic

Comment

Am vrut s-o cumpar ca tot omul civilizat la inceputul anului.Intr- duminica,am oprit la petromul ala de la iesirea din Militari spre Pitesti.Cand am cerut la casa rovignieta,vanzatoarea mi-a raspuns strengareste zambindu-mi suspect de vesel:"Nu avem"zice ea,dupa care continua:" Dar stati linistit ca nu fac astia(Politia)controale,pe-aici...Noi am mers acum de sarbatori pana in Mehedinti si nu ne-a intrebat nici dracu!!! "
        Am ramas stupefiat...Halal incurajare de la un om care in mod normal chiar trebuia sa-i para rau ca nu poate sa-mi ia banii!!!
        In sfarsit,traim in Romania...Nu asta e motivul pentru care nu mi-am cumparat ci pentru simplu fapt ca nu este clar nici pana azi cum va fii cu aceasta "celebra"rovignieta...Mi-e sa nu dau banii de pomana si sa apara vreo chestie noua gen"taxa de drum in pretul benzinei" Ca la noi e posibil orice....

Comment

Eu unu am rovinieta da da sunt prostul care a dat banii pe rovinieta pe mine ma costat 90de ron parca eu de fapt mi-am luat o teapa foarte mare ptr ca prima oara cand am vrut so fac era 6dimineata eram adormit aia de la casa ma intrebat ceva eu i-am raspuns ceva ia mi-a cerut o suma mica de bani nu stiu vreo 30 de ron si dupaia pe la 7am realizat ca a fost suspect de ieftina si ca am facut-o doar pe o luna.Eu ies des din oras foarte des de fapt in oras nu ai voie pe varianta etc asa ca mai bine dorm linistit si cu 3mii de lei pe zii la deal la vale tot aia e...
          Last edited by SoNyKeL; 21 April 2008, 19:52.

sigpic

Comment

Rog un moderator sa mute acest thread care mai este deschis "rovigneta"
            sigpic

Comment

Se continua aici
              sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google