Blacky->100
Un Favor , Va Rog Ptr Cainele De SoNyKeL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deluxe hotomanuleeeee...
Multumesc tuturor ptr voturi
http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html#pics e pe pagina 14 al2lea caine ...
ms gionikLast edited by SoNyKeL; 13 May 2008, 12:58.
sigpic
Comment
-
Peste 10 min ii trag si eu un vot...sa se faca 24 h ;)Last edited by bogdan1709; 13 May 2008, 13:57.
Comment
-
Originally posted by Omega View PostPet shou sau loganclub?
Stii ca esti off topic? sau a fost o gluma?
nu-mi apartine textul de pe randul doi, dar raspund. io inteleg ca mai putem calca stramb cu offtopicul, dar mi se pare deplasat sa votam carliontii unui catel (pssst... sunt mort dupa catei!) in loc sa vorbim despre masini. probabil ca sunt si forumuri care au ca subiect animalele de companie, unde ai fi putut sa-ti faci cont si sa pui un link aici ca sa stie lumea.
Comment
-
Votat si de acas!!
Omega daca vrei sa votezi....voteaza, daca nu viziteaza alte thread-uri legate de masini, dar nu mai comenta aiurea, doar pt a-tzi face numarul de posturi mai mare. Daca cineva are nevoie de ajutor, si putem sa-l ajutam....ajutam, evident, indiferent daca nevoia este sau nu legata de masini
sigpic
Comment
-
Originally posted by gionik View PostVotat si de acas!!
Omega daca vrei sa votezi....voteaza, daca nu viziteaza alte thread-uri legate de masini, dar nu mai comenta aiurea, doar pt a-tzi face numarul de posturi mai mare. Daca cineva are nevoie de ajutor, si putem sa-l ajutam....ajutam, evident, indiferent daca nevoia este sau nu legata de masini
offtopic, daca nu esti in stare sa gandesti ce-am spus, du-te pe forumurile celor care nu gandesc!.
Atentie la scriere si...fara mirc.Last edited by valeriuciprian; 14 May 2008, 04:27.
Comment
-
Http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html#pics e pe pagina 14 al2lea caine ...
si dupa ce votati cainele dati un click si ptr stapan AICI!! dar cred cas deja nesimtit cu atatea clickuri
mareom nu stiu inca pe ce loc sunt dar cred ca sunt printre primii 3 asta daca nu gasesc iar vreunul cu 4000de voturi
am verificat bine inteles ca a aparut iar un bison deci topu e asa
1.piki - 425 voturi
2.naja-416
3jessy-311 voturi
5tano- 139 voturi
5.blacky - 113 voturiLast edited by SoNyKeL; 14 May 2008, 03:54.
sigpic
Comment
Comment