De cateva zile tot circula prin lumea virtuala un site prin care poti schimba statusul altui utilizator Yahoo. Acest script functioneaza numai pe messenger 11 din cate am inteles. Noroc ca cei de la Yahoo s-au gandit la noi si au scos versiunea 11.5 pe care nu mai se poate face nimic. Am deschis acest thread pentru ca nimanui nu-i convine sa se tezeasca cu cine stie ce status pe mess.
Un nou "virus" pe mess
Collapse
X
-
Mie parca mi se pare nasol ca cineva sa iti scrie lucruri d-astea urate la status si daca tot se poate rezolva ... de ce sa nu rezolvam. Messenger 11.5 vine cu o interfata detul de draguta. Acum toate ferestrele sunt puse intr-una singura, toate emoticoanele sunt afisate si alte lucruri interesante. Chiar a meritat!
Comment
-
Cu virusu' de pe mess, ati bagat aici un virus de beep-uri pe forum. Sper sa va abtineti, ca e destul de plina Romania de cocalari - macar sa pastram forumul LoganClub curat.
Mai e un forum Dacia.... Club, unde e plin de nazdravani... si unde moderatorii nu observa nimic anormal din comportamentul respectivilor, insa sanctioneaza la greu oamenii care isi expun parerile pe acolo si care nu sunt pe placul nazdravanilor.
Sper ca forumul Logan Club sa isi mentina standardele si unde nu ducem lipsa de discutii civilizate.
FELICITARI MODERATORILOR LOGAN CLUB!
Comment
Comment