Viitorul VW concurent pentru Dacia Logan, spionat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Viitorul VW concurent pentru Dacia Logan, spionat

Portalul ceh online auto.cz a publicat astazi fotografiile-spion ale modelului pe care Volkswagen in pregateste ca rival pentru magnetul de vanzari Dacia Logan.

Fotografiile au fost realizate in nordul Peninsulei Scandinave, acolo unde constructorii europeni isi muta taberele de teste de fiecare data cand in peisaj trebuie sa apara un model nou.
    Denumit in presa occidentala "Volkswagen Logan" (numa de botez evident neoficial si care are menirea de a suscita atentia cititorilor), modelul german va fi produs in colaborare cu uzina austriaca de la Magna Steyr si va avea ca scop stoparea avansului pe care Renault si Dacia l-au luat pe piata vehiculeleor low-cost.
    In plus, zvonurile au mers pana acolo incat cehii care au publicat fotografiile afirma chiar ca noul model va dispune de un plafon vitrat si de dotari mult mai bine definite in acelasi pret.
    Attached Files
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

hmmmmmm

Ia uitatea la ei. In loc sa vina si aia cu o idee originala au copiat conceptul LOGAN by ReNault. Acum sa vad si eu dotari si pretzuri la ei, inclusiv la SERVICE/REVIZII.

Comment

nu cred ca o sa fie asta concurent pentru logan,din simplul motiv ca nu cred ca va costa 10 000 euro la marimea care o are.

Comment

Eu zic ca o sa fie pretul in jurul a 10.000 euro. Oircum calitatea o sa fie peste Logan, doar e Volkswagen.:p
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

iti dai seama ca va fi peste logan la capitolul calitate,sunt curios ce vor face astia de la Dacia/Renault atunci.

Comment

Originally posted by SUPERCAR
            iti dai seama ca va fi peste logan la capitolul calitate,sunt curios ce vor face astia de la Dacia/Renault atunci.
            nu vor face nimic.am vorbit cu cineva si deocamdata nu mai scot nimic(fara logan gpl).sa speram ca se vor sesiza si vor scoate ceva mai tare,macar un nou motor daca nu esp,etc.
            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Stai cuminte cu ESP-ul. ca n-ai sa vezi asa ceva curand pe logan. Cat despre vw slabe sanse sa fie 10000. Si

Comment

ce ne costa sa speram?oricum cu logan dacia a dat lovitura.
                sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Si crezi ca vor investi o parte din banii castigati in imbunatatiri ? eu sunt sceptic.

Comment

tare!
                    http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                    http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

arata bine dar eu garantez ca va fi peste 13.000 de euro cel mai ieftin, nici macar polo cel mai ieftin costa 11.000 si nu are nici macar clima....deci nu cred ca va fi concurent pentru logan, poate un fel de jetta mai ieftin

m-am uitat mai atent la poze si daca va uitati la prima poza o sa observati un volvo s60 sau s40, si are cam acelasi gabarit, probabil e vorba de o confuzie, masina din poze fiind cu totul alta decat concurentul loganului
                      Last edited by Cristi_Xp; 9 May 2007, 19:32.

Comment

e un VW, uita-te in prima poza, cam pe unde ar fi logo-ul, e ceva rotund, jantele, sunt un model cu care venea bora echipata
                        http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                        http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Intr-adevar jantele sunt de Bora si ala e un VW. Imi plac usile cum arata.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

eu nu am zis ca nu e un vw dar in prima poza pe langa masina camuflata in spate e un volvo s40 sau s60, de obicei atunci cand se testeaza o masina se testeaza alaturi de concurentii directi....

Comment

Sambata a fost prezentat la Promotor, modelul Nissan QUASHQAY(sper ca am nimerit cum se scrie) si una din aprecierile evaluatorului a fost ceva de genul:"calitatea materialelor din interior se apropie de cea a Logan-ului", deci se poate si la case mai mari(nu ca n-ar face parte din aceeasi asociere Renault-Nissan).

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google