Campanie Falsa Altex 10 Ani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Campanie Falsa Altex 10 Ani

Atentie!

Azi la ora 8: 00 am primit urmatorul sms de la numarul 0753786193

Felicitari . in urma tragerii la sorti Altex v-a desemnat castigatorul unui telefon Nokia N-97 si 10.000 euro, pentru informatiiapelati la acest numar de telefon.

Apeland numarul dupa un cosmote mi-a raspuns un retard care se chinuia sa vorbeasca civilizat precum cei de la call-center, si care mi-a spus sa il sun maine dupa ora 8 ca sa ii comunic alte date , banuiesc numere de cont /carduri etc.
    Atentie cei care primiti astfel de sms-uri ca au incepu fraudele in prag de sarbatori.

Stima!
    real power..... diesel power by

Cel mai bine trimite mesajul si alte informatii la ALTEX pentru a demara iei celelalte proceduri.
    sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Asta o sa si fac , dar vreau sa trag un semnal de alarma si aici , ca sa nu fiti prinsi in astfel de ''campanii'' .

Comment

ZIci?....eu unu am primit sms ca, cum as fi castigat la bingo (al de pe antena 1)........dar eu joc, daramite sa ma uit la acest show...))
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Ultimul mesaj in care eram "informat" cu privinta la un castig...a fost in urma cu vreo 2 luni). Imi spuneau ca sunt fericitul castigator al sumei de 20.000 de euro si al unui autoturism(nu mai stiu marca)
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Originally posted by padurarud View Post
            Cel mai bine trimite mesajul si alte informatii la ALTEX pentru a demara iei celelalte proceduri.
            Am trimis mail si mi-au raspuns ca au demarat actiuni specifice si ca vor acuza persoanele care folosesc numele Altex in campanii false.
            Sa vedem daca il gasesc pe retardatul care a trimis sms si care raspunde la postul nr 1.

Comment

Nu ai cum sa castigi un concurs/tombola la care nu ai participat!!!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ideea este ca am un card la Altex de reducere, dar........de unde a aflat retardul numarul meu.Poate a intrat in baza lor de date si a luat de acolo numele su numarul de telefon, sau poate a dat mesaje la intamplare.

Comment

waaa.....pfoai, eu de-abia astept sa primesc cate un mesaj de-asta.ma distrez de minune , ori il sun inapoi si ma prefac ca am inghitit "gogoasa" si ii iau la misto grav, ori ii dau mesaj inapoi si ne injuram ca la usa cortului iar conversatia se termina de genu "fraiere, daca mai continui ajungi la mititica"
                  Va spun din povestile unui prieten care lucreaza la o agentie de telefonie(nu dau nume)cum se desfasoara actiunea.Un ciumpalac cumpara o cartela oarecare , compune un mesaj de-asta ,il trimite la intamplare in limita creditului disponibil la orice numere ii trec prin cap , deschide un cont undeva (pt ca apoi cel care pica in plasa sa i livreze lui o anumita suma in acel cont)si daca 1-2 persoane iau teapa li se cere o suma modica de 100-200ron sa ii livreze in acel cont pt a isi ridica fabuloasa suma rezultata din castig.
                  Tipu in urmatoarele 1-2 zile arunca acea cartela , pt ca dupa aceasta perioada deja poate sa intervina politia daca se gaseste unul care sa il reclame.
                  Recunosc ca am inghitit-o si eu prima data(culmea castigasem chiar un LOGAN)si cand am sunat inapoi tipu era la volan nu putea sa vb , se auzeau cum clacsonau alte masini , cum semnaliza a fost circ.
                  Insa cunosc pe cineva din orasul meu natal , care a stat beat 3-4 zile la rand cu gandul ca s-a imbogatit peste noapte , care a vandut nu stiu ce de prin casa (ca sa cinsteasca rudele vecini ca va deveni bogat)ca intr-un final sa isi dea seama cata teapa a luat
                  Last edited by Carmelo; 13 December 2011, 00:46.
                  Fara Semnatura.

Comment

si eu am fost informat ca am castigat la super bingo metropolis! si nu am cumparat bilet niciodata... mesajele trimise inapoi au fost de "multumiri"...)
                    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Cunosc un meserias care a cumparat cartele prepay in valoare de 500 de lei.
                      Fusese anuntat ca a castigat nush ce, la Coca-Cola.
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

eu am fost informat acum cateva luni ca am castigat o dacia duster, nu eram acasa, a sunat pe fix si a raspuns sotia, au lasat un numar scurt, din 4 cifre la care sa sun sa las datele personale, am sunat seara de n ori, tot de pe fix, n.am reusit sa dau de nimeni, suna ocupat in continuu, nu mai retin numarul, dar bine ca nu m.a taxat
                        sigpic

Comment

prin 2008 cand mi-am luat numar pe cosmote in prima luna am primit si eu 2 asemenea mesaje!
                          1.era cu 5000euro+nokia n95
                          2.era 10.000euro si nokia n96...
                          Faza e ca inainte cu o saptamana de primul mesaj a patit-o si un coleg de a lu tata....si a raspandit sfaturi la toti colegii,cunostiintele etc si eu am zis ca nu are cum sa faca asa ceva din moment ce sunt activat in retea de 30-40zile si nu avea de unde sa imi stie nr...si intr-o duminica ma pomenesc cu asemenea mesaj.......ma gandeam eu ce sa fac ce sa fac?ii bag o injuratura si sa il rezolv sau sa nu il bag inseama ...am ales a doua varianta fiindca mi-era frica ca cine stie cum ma da la politie si ma pomeneam cu aia la usa mea!
                          daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate

Comment

Prietene tu vrei sa faci posturi?
                            Vad ca tot dezgropi topicuri de pe unde or fi bagate .
                            I changed her oil , she changed my life
                            sigpic

Comment

Nu am avut alt topic in care sa postez tocmai de aceea va cer parerile aici

Ziceam ca eu nu o sa am probleme cu Altex, de fapt pana acum nu am avut pentru ca toate produsele cumparate de la ei au fost ridicate personal din magazin.
                              Trebuia sa cumpar o placa de baza si anume Placa de baza Asrock H87 PRO4, INTEL H87, Sk. 1150, 4xDDR3, 6xSATA3, ATX | ALTEX la ei fiind la numai 300 RON.
                              Sun, imi raspunde o fatuca imi spune ca nu am posibilitatea sa o ridic personal doar cu comanda online. Am facut comanda online pe 06.03.2014 (ieri la ora 10-11 ziua)
                              ca apoi sa primesc acest e-mail peste 4 ore mai tarziu:
                              Statusul comenzii dumneavoastra # blabla este Confirmat integral. Puteti verifica statusul comenzii dumneavoastra daca va logati in contul dumneavoastra.
                              Data livrare 07.03.2014 Adresa livrare blabla Localitate livrare Bucuresti Zona Online MICI Interval orar 14 - 19

Daca aveti intrebari despre comanda dumneavoastra contactati-ne la comenzi@altex.ro sau la telefon:021 - 311 79 36

Program:
                              Luni - Vineri, 08.00 - 20.00
                              Sambata - Duminica, 10.00 - 16.00
                              Va multumim din nou,
                              Altex

Ma invoiesc de la serviciu astazi intre orele specificate de ei (prostia mea). Azi trebuia sa ma plimb mult prin bucuresti si nu aveam cum altfel.
                              Trece de ora 18, ii sun, mi-am irosit peste 15 min nationale pentru a da de ei si nici macar o sansa nu am avut.

A mai patit cineva asta ? O sa o livreze maine (sambata) ? Culmea e ca lucrez si maine si de invoit nici nu se mai pune problema, sa le pun sa se plimbe cu placa de baza dupa mine in oras ?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google