"Smecherul Cu BMW" In Libertate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Base si Boc ... si toti politicienii...

la astia le-as da foc ! ca stau in fruntea statului sa ia bani si sa faca manarii , nu legi pentru popor ...
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

CataFOF-nu vreau sa te contrazic nu ma aflu in situatia aia dar oricum eu mai am si putina dragoste de tara pe cand aia se uita sa-si umfle conturile si buzunarele
      nu numia vina lui base si boc ci a tuturor incompetentilor ca ne plac prostii la conducere de ex la mine in clasa sef e unu care are numai 5-6 deci romania incotro???
      I changed her oil , she changed my life
      sigpic

Comment

Daca voi credeti ca o sa se schimbe "legile" Romaniei... defapt legea , pentru ca in Romania e o singura lege: Ai bani esti "smecher", n-ai bani esti batjocura la "smecheri".

Comment

Acum sa fim cinstiti.Puneti-va in 'pielea' parintilor cu situatie,voi n-ati face orice sa va scoate-ti singura progenitura in viata din belele?Hai sa n-o mai facem pe lupii moralisti.Voi,daca a-ti face un accident mortal[Doamne fereste],n-ati cauta sa scapati cat mai ieftin?Vreau sa vad si eu un accident mortal in care vinovatul sa spuna....dati-mi pedeapsa maxima,sunt vinovat.

Comment

Si cu postul lui kelburtos s-a explicat totul.
            sigpic
            !

Comment

Eu daca as putea pune o bomba in inima gitanilor din Giurgiu nu mi-ar pare rau daca as pati ceva... serios vorbesc.

Comment

Mai gandeste-te maestre,sa nu te intalnesti cu Olinescu,Manole,Oita....

Comment

Repet. Postul 19 raspunde la orice intrebare.
                  Deja threadul nu mai are rost.
                  sigpic
                  !

Comment

Evident ca oricine si-ar fi aparat copilul si ar fi dat oricat sa scape... Si chiar daca e vreunu mai "batran" care nu mai are cine sa-l scape da el bani grei si tot scapa sau.. suna un prieten.

Comment

Nu asta e ideea.Daca ei pleaca cu premisa ca pot face orice ca oricum scapa unde naiba ajungem?Daca i se pune pata pe tine in trafic,scoate pistolul si te impusca ca oricum el stie ca scapa.Si acum ce face?A murit 2 oameni a scapat.Ce il opreste sa mai omoare 2 ca oricum stie ca scapa si de data asta.
                      sigpic

Comment

Cum am mai zis,Pacco.Fii parinte,situatie materiala buna,sau proasta...faci orice pentru copilul tau.

Comment

da , dar ca roman , in Romania , cetatean care platesc taxe si impozite , vreau , am pretentia , ca statul roman sa ma apere prin lege de asemenea tampiti , descreerati , oricati bani ar avea el sau tac'su.
                          ca nu mai suntem in epoca de piatra sa pun mana pe par sa-mi fac singur dreptate...
                          o/____\o
                          (i)
                          .........

Comment

Pentru interpretarea legilor exista avocati.Inca o data...puneti-va in pielea parintilor,daca sunte-ti si voi parinti.Fiica mea are doar 3 ani si a-si face orice pentru ea.Daca,la 18-20 de ani,copilul vostru ar fi in situatia asta....ce a-ti face?L-ati lasa sa-si distruga viata?Hai sa fim realisti si sa numai judecam aiurea.

Comment

Este adevarat colegule, faci totul, dar problema nu se pune la modul asta, problema e alta: trebuie sa facem in asa fel incat copiii nostri sa nu ajunga sa faca asa ceva, iar asa depinde, in cea mai mare masura, de noi.

Asa ca lucrul bun pe care il putem face noi, oamenii de rand, este sa invatam ceva din acest exemplu. Un exemplu care se numeste "ASA NU".
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

@kelburtos:in ritmul asta ar ajunge cei cu bani sa faca absolut ce vor in tara asta.Ti se pare normal?Nu suntem in jungla.Poti sa ai tu cati bani vrei,nu esti mai presus de lege.Nimeni nu e.Asa ar trebui sa fie.Si daca toti pustanii de bani gata vad stirea asta la tv ca ala a omorat 2 oameni si sigur nu va pati nimic...cine stie ce naiba or face si astia.Problema e ca nu e singurul caz.Sunt din ce in ce mai multe.
                                Il mai stii pe ala de a intrat pe plaja cu X5 si a calcat 2 oameni care stateau la plaja,a trecut peste ei cu masina?Nu a patit nimic ca tacsu e mare smecher...Cica: nu era drum public domnule nu putem sa-i facem nimic.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google