"Smecherul Cu BMW" In Libertate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tocmai... era o plaja destinata mersului pe jos nu x5-ului. Asta ma face sa rad..

Comment

Te-o face sa razi dar e adevarata.Mai avea si 21 de ani la vremea respectiva..
      sigpic

Comment

Originally posted by KELBURTOS View Post
        Acum sa fim cinstiti.Puneti-va in 'pielea' parintilor cu situatie,voi n-ati face orice sa va scoate-ti singura progenitura in viata din belele?Hai sa n-o mai facem pe lupii moralisti.Voi,daca a-ti face un accident mortal[Doamne fereste],n-ati cauta sa scapati cat mai ieftin?Vreau sa vad si eu un accident mortal in care vinovatul sa spuna....dati-mi pedeapsa maxima,sunt vinovat.
        Pai dupa principiul tau, puscariile ar fi goale si INUTILE.

Vinovatul nu decide el ce pedeapsa va primi.
        Ce zici tu de parintii cu stare se cheama TRAFIC DE INFLUENTA, DARE DE MITA si alte actiuni care sunt INFRACTIUNI.

Pacata ca justitia in Romania implica doar hotararea unor judecatori, care nu raspund in fata nimanui decat a Consiliului Suprem al Magistraturii care de fapt ii APARA.

As vrea sa vad un juriu (cu juraţi) format ca un Statele Unite care sa-l judece pe lepra asta de fecior cu bani si care sa-i dea doar inchisoare cu suspendare.
        Eu cred ca ar fi cu EXECUTARE.

Gandeste-te ce ar fi in stare sa faca parintii aia cu stare DACA PROGENITURA LOR AR FI MURIT. Erau tot asa ingaduitori?

Comment

M-ai inteles total gresit.Mai citeste o data postul meu cu atentie.Nu le iau apararea celor cu accidente mortale,va cer doar sa va pune-ti in situatia rudelor,parintilor.S-au schimbat vremurile.Au trecut anii[ma refer la cei peste 30 de ani] cand ne plimbam 5-6-7 insi intr-o 1310 imprumutata de unul din parintii unuia din gasca si faceam prostii.Pe atunci era doar frontera,pajero si land cruiser[pentru cei cu bani].Acum avem masini puternice conduse de cei din era gutza,salam si facebook.Sunt alte vremuri cu alte prioritati.Eu unul,daca as avea resurse financiare,as cumpara copilului(in primii 2 ani de soferat) masina cu cel mai mic motor si siguranta maxima.Majoritatea v-ati 'aruncat' sa ma judecati pentru princiipiile mele.Atat va rog...puneti-va in pielea unui parinte care are un singur copil si ala face o catastrofa din asta.Voi l-ati lasa sa-si puna punct viitorului intr-o puscarie?Hai sa fim realisti sa sa numai judecam ca vecina de peste drum.

Comment

Bine... daca o judecam asa, pune-te tu in pielea parintilor celor doi care au murit. Vezi ce-ti da.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Da cu virgula sigur...

Comment

Pe pricipiul chelului nu mai dai nici o palma la fund copilului, cum sa-ti bati UNICUL copil? Cand feciorul se urca baut la volan , fuge de politie si omoara doi oameni e ok sa faci tot posibilul sa-l scapi, e moral, e logic? Nu, este doar INSTINCTUAL... numai ca instinctul dicteaza in jungla iar moralul intre oameni. Si eu am facut prostii in tinerete (nu am omorat pe nimeni) iar mama isi frangea mainile pe la usile politiei, dar numai atat a putut sa faca, pentru ca nu a avut BANI (nu am stat in arest dar nici bine nu mi-a fost) !

Comment

Eu cred ca in ziua de azi parintii nu mai au autoritatea care o aveau inainte, iar copiii nu au model pe parinti ci pe golanii astia care fac numai rele.

Comment

Si mai ales sunt lasati sa faca ce vor ei.Sunt rasfatati si nu stiu altceva decat fite,facebook,cluburi si cam atat.
                    S-au schimbat multe in ultimii 3-4-5 ani.Nici macar scoala nu se mai face cum se facea inainte (ma refer la cei din liceu sau generala).Fac meditatii cu 3 fete si 1 baiat care nu au luat bac-ul (prieteni din bloc fara taxe).Cateodata raman uimit de atata prostie.Alea 3 fete pitipoance adevarate.Si ce limbaj folosesc...cateodata mi-e rusine ca le cunosc.
                    Am stat intr-o zi nu mai stiam cum sa ii explic uneia: nu stia cat face 2-4...Si nici x*0...
                    Asta e tineretul din ziua de azi.Si de umblat va dati seama cu cine umbla...
                    sigpic

Comment

Originally posted by KELBURTOS View Post
                      Cum am mai zis,Pacco.Fii parinte,situatie materiala buna,sau proasta...faci orice pentru copilul tau.
                      Adica incepi prin a-l educa, nu?

Voi l-ati lasa sa-si puna punct viitorului intr-o puscarie?Hai sa fim realisti sa sa numai judecam ca vecina de peste drum
                      Te si vad judecator, de ce nu intelegi ca nu TU trebuie sa decizi in privinta vinovatului, ca parinte? In puscarie ala e VIU, mult mai bine decat aia din mormant, nu?
                      Panarama aia de plod a decis sa se urce baut la volan DINAINTE de a pleca de acasa la club, deci practic e crima cu premeditare. Ca legal se zice OMOR DIN CULPA, e ironic. N-avea de gand sa-i omoare, atunci nu trebuie sa bea, pentru ca alcoolul la volan e o premisa suficienta pentru nenorociri.

Eu daca ma duc la un club/petrecere si am de gand sa beau, plec cu un TAXI de acasa.
                      Last edited by mr.K; 15 December 2011, 11:16.

Comment

Sau pleci cu masina zici ca nu bei.Dar bei.Lasi masina acolo si pleci cu un taxi te duci a doua zi si o iei.O fura cineva ?
                        sigpic

Comment

Tu ai pretentii de la elevi ca nu mai stiu cat face 2-4? Pai profesoara mea de psihologie nu stie ca media pe semestru se rotunjeste si cea pe ambele nu.. ce pretentie mai ai de la elevi?

Comment

Mda..Asta e din pacate.O sa ajungem o tara de analfabeti.
                            sigpic

Comment

In proportie de 40% suntem sa stii

Comment

Urecheatul ala cu BMW-ul nu invata in Romania, era venit din strainatate, ca asa da bine acum, sa vii analfabet cu diploma in engleza/olandeza/franceza etc.

Totusi, nu faptul ca era sau nu analfabet conteaza, ci modul cum justitia te apara in functie de ce ii intra in buzunar.

In Serbia se pedepseste cu inchisoare de la 15 la 60 de zile:
                                conducerea in stare de ebrietate cu mai mult de 2 la mie alcool in sange;
                                * depasirea vitezei legale cu mai mult de 70 km/h in localitati (viteza legala este de 50 km/h);
                                * depasirea vitezei legale cu mai mult de 80 km/h in afara localitatii (viteza legala este de 80 km/h);
                                * depasirea vitezei legale cu mai mult de 50 km/h in zonele cu viteza limitata din cauza conditiilor de circulatie (lucrari, intemperii etc.);
                                * depasirea vitezei legale cu mai mult de 60 km/h in localitati, in zonele cu viteza limitata la 30 km/h sau in apropierea scolilor;
                                * neoprirea la trecerea de pietoni cand semaforul este pe rosu sau la semnul agentului de circulatie, atunci cand pe trecere se afla cel putin un pieton;
                                * nerespectarea barierei puse la trecerile la nivel cu calea ferata.

Interesant, nu? Serbia, si dupa un razboi civil e cu mult inaintea noastra.

Inca o dovada ca sarbii sunt cu cateva clase peste noi.
                                Last edited by mr.K; 15 December 2011, 17:21.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google