Salutare. Trebuie sa imi cumpar o combina frigorifica si am amentit tot cautand in magazine si mediu on-line. Bugetul este de 1500 RON. Help cu recomandari.
Recomandare Combina Frigorifica
Collapse
X
-
-
toate sunt la fel, depinde foarte mult de noroc, iti recomand altex, sunt cei mai ieftini de pe piata, ia una cu congelatorul jos, cat se poate de mare si daca poti cu 2 motoare, ia cea mai scumpa pentru bugetul tau, adica de 1500 lei
eu as merge, din ce am vazut ca preturi, pe electrolux pentru fiabilitate, consum mic de energie
mergi pe zanussi, whirlpool dar eu nu prea am incredere in eleDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
-
Cand am luat hotararea de achizitie m-am oprit la Indesit, combina (3 sertare de congelator jos), un motor si o electrovalva. Consum f bun, rece, dar dupa 5 ani de functionare, plecand din apartament vreo 5 luni mi-am zis sa o opresc, in loc sa o las pe minim.
Chem frigotehnistul si imi spune: a facut pok! Musai circuitul de schimbat (cel din AL cu unul din CU) Vreo 300 lei opera. Mi-a zis ca ce am facut eu, de l-am scos din priza a accelerat defectiunea si ca majoritatea sunt acum pe AL, sensibile.
As merge pe Electrolux, consumuri f scazute, zgomot mic, probabil fiabilitate (un servisant ti-ar putea fi cel mai de folos in acest caz...)
2 Compresoare? Consum mare, inutil (al doilea nu e ca roata de rezerva...) ti s-a bulit unul...pa. Nu mergi cu al doilea pentru ambele segmente frigorificeLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Salut.
Eu recomand arctic.
Eu am de 3 ani si nu am avut probleme cu ea.
Numai bine.
ps:inainte am avut o combina frigorifica Ardo..asta a cedat dupa 6 ani.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
ca sa nu mai fac alt thread postez si eu aici. care este mai practic intre un congelator vertical si o lada frigorifica orizontala? Ma bate "sefa" la cap sa cumpar si nu ma pot hotariInteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Salut.
Diferenta consta in spatiul pe care-l ai la dispozitie.
Sunt ok,ambele variante.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Lada frigorifica implica un spatiu mai mare si un aspect oarecum inestetic intr-un spatiu rezidential, de asemeni si depozitarea e una mai putin ordonata.Congelatorul se incadreaza mai bine din punct de vedere estetic si e mai practic; sertarele permit o mai buna ordonare a alimentelor. Eu as opta pentru acesta din urma.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment