Au fost oferte la Carrefour, 30% reducere. Mai asteapta si stai geana, cand apare oferta, esti cu lozu' pregatit.
Recomandare Combina Frigorifica
Collapse
X
-
Am comandat vineri dupa amiaza o combina Beko iar ieri la pranz deja sosise.
Ca oferta, am prins reducere de TVA, ~300 de lei.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
trebuia sa dai un PM am ramas fara net din cauza inteligentilor de la RDS. Mi-am luat electrolux pana la urma. Tot de la Flanco.
Vezi oferta de produse din categoria Aparate Frigorifice de pe flanco.ro! Garantie extinsa ✔ Retur in 45 zile ✔ Finantare in rate
eu am dat 1390RON si am primit garantie all inclusive 4 ani.
MR.K sa vezi la mine cata bere intra )
PS: sa il stapanesti sanatos.
Lasam topicul poate mai exista si altii interesati.sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostCate bere incape in asta, frateeee.
S-o utilizezi cu folos!
Merci!
Originally posted by yrman View Posttrebuia sa dai un PM am ramas fara net din cauza inteligentilor de la RDS. Mi-am luat electrolux pana la urma. Tot de la Flanco.
Vezi oferta de produse din categoria Aparate Frigorifice de pe flanco.ro! Garantie extinsa ✔ Retur in 45 zile ✔ Finantare in rate
eu am dat 1390RON si am primit garantie all inclusive 4 ani.
MR.K sa vezi la mine cata bere intra )
PS: sa il stapanesti sanatos.
Lasam topicul poate mai exista si altii interesati.
Cand a fost promotia cu garantia all-inclusive gratuita, mi-am comandat un aragaz, ca avusesem o problema cu un Zanussi de la Altex si aveam nevoie urgent.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Daca te tiganeai cu ei primei puncte pe card de fidelitate. La urmatorul produs cumparat poti sa platesti cu punctele alea maxim 20% din valoare cu conditia ca produsul respectiv sa nu fie in promotie.
Pe viitor e bine de stiut pt cei care isi mai cumpara electrocasnice.
PS: Flanco si Domo asigura transportul pana IN CASA. Cei de la curierat au tendinta sa o dea cotita. Faceti scandal daca nu cara produsul pana in casa.Last edited by yrman; 13 April 2012, 15:03.sigpic
Comment
-
Domo asigura curierat gratuit doar in anumite conditii, iar Flanco are contract de curierat + transport pana in casa doar cu o singura firma, Cargus daca nu ma insel. Fan Curier nu cara produsele pana in casa.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Flanco lucreaza cu 2 firme de curierat, una "de casa" a lor si Fan Curier(care le cara pana IN CASA). Asa au contractul cu Flanco ;) Eu am schimbat frigiderul ca era lovit si prima data l-a adus FAN si a 2 a oara cealalta firma.
PS: uitasem ca nu stai in Bucuresti. Pt transport in afara oraselor unde au magaine trebuie intrebat nu stiu.sigpic
Comment
Comment