Unul din loganurile mele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Logan 4 ever daca tu zici ca ai 3 loganuri si un C4 pune niste poze aici cu ele da si cu taloanele si buletinu ;)
    2004 Dacia Logan 1.4MPi
    2006 Dacia Logan 1.5dCi
    2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

La bani care ia dat pe 3 logane si un c4 ( unde a zis asta ? ) ... Putea sa-si ia o masina cu mult peste toate cele 4. In plus ... La ce foloseste un sigur om 4 masinia :| ... Nu-i sa zici ca sunt masini de colectie, sportcar-uri sau altceva ... Sunt masini de familie.

Originally posted by Alex21 View Post
      Un escroc care se da mare ca are si el 5 Loganuri in garaj !!...NOT !!..
      Cred ca are o coaja de Dacie 1300..Si viseaza si el la un Logan.

Propun ban !!
      Nuuu ... noi de cine mai radem

Comment

Nu vad rostul acestei minciuni logan 4 ever. Te plimbam noi daca vroiai sa mergi cu loganu'

Comment

Am uitat sa specific mai devreme ... Mi-am mai cumparat si eu in acest weekend cateva masinute

Place ? ... Toate sunt ale mele ( au acelasi numar :P ) ... Mai putin ultima care este inamtriculata pe numele lu bunicu ( sta in Pipera langa nea gigi )

Comment

Masinile le folosesc si eu si nevastamea. De cele mai multe ori le cumpar chiar daca nu am nevoie de ele si le vand dupa cateva luni. Chiar azi mi-am gasit cumparatori pentru c4 si mcv de care vreau sa scap si urnmeaza parteneru sapt viitoare. Rog un moderator sa inchida aici cat de repede.
            Last edited by Andrei T; 16 June 2008, 17:14.
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

de aceea nu ai scris varsta la status sau cei ala din stanga

Comment

Ce legatura are varsta? Nu am vrut, punct.
                sigpic

Comment

Sa trecem peste mistouri ... Acuma serios ... De ce ai pus poze cu alte masini ? ... Si nici una din cele puse mai sus nu e 1.6 16V.

Comment

''De cele mai multe ori le cumpar chiar daca nu am nevoie de ele si le vand dupa cateva luni''

Pai daca te dau banii afara din casa...Ia-m si mie un Prestige 1.6 16 v.
                    Eu presimt ca este un pustulica care are prea mult timp liber..si nu are ce face acasa.
                    Last edited by Alex21; 16 June 2008, 17:36.

Comment

Deci sa punem cap la cap ... Omu are bani si isi ia Dacii ... Care le vinde dupa cateva luni, dar dupa ce vinde Dacia ... Tot Dacie isi ia. Client fidel Dacia ... Face vanzari.

Ma intreb ... Oare CAT DE PROSTI ne crezi ?

Comment

Silciu, am pus pozele alea pentru ca, daca are cineva photoshop, il rog sa puna un kit adventure la masina dintr-o poza, pentru ca am si eu una identica si vreau sa o vand. Problema e ca acel kit argintiu l-am dat jos si vreau sa pun unu' nevopsit si sa-l vopsesc in alta culoare. Asa ca rog pe cineva care are photoshop sa ii puna un kit adventure (virtual) si sa-l vopseasca in culoarea care i-ar sta cel mai bine fiindca vreau sa o vand si am luat pozele de pe net pentru asta cu photoshopu' ca sa vad cum ii sta cel mai bine , sa imi pot vinde mcvul. Am pus pozele astea ca nu am cu al meu poze si nu mi-l pot vinde fara kit adventure (asta a fost intelegerea cu viitorul proprietar).
                        sigpic

Comment

Originally posted by Logan 4 ever View Post
                          Sa va prezint si mcv-ul meu. Pozele sunt facute in Germania, saptamana trecuta. Am fost cu un prieten in Germania sa aducem ceva si am facut si pozele astea, dar nu stiu cine mi-a furat numarul din spate cu tot cu suport. Poate avea nevoie de suport si l-a luat cu tot cu numar, dar nu conteaza ca ii pun altul. Cred ca ati vazut ca am dat jos kitul adventure. Vreau sa ii pun dinala negru.
                          P.S.: Am fost uimit la cate mcv-uri sunt acolo. Era unul chiar langa al meu parcat.
                          Ce spuneai????Eu n-am sa mai postez aici ca pana la urma nu e treaba mea de cat de maturi sunt altii dar nici prosteala pe fata sa sti ca nu merge cu oricine (m-as mira sa creada cineva)!Las-o asa cum e si nu mai incerca sa te invarti in jurul cozii ca "porumbelul" a zburat de mult!Succesuri!!!!
                          Last edited by darksid3; 16 June 2008, 17:45.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by Logan 4 ever View Post
                            Masinile le folosesc si eu si nevastamea. De cele mai multe ori le cumpar chiar daca nu am nevoie de ele si le vand dupa cateva luni. Chiar azi mi-am gasit cumparatori pentru c4 si mcv de care vreau sa scap si urnmeaza parteneru sapt viitoare. Rog un moderator sa inchida aici cat de repede.

Ba deci tu minti de ingheata apele. Aici ai scris ca tu ai logan Partener cu 5km la bord http://www.loganclub.ro/forum/showpo...2&postcount=38

LE: Numai la copii de gradinita mai auzi minciuni deastea)
                            2004 Dacia Logan 1.4MPi
                            2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

''1300 nu am avut niciodata si le urasc. Cred ca tu ai postat ca sa iti mai faci niste posturi si asta ii nesimtire din partea ta''

Mi-a dat la reputatie un minus

Comment

Dedicatie speciala pentru Logan 4 ever

PS: Spui doar vorbe-n vant care ma fac sa plang.....dece ma minti.. dece ma minti
                                Last edited by Tudor_cj; 16 June 2008, 17:57.
                                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                                2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google