Unul din loganurile mele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Tudor_cj View Post
    Ba deci tu minti de ingheata apele. Aici ai scris ca tu ai logan Partener cu 5km la bord http://www.loganclub.ro/forum/showpo...2&postcount=38
    Lasa draq apele .. Vine era glaciara cu Logan4ever & ever

Originally posted by Tudor_cj View Post
    Aici ai scris ca tu ai logan Partener cu 5km la bord http://www.loganclub.ro/forum/showpo...2&postcount=38
    Ehh ... Acuma si tu ... Are asa de multe Logane incat nu mai stie de ele.

@Tudor_cj: Fara numar, fara numar, fara numarrrrrrrrr

Colac peste pupaza ... Oare omu asta crede ca suntem prosti doar pentru simplu fapt ca avem Dacii ? ... Ce o fi zis ... Hai sa vin sa sufar in fata fraierilor ca am multe Logane sa-si bage unghia-n gat.

Comment

Pac pac ai si vandut deja masinile (MCV si C4) logan 4 ever????? Acu' vazui' la tine in profil ca ai mai ramas cu 2 masini Logan 1.4MPI si 15DCI. ))
      2004 Dacia Logan 1.4MPi
      2006 Dacia Logan 1.5dCi
      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

MCV-ul la trimis la tunat ... Si C4-ul i l-au furat tiganii in Germania ( au vrut sa fure doar suportul da nu au reusit sa-l desprinda asa ca l-au luat cu tot cu masina ... Trist )

Comment

Sigur e un pustiulica care vrea si el ca parintii lui sa ii cumpere un logan ce ziceti baieti facem cheta m-am gandit deja la un slogan NU DATI BANII PE PROSTII LUATI LOGAN LA COPII

Comment

Mai intai sa il intrebam daca are permis..Daca nu are ii cumparam o machetuta de la reprezentanta cu vreo 50-70ron. Logan 4 ever ce dacie vrei sa iti cumparam MCV, Pick-up, Van, Sandero sau Prestige?????
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

La macheta ma refeream si eu ) sa se joace ca el stie,ca un baietel cuminte, pe carpeta in sufragerie

Comment

Originally posted by RnjiTzU View Post
                Sigur e un pustiulica care vrea si el ca parintii lui sa ii cumpere un logan ce ziceti baieti facem cheta m-am gandit deja la un slogan NU DATI BANII PE PROSTII LUATI LOGAN LA COPII
                pe langa mine tu esti pustiulica. Am cu 20 de ani mai mult ca tine.
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Sunt convins OM BATRAN SI MINTE 'CIUCIU'

Comment

Originally posted by Logan 4 ever View Post
                    pe langa mine tu esti pustiulica. Am cu 20 de ani mai mult ca tine.
                    Ia pune matale o poza cu buletinu Pai nea' logan 4 ever la varsat de 41 de ani minti de ingheta apele
                    Last edited by Tudor_cj; 16 June 2008, 18:32.
                    2004 Dacia Logan 1.4MPi
                    2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

Nu-l mai intarata ca acuma ne scoate 4 buletine, fiecare dintr-o tara.

Comment

Rog un moderator sa inchida aici cat de repede.
                        sigpic

Comment

De ce sa se inchida cand abia ai inceput de 2 zile sa-ti prezinti autohtonele ?? :| ! Parerea mea e ca la loganul acela albastru i s-ar potrivi un kit de la zender , celuilalt 1.6. 16 v un kit de la Dacia , iar MCV-ului , un tuning de la West Coast Customs ! Mai ai vreo unu???

Sa auzim de bine !
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

1.6 16v e mcvul. Eu nu prea imi modific masinile, asa ca cei de la Zender, Dacia si West Coast Customs nu prea o sa aiba vanzari din cauza mea, se pare.
                            Si repet: Rog un moderator sa inchida aici cat de repede.
                            sigpic

Comment

Si cu C4 ce ai facut pana la urma lai vandut?? )
                              2004 Dacia Logan 1.4MPi
                              2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

Nu auzi ca i l-au furat hotii in Germania ... Au vrut sa fure placuta cu suportul la fel ca la MCV dar al draq nu s-a desprins la Citroen ( deh au dat frantuzii cu scuipici ) asa ca au furat suportul cu tot cu masina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google