Cum Te Poti Ingrasa, Sau Mari Masa Musculara?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt 3 tipuri somatice:
    -endomorf->mare, cu oase groase
    -ectomorf-> slab fara muschi fara grasime
    -mezomorf-> masa musculara mare
    In concluzie in functie de stilul de viata iti poti influenta tipul somatic

Comment

Lasati proteine, creatine si alte prostii. Bagati doar natural, apa si mancare multa. Eu unul am 1.82m. inaltime si 67 kg. dar mi-e frica sa iau vre-un supliment sau pastila de frica sa nu-mi dau metabolismul peste cap. La inceput aveam 60 kg. iar pe parcurs am luat 7 kg intr-un an si jumatate de cand fac sala in continuu. Ceva e cert, sala e un fel de drog cum bine spunea cineva mai sus. Dupa o perioada nu mai poti fara sport, intra in "rutina".
      Last edited by aleXpeed; 24 April 2013, 03:58.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Sunt foarte bune şi binevenite suplimentele dar cele bune sunt foarte scumpe.
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Originally posted by aleXpeed
          Lasati proteine, creatine si alte prostii. Bagati doar natural, apa si mancare multa. Eu unul am 1.82m. inaltime si 67 kg. dar mi-e frica sa iau vre-un supliment sau pastila de frica sa nu-mi dau metabolismul peste cap. La inceput aveam 60 kg. iar pe parcurs am luat 7 kg intr-un an si jumatate de cand fac sala in continuu. Ceva e cert, sala e un fel de drog cum bine spunea cineva mai sus. Dupa o perioada nu mai poti fara sport, intra in "rutina".
          Metabolismul ti-l nenorocesti de la anabolizante, nu de la suplimente. Spre exemplu, creatina este o substanță existenta deja în organism, 95% fiind localizata în musculatura. Folosirea creatinei ca supliment, mărește rata de absorbție a nutrientilor în mușchi și ÃŽți dă un surplus de energie benefic, în antrenament. Una e sa mănânci 3kile de carne roșie la o masa (pentru proteinele necesare) și alta e sa bei un shake care conține aceeași cantitate proteine
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Fara suplimente greu acumulezi masa musculara. Eu am incercat la inceput, dar nu rezistam foarte mult in timpul antrenamentelor. Dupa ce am luat suplimente rezistam mult mai mult in timpul sedintelor de antrenament. Parerea mea este ca in alt fel chiar nu se poate!

Comment

Se poate si fara suplimente dar e necesar sa "tragi lozul castigator" genetic si, oricum, dureaza foarte mult timp si foarte multi ani pana sa ajungi la o forma spectaculoasa. Chiar si cu suplimente, dureaza de 10 ori mai mult sa cresti, fata de cineva care se dopeaza cu steroizi, dar si pretul platit cu sanatatea, este pe masura...

Comment

Am un prieten care a bagat asa... Danabol, Naposim, creatina, injectabile si astea inainte sa mearga la sala. Cat timp a facut omul crescuse foarte mult dar la o simpla analiza de sange a constatat ca era aproape negru iar medicul ii spusese ca daca o tine tot asa o sa dea coltu' . Intre timp s-a lasat de sala si aproape ca i-ar trebui un sutien.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

A luat steroizi, e normal. Creatina nu este anabolizant, e doar o substanta naturala, continuta in musculatura pentru producerea energiei recunoscuta de organism. I se spune ATP, adica Adenozin Trifosfat. Cat timp iei suplimente alimentare, nu ai de ce sa-ti faci griji. Singurul amendament este la calitatea proteinelor continute de acestea si la cat Aspartam (in unele cazuri). In general, cele mai bune suplimente sunt cele americane, dar poti avea rezultate si cu cele autohtone, daca respecti pasii antrenament-alimentatie-odihna.

Comment

Sunt foarte multe suplimente alimentare pe baza de plante, care promit ca iti mareste cantitatea de testosteron si te ajuta sa depui masa musculara. Un produs destul de eficient este si Probolan50. Cu ajutorul lui poti sa pui muschi intr-o perioada scurta de timp si poti rezista foarte mult in timpul antrenamentelor!

Comment

Vad ca multi sunt impotriva proteinelor, in ianuarie aveam 55kg, si m-am hotarat sa ma apuc de sala, recunosc ca am dat o caruta de bani pe suplimente, cel mai mult am luat Total Mass 4200 de la nutritech ( 80lei 3kg, e gainer, nu proteina pura), am mai luat si creatina o perioada scurta (aprox 2 saptamani, pentru ca nu suportam gustul amestecat cu dextroza), pana in mai am luat 10kg, doar masa musculara, ma tineam bine de antrenamente. Acum am 65, suplimente mai iau decat Arginina si Tribulus Terrestris inainte de antrenamente, si nu ma mai tin asa serios de ele
                      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

In cat timp ai luat 10 kilograme de masa musculara???

Comment

5luni aprox 6cm la brat, la umeri si la piept nu am masurat dar sunt diferente considerabile. Grasime nu cred ca e, pentru ca grasimea s-ar pune pe burta si pe picioare, nu am six-pack (ca nu fac abdomene, nu le suport) dar nici nu am burta. Iar cam peste tot, mai ales pe umeri se vede fibra, nu sunt umflat cu apa sau ceva...

Comment

N-ai cum sa iei 10 kilograme de masa musculara in 5 luni. Du-te la macelarie si spune-i unui macelar sa-ti arate 10 kilograme de muschi si o sa intelegi. Nici macar cu steroizi nu cresti asa repede. A, ca ai crescut in greutate 10 kilograme, da, dar nu muschi.
                            Sunt sportivi de performanta cu alimentatie si antrenamente ca la carte ce abia reusesc sa puna 3-4 kilograme de fibra in jumatate de an.
                            Organismului, poti sa-i dai si 2 kilograme de proteine pe zi, oricum 96% din cantitatea aia ajunge la WC si nu in tesuturi.

Comment

Asta-i clar ca nu ai cum 10kg de masa musculara.
                              Pe langa faptul ca te-ai "umflat" putin,s-au depus si grasimi + altele.
                              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Primele kg le iei foarte repede, cu suplimente, dupa ce ajungi la 70 greu mai iei, am un amic care ia o caruta de proteine, a ajuns la 85kg, si de mai bine de jumatate de an nu mai ia un kg, mananca mult si baga tot felu de suplimente si degeaba. A luat ceva steroizi anu trecut, a ajuns pe la 90, dar dupa ce le-a lasat, s-a desumflat rapid.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google