Intradevar, tipurile somatice nu sunt stricte ci doar repere si se pot schimba cu antrenament riguros si vointa.
Cum Te Poti Ingrasa, Sau Mari Masa Musculara?
Collapse
X
-
Important e sa gasesti produsul care se potriveste cel mai bine pe tipul tau de metabolism!Daca experimentezi diverse solutii de crestere a muschilor fara sa te interesezi in prealabil, vei risca destul de mult, mai ales ca piata suplimentelor alimnetare sau proteinelor e atat de extinsa. Acum e drept ca fara ele nu se poate, dar o minima precautie se recomanda!
Comment
-
Am cumparat astazi 3 cutii din suplimentul Probolan50 si o sa ma apuc serios de treaba. Am cautat foarte mult suplimentul asta, deoarece vreau sa folosesc un supliment care chiar functioneaza. Desi unii prieteni au incercat sa ma induplece sa merg pe proteine, am zis sa incerc cu suplimentele astea!
Sper sa fi facut alegerea buna!
Comment
-
Probolan nu e steroid dar nici un simplu supliment , nu e. Favorizează producția de testosteron, acesta din urma conducând la un efect anabolizant.
Eu sunt de părere ca asa ceva se ia după minim un an de sala, considerând ca știi cum sa mănânci si cum sa te antrenezi.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Buna dragi forumisti
Nu sariti pe mine daca nu am postat unde trebuie, dar nu am gasit nimic la voi pe forum despre reversul acestui subiect.....
Eu nu vreau nici sa ma ingras si nici masa musculara....deocamdata
Vreau sa slabesc. Trebuie foarte multe kg din pacate si as vrea si un pic mai repede. 3-4 luni si as fi cel mai fericit. Am nevoie sa dau 28kg sau minim 23kg jos. Asta ar insemna 7 kg pe luna.
Am nevoie de ajutor. am mai incercat inainte redis nutrition, creatina,l-carnitina, pastile cu fibre care cica reduc pofta de mancare si tot timpul dupa slabit am pus dublu pe mine De Herbalife din pacate nu am bani. Am fost si un program complet pt mine, ar costa 800 lei pe luna. Cu 2 borcane de shake, fibre,cereale si nu stiu ce alte porcarii.
Acuma am inceput sa mananc mult mai putin, si foarte putin seara. Paine mai mananc 4 max 5 felli pe zii fata de 1 paine cum mancam inainte.
Am slabit in 16 zile, 6 kg de la 108 la 102. 2 saptamani am fost happy si vesel, dar am intrat in a 3-a saptamana, manac putin, fac zilnic 10 km de bicicleta sunt destul de extenuat si s-a blocat cantarul. De 3 zile tot la 102 sta
Daca stiti ceva, multumesc frumos pt ajutor. Daca nu, sau daca nu am postat unde trebe, atunci sa imi fie cu iertare
Comment
-
Daca vrei doar sa slăbești, bagi cardio. Daca lucrezi si cu greutati, cantarul te păcălește, pt ca desi arzi grasimi in continuare, incepi sa pui masa musculara care cantareste. Deci te hotărăști ce vrei sa faci: doar slabit - cardio.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Si renunta la paine, sau cat mai putin, 4-5 felii la zi e foarte mult daca vrei sa slabesti.
Eu mai vreau vreo 4-5 kg, dar nu se prinde de mine nici grasimea, manc seara tarziu (chiar si cu 1 ora inainte de culcare) beau bere (ca-mi place, nu pt ingrasat) , imi place carnea cu grasime, degeaba...efort fizic depun f putin, defapt mai deloc, nu cred ca neuronii ard atatea calorii (oricum capatana e cam praf, iau calmante usoare)
Comment
-
Originally posted by vali2706 View PostAm nevoie de ajutor. am mai incercat inainte redis nutrition, creatina,l-carnitina, pastile cu fibre care cica reduc pofta de mancare si tot timpul dupa slabit am pus dublu pe minePe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Fraților, dacă tot va dati stiutori, aflati ca burn-urile de grasime se iau in anumite situatii, altfel risca omul sa-i stea inima. Mai usor cu afirmatiile gratuite. Daca nu face sport, discutam degeaba. O sa slabeasca ceva kile, apoi le va pune la loc fara drept de apel. Si suplimentele astea se iau cu cap, nu cu găleata.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Multumesc frumos.
Nu iau nici un fel de supliment, pastile sau alte ajutoare.
Am bicicleta de camera, deci iarna nu este o problema.
Am reusit de azi dimineata sa inving cantarul. Am scazut sub 102 kg...hurra
Mananc mai putin. La cum mancam inainte si la ce ore, credeti-ma ca 4 felii de paine neagra pe zi acuma este f putin.
Ultima masa o iau la 7-30, maxim 8 seara. Cand vin de la lucru
Iar la 22-23h fac bicicleta, 10 km sunt cam 350 kcal la o viteza de 30 km/h
Abdomene vreo 60-70(am crescut treptat,incepand cu 30)
Flotari etc, in total 40-50 min de miscare
Dupa ce am vb cu diversi doctori si nutritionisti, cred ca am descoperit problema
Am fost informat ca retin apa(retentie de apa) si ca de saptamana viitoare ar fi bine sa incep o cura de 2-3 luni de Apuretin(ii face reclama si la radio).
Sper ca rezolv o mare parte din durerile articulare, si inflamatiile de seara; cand vin de la lucru abia scot inelul de pe deget.
Sper sa mearga bine, va tin la curent. Am fost la nutritionistul de la Spitalul Judetean Timisoara si am fost si la privat, la Natur House(nu vreau sa le fac reclama).
Inca o data multumesc frumos pt ajutor
In 16 septembrie aveam 107.9kg
Azi 101.7kg
Comment
-
Asta vroiam sa spun, du-te la nutritionist.
Colegul si prietenul meu bun (mi-e sef acum, da' e ok ) ) acum vreo 6 ani s-a apucat serios de slabit, avea ~100+ kg (la 1,85 inaltime) s-a dus la nutritionist si i-a prescris un program destul de ok, nu intru in detalii, ideea e ca sambata si duminica poate sa mance ce vrea si cat vrea, in timpul saptamanii regim (dar nu de ala de infometare).
Fara pastile, suplimente etc.
In scurt timp a dat jos vreo 20 kg. Dupa cate vad eu e greu sa dai jos, si e si mai greu sa te mentii, trebuie ambitie multa, sa devina o treaba normala regimul/restrictia alimentara, ca sa suprimi poftele fara mari eforturi trebe sa lucrezi mult cu creieru.
Probabil ca trebuie umplut golul asta cu alte activitati, hobby-uri noi etc
Comment
Comment