Cum Te Poti Ingrasa, Sau Mari Masa Musculara?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nenea, am facut sport de contact si forta, de 20 de ani. Nu-mi spune SF-uri d-astea
    Nu ai cum sa cresti in greutate, 10 kilograme de muschi macru, in 5 luni! Minim un an si jumatate- 2 ani dureaza, considerand ca ai un genetic favorabil, ca dormi suficient, mananci perfect si te antrenezi corespunzator.

Prietenul tau s-a plafonat pentru ca nu lucreaza cu cap. Zilnic vad pustani care ridica greutati mai mari decat ei, sperand ca in doua luni ajung "Arnolzi"
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

bine, am inteles, important e ca sunt multumit de cum arat acum, rectific, am luat 10kg, grasime ce o fi... punct.
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Pai asa trebuia sa spui de la inceput,ca ai luat pe cantar 10 kg si ca te-ai umflat putin,nu ca ai luat 10kg de masa musculara. Vorba lui Dark,mergi la macelar sa-ti arate 10kg de muschi,sa vezi. )
        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

zilele astea o sa ma duc sa imi fac un test de grasime corporala

P.S nu imi permit eu sa dau sfaturi, dar totusi: creatina, daca luati sa faceti la 4 saptamani, 2 saptamani de pauza... Eu am luat cam in continuu timp de 6 luni, continea gaineru creatina, am zis ca oricum o sa iau decat 6 luni, nu am ce sa patesc... Acum am ceva probleme cu rinichii, nu stiu daca e grav sau nu. M-am oprit nu mai iau creatina sau ceva ce contine creatina.
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Creatina este o substanta naturala, continuta in organism. Surplusul de creatina se ia pentru mai multa localizare a ei in musculatura, unde retine mai multa apa si astfel se atrag mai multi nutrienti. De asemenea se produce si o crestere a volumului de musculatura. Excesul de creatina nu este dovedit ca ar produce efecte negative, pentru ca tot ce nu are organismul nevoie, se elimina prin urina, ca si creatinina (creatinina nu e acelasi lucru cu creatina).
            Probleme cu rinichii poti sa ai de la excesul de proteine si consumul prea redus de apa, in raport cu proteinele ingerate.

Comment

Hop si eu printre slabanogi, am 1,42 inaltime si 56 Kg. precizez ca am 42 de ani si am fost gras o singura data vreo 2-3 luni in armata (imediat dupa revolutie).
              Sunt lacto-ouo-vegetarian de mai bine de 20 de ani si nu reusesc sa ma ingras nicicum. Vreau sa pun niste kg. in mod natural fara prafuri, steroizi sau alte 'minuni'. Ce ma sfatuiti sa fac?
              Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

Daca asa iti este tipul somatic, nu prea ai ce sa faci, mai ales ca din descriere esti ectomorf, adica cel mai dificil sa pui greutate.

Comment

Da asa e, atunci cand m-am ingrasat a fost o excepie. Dupa o perioada de armata de cosmar, cu nesomn si foamete (printre altele) a venit revolutia si am fost detasati o vreme la o unitate la Otopeni unde am avut papa si somn suficient. Somnul, hrana suficienta si lipsa stresului fac minuni.
                  Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

1,42??? Sigur nu ai gresit?
                    MY CLA

Comment

Asa ma gandeam si eu... Stiu ca daca aveai sub 1.60, scapai de armata.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Acuma vad ce am scris, 1,74 am de fapt (nu stiu de unde am scos 1,42).
                        Daca aveam inaltimea aia, la 56 kg. eram chiar grasut

Comment

Asta imi imaginam si eu...)
                          MY CLA

Comment

Ca sa te ingrasi dar neuniform poti incerca sucurile in special cele acidulate deoarece sunt indulcite cu zahar si alte chestii sintetice. Ficatul nu stie sa proceseze indulcitorii combinati, adica zahar + aspartam si le transforma in grasime => vezi cum arata noua generatie.
                            Ce am spus mai sus este o gluma si evita sa bei prostii....mai bine apa.
                            Eu cand mergam la sala nu consumam acele pastilute care iti faceau gura albastra ....ci dupa fiecare antrenament consumam un iaurt sau sana pentru a elimina toxinele.
                            Inainte de antrenament luam CREATINA MONOHIDRAT si ajuta la cresterea masei musculare fara crampe musculare si alte chestii.
                            real power..... diesel power by

Comment

@merlasviorel: deci: 1,74/56/42 inaltime/greutate/varsta. Sunteti un pic subponderal. Oricum, e mai sanatos sa fiii sub decat supraponderal. Nu excesiv, dar ...
                              Sa le luam pe rand:
                              - inaltimea: nu avem ce-i face.
                              - varsta: dupa 35 ani organismul isi modifica mai greu metabolismul, cam cum esti la 40 ani asa vei sfarsi: slab, gras....daca nu influentezi drastic situatia. Asta e tipul dimneavoastra de constitutie, ganditi-va la genetica, rude, cum sunt parintii, etc...
                              Asta nu inseamna ca e imposibil sa luati cateva kilograme. E doar mai greu.
                              - greutatea: citez din spusele dvs." Somnul, hrana suficienta si lipsa stresului fac minuni." V-ati dat singur 80% din raspuns. Organizati totul dupa ce ati spus mai sus si veti avea si rezultate.
                              Dormiti MINIM 8 ore pe noapte! MIMIM MINIMORUM! Optim ar fi 10 ore. Sau 8 ore noaptea si un somnic la pranz de 1-2 ore.
                              Mancati bine: mic dejun consistent, dejun serios cu 2 feluri +desert si o cina satioasa. La cina sa nu lipseasca BEREA! Nu e nici o gluma, cumparati bere la pet si beti seara 1-2 litri.
                              La capitolul stres....e mai complicat, tine de multi factori, as vrea si eu o injectie cu "nesimtire", adica sa pot lua totul "mai usor", mai detasat....asta tine de dvs. si de cei din jur.
                              Pana una-alta apreciati viata asa cum e si bucurati-va de micile satisfactii. E si asta o reteta consacrata.

Comment

Ai dreptate CeDeBe-L, asa-i omul, cand e gras vrea sa fie slab si invers, niciodata nu-i multumit cu ce are. Cel mai important lucru e ca sunt sanatos, daca e sa vad partea plina a paharului sunt si avantaje cum ar fi costumul de mire care inca imi este bun, pana sa chelesc oamenii pe strada imi spuneau mai baiete si eu aveam pe la 35 de ani. Daca am palarie si sunt proaspat ras cred ca si acum m-i se poate intampla.
                                Cele trei tipologii prezentate de darksid3 sunt foarte importante, eu le cunosc din medicina traditionala indiana Ayurveda. Precizez ca de regula exista combinatii intre acestea, rar se intampla sa fie o constitutie fizica doar dintr-o singura tipologie.
                                Tipul Ectomorf (cel slab) e si mai agitat din fire si cu mintea "zglobie". Din cauza asta consuma multa energie si nu acumuleaza.
                                Tipul Endomorf (cel gras) e exact opusul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google