Cum Te Poti Ingrasa, Sau Mari Masa Musculara?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da sau mutate la mine acasa ca stau la 2pasi de mc donalds scot mana pe geam si ma servesc din rafturi

sigpic

Comment

Berea combinata cu McDonalds si munca eu zic ca da rezultate mai sigure decat nu stiu ce steroizi care nu stii ce urmari pot avea.
      Mult succes in continuare!
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by valeriu61 View Post
        Blanarucristi: In primul rand ar trebui sa ne spui cate Kg. ai si ce inaltime? Apoi faptul ca "sari peste mese" si mananci numai dimineata si seara, este un obicei foarte nesanatos care trebuie schimbat. Nu consuma deocamdata nici un produs stimulator, ci fa-ti un program de masa normal de cel putin 3 mese pe zi care sa cuprinda o alimentatie diversificata.
        Pai in jur de 1.73 si 56 kg am.
        Sonykel: Hai ca ma mut;)
        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Frate dar esti slab nu gluma... pfuu eu am 56kg pe o ureche

sigpic

Comment

A fost o perioada cand mancam doar seara,iar in cursul zilei beam cola sau suc de la dozator(era prin anii '90).Sa te tii frate arsuri la stomac dupa catva timp.Le potoleam numai cu bere,deci nu glumesc.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Dupa ce am terminat facultatea m-am angajat si in 3 luni am luat 20 de kile(nu mi-a priit viata la camin, cred). Frate, m-am speriat. Acum vreau sa dau jos dar nu prea ma tin de regimuri sau sport, mereu zic de maine gata si degeaba. Cred ca un secret este sa mananci regulat (la aceleasi ore in fiecare zi, nu va ganditi la prostii), eu asa cred ca am pus pe mine. La camin mancam cand mi-aduceam aminte, acum s-a facut 12.30, hop la masa.

p.s. aveam 60 de kile cand am terminat facultatea, la 1.73m in 3 luni am ajuns la 80 si dupa un an sunt cam la 90.
              Last edited by bogdan1709; 2 May 2008, 13:15.

Comment

Fratilor, va dau un sfat: nu va apucati sa luati aiurea proteine, sau sa va axati pe un regim gen McDonald`s, ca veti regreta amarnic! In primul rand, regimul ala de fast-food va conduce la obezitate, plus ca apar si probleme de sanatate gen colesterol, trigliceride, etc. apoi, daca vreti sa luati proteine, fara sala nu faceti nimic!!! Decat cu burta mare, mai bine asa cum sunteti! Daca vreti cu adevarat sa faceti treaba, trageti de fiare, mancati de cel putin 5 ori pe zi (mese mici), luati si suplimente si rezultatele vor apare.
                daca nu, stai linistiti, nu va jucati cu chestiile astea, ca va jucati cu sanatatea voastra. ori faceti o treaba buna de la A la Z, ori deloc!
                eu trag de fiare din 2001, m-am apucat pt ca imi cam placea sa mananc si nu imi pare rau, acu` e ca un drog trasul de fiare! dar fara asta cred ca eram ca un balon. asta vreti? Nu cred....
                1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Hai ca iti spun regimul urmat de mine, in urma caruia intr-un an de zile m-am ingrasat 25 de kg. O data la doua seri, cartofi prajiti la friteuza, ceva carne de pui (piept, pulpe, aripioare) la tigaie, si cel putin 3 beri pe seara. Aaa, fara activitati sportive. Din pacate acum incerc sa mai dau jos dar se da foarte greu. Eu aveam 85 si acum am 110.
                  Sau inca un sfat, stai impreuna cu prietena sau insoara-te, sa vezi ca si atunci te ingrasi, in felul asta am pus 10 kg intr-un an jumate.

Nu e un regim sanatos, dar la mine a dat roade, fara sa vreau.

Comment

Sustin cele spuse de vali007 referitor la statul cu prietena.Pacat ca nu se pun muschi ,se pune sunculita.;))...referitor la proteine va recomanda sa consultati un doctor inainte sa va apucati.Am tras si eu de fiare vreo juma de an si am luat proteine(nu creatina sau alte anabolizante) iar de vreun an nu am mai intrat in sala sa trag serios doar cand aveam chef si de cand m-am lasat de proteinele acelea asimilez foarte repede aproape tot ce halesc.nu stiu daca din cauza proteinelor insa ai mei asa zic ca mi-am dat metabolismul peste cap.Deci mare grija cand va incurcati cu astfel de prafuri.
                    Last edited by SoNyKeL; 4 May 2008, 23:56.

Comment

"solutie"

Am 1,78 aprox si 60 kg (19 ani), multa vreme nam putut sa trec de pragu de 55 kg dar acuma de vreo o luna am ajuns la 60 dintrodata(cred ca luasem ceva antibiotice pt raceala si dupa ce am terminat ca efect secundar m-am ingrasat, dar ar trebui sa fiu tampit deabinelea sa recomand asa ceva). Oricum "solutia" mea: Apucate de dans odata ce ajungi sa te misti... cele 56 kg cate ai zis ca ai vor fi privite ca si avantaj exista cluburi gramada si se fac cursurile in weekend deci e ok. Eu is mandru acum de fizicul meu, am gasit ceva la care sa imi foloseasca silueta mai subtire . Si eu am facultate, am vrut sala dar nu am timp, de lucrat lucrez.... deci cunosc... Dar cand merg la dans... ) Majoritatea persoanelor care le cunsoc si au fost slabe in tinerete sau ingrasat imediat ce au trecut de 20si ceva de ani... deci rabdare ca probabil aceeasi soarta o imbratisam) (taicameu e destul de gras si si el in tinerete era scobitoare).

Scuze, is consitent ca nu tiam dat nici un sfat real dar adevaru ii ca avand si eu "problema" asta am cautat si nu am gasit (da, ar merge sala da noh...vreau sa lucrez sa imi cumpar logan) )

Comment

Probolan50

Eu am pus ceva masa musculara cu suplimentul alimentar Probolan50. Datorita faptului ca e alcatuit din plante ce ajuta la intensificarea cantitatii de testosteron din organism acest produs ajuta la fortifierea si cresterea muschilor. produsul e utilizat si de culturisti deoarece este natural si acestia nu pot fi descalificati in competitii!

Comment

Ca sa reinviu putin threadul deschis tot de mine, va anunt ca de atunci (nu stiu cand am deschis threadul), am pus vreo 12-13 kg. Ideea e ca am inceput sa ma ingras imediat ce m-am lasat de smoking.
                          Acum e ok, am in jur de 67-68 kg, vara mai dau jos ca merg mult cu bicla. Momentan nu caut sa ma mai ingras, poate sa fac putin muschi la brate, ca alea au ramas cam subtiri. In rest, e destul de ok asa.....
                          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Incepand cu varsta de ~ 24-25 de ani, datorita diminuarii ratei metabolismului si a stilului de viata cotidian, e normal sa incepi sa acumulezi kilograme in plus. De multe ori, se lasa chiar si cu schimbarea tipului somatic.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Adica? Dezvolta ultima propozitie, cea cu schimbarea tipului somatic...
                              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

O poza face cat o mie de cuvinte...
                                Attached Files
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google