Originally posted by chris-chris
View Post
Salvare Pentru SMURD
Collapse
X
-
Originally posted by CataFOF View Postpacat , la 23 de ani trebuie sa fi iesit putin prin "lume" , sa`ti fi dat seama ce si cum.) Doar putini de pe forum stiu varsta mea adevarata!Si iii rog sa n-o spuna!
2.Eu chiar cred in acest sondaj,si totusi daca ai vrea sa se salveze SMURD ai putea macar sa crezi si sa dai LIKE.Vedem dupa daca intr-adevar va functiona!sigpic
Comment
-
eu cred ca daca dati linkul asta de pe loganclub la inca 10 preteni o sa vi se indeplineasca dorinta,asa ca dati mai departe nu fiti fara suflet .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
daca ti-ar fi pasat de SMURD ai fi citit legea si ai fi aflat ca acest cuvant nu apare in cele 4 pagini despre sistemul de urgenta, iar "desfiintarea" e de fapt frica lui Arafat pentru o posibila concurenta DACA serviciile private de urgenta vor fi si ele decontate de la stat. pune mana si informeaza-te, nu te baza pe propaganda lui Voiculescu care e in stare sa se foloseasca si de imaginea SMURD-ului in lupta anti Basescu.
Comment
-
Pai din ce am inteles eu nu se desfiinteaza SMURD, ci doar ii muta la ambulanta ceea ce ar putea fii un process firesc, deoarece fac cam aceeasi treaba pe care o fac si cei de pe ambulanta dar au salarii duble. Nu lucrez la ambulanta nu am rude sau prieteni acolo, dar am asistat la o discutie legata de subectul SMURD vs Ambulanta si cei angajati acolo erau foarte nemultumiti de aceasta diferentiere.sigpic
Comment
Comment