@B-53-SDP si cu te incalzeste daca pe un doctor scrie smurd, ambulanta sau bgs (exemplu), o haina rosie face dintr-un om supraom iar una albastra il prosteste? Intr-un post anterior am expus cum si-a recrutat smurd-ul personalul din orasul meu, citeste si ce au mai scris altii inainte de a lua o discutie de la capat. Si daca privatul plateste mai bine de ce sa nu plece medicul sau asistentul? Un salariu mai mare motiveaza angajatul iar calitatea actului medical creste, daca medicul ala pune mana pe tine (exemplu) iar el se gandeste cu ce o sa-si plateasca ratele pentru ca salariul e mic, exista toate sansele sa apara eroarea medicala. Concurenta intotdeauna a fost benefica pentru client, bolnav in speta. Cromatic, ma bucur ca mai exista oameni care gandesc.
Inca o adaugare, multi freaca capra-n gura cu cea DOTARE. Ambulanta de exemplu trebuie dotata cu defibrilator, ala defibrileaza indiferent daca a costat 2000 de euro sau 15.000 de euro (cazul smurd si amb). Ambulanta trebuie sa fie dotata, aaa daca clientul este statul, pune pe ea ce-i mai scump sa fie parandaratul mai gras... Sper ca m-am facut inteles.
Inca o adaugare, multi freaca capra-n gura cu cea DOTARE. Ambulanta de exemplu trebuie dotata cu defibrilator, ala defibrileaza indiferent daca a costat 2000 de euro sau 15.000 de euro (cazul smurd si amb). Ambulanta trebuie sa fie dotata, aaa daca clientul este statul, pune pe ea ce-i mai scump sa fie parandaratul mai gras... Sper ca m-am facut inteles.
Comment