Copacii Ucigasi De Pe Marginea Soselelor Fac Victime In Continuare!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu zic ca solutia e alta... copacii sa ramana unde sunt si sa fie pusi parapeti pe marginile drumurilor... costurile ar fi aceleasi ori parapeti ori scoaterea copacilor(bani dati pe combustibil 2-3 oameni care sa lege copacii-- repararea asfaltului din cauza utilajelor grele care trec prin zona...) mai indicat ar fi montarea unor parapeti...

Comment

Da' de copacii de prin serpentine ce zici? Sa-i taie si pe aia, sa plece drumul la vale!
      tu stii in cat timp ajunge un pom la maturitate sau care sunt implicatiile asupra mediului?
      in alta ordine de idei, la stiri, cauza majora mortii conducatorilor auto si a pasagerilor este viteza excesiva & neatentia la volan urmata de ciocnire cu un obstacol (nu neaparat un pom).
      NU asta este solutia.
      respect

Comment

Astia nu-s in stare sa astupe niste gropi...voi ziceti sa taie atatia copaci?Sau sa puna parapeti?Wake up!!!
        Sunt de acord...copacii pe marginea drumului sunt un factor de risc DAR asta in conditiile in care in tara noastra sunt cate 10 Schumacher pe cap de sofer!
        Funky...ai vazut cum se circula in "afara"?In Germania de exemplu daca "calci" linia continua in sens giratoriu, imediat esti claxonat de ceilalti!Acolo intradevar lumea e civilizata...nu-s ca noi, cautatori de adrenalina!Regret pt. cei care nu-si dau seama de asta!Si ca sa fim mai corecti vis-a-vis de accidentul in tema....soferul avea telefonul in mana in momentul impactului!Daca s-ar circula ca la Codul Rutier...n-ar mai sarii copacii in fatza masini!
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Problema principala nu cred ca se afla "printre" copaci,ci pe sosele.
          Vitezomanii!Aia sunt cu adevarat "in pom"!
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by huzzy1981 View Post
            Doamne, ce mi-e dat sa citesc; auzi "copacii ucigasi"; ma frate, da` tu stii ca datorita copacilor aia ai tu ce respira? Si asa se taie copaci in prostie la noi in tara, sa se taie si mai multi! Halal gandire! Scuza-ma ca iti spun, dar mi se pare o prostie imensa ceea ce spui tu si nu numai ca nu te voi sustine, ci voi incerca sa impiedic "petitia" asta. Pai daca nea soferu` doarme la volan, e beat, se uita aiurea, depaseste aiurea si intra pe camp, e de vina copacu`? Cine intra in cine, masina in copac sau copacu` in masina? Daca nu ar fi copaci ar fi santuri, animale, borne kilometrice s.a. Ce facem, le scoatem pe toate sa nu mai intre masinile in ele?? Ai dreptate, se intampla multe accidente din cauza asta, dar NU asta e solutia! Se intampla accidente si din cauza alcoolului, a conducerii fara permis, etc; ai o solutie si la asta? Si tot o arzi ca "pe-afara e nu stiu cum si mai e nu stiu cum"; aia pe marginea autostrazilor au plasa, sau treci prin zone impadurite si ai copaci, sau ai zone cu dale unde daca intra unu` cu masina, e mai rau. sau propui si scoaterea grilajelor/zidurilor care despart sensurile de mers pe autostrada sa nu intre nea` caisa in ele cand doarme la volan? Aia ce sa faca? Sau in oras unde sunt masini parcate, pietoni, cladiri, etc, etc, ce sa faci? Hai sa facem drumuri numai pe camp, ca cei care dorm la volan sa are pe gratis campurile!
            SOLUTIA ESTE ATENTIA SPORITA SOFERILOR!!!!!
            deci te rog nea intemeietoru` de topicuri, intai sa te gandesti la ce spui si apoi sa spui ca te faci de kko!
            Datorita copacilor de pe marginea drumului am eu ce respira? Bai prietene, sti foarte bine ca se taie paduri intregi si cat se fura la noi in tara, lasa-ma dracu cu cacatu asta de teorie ca datorita lor respir eu.
            Se poate intampla si unui sofer cu experienta sa piarda controlul volanului, sa ii apara un obstacol in fata, sa vina unu din partea opusa pe banda lui, atunci ce face? Cum il evita? Ce atentie sporita mai trebuie atunci?
            Si afara despre ce plase vorbesti tu? Plase de Carrefour? In majoritatea tarilor europene sunt parapeti, arbusti (tufe d-alea dese de aprox. 2 m inaltime). Dale? Unde ai vazut tu dale pe marginea soselelor? Si cine zicea ceva de oras, istetule, dintre cei care au citit acest thread cine dracu s-a gandit la oras?
            Nu ma deranjeaza ca sunt pareri contra, e normal sa fie, dar vino vere la mine cu motive intemeiate, nu ma lua cu plase de metro si dale de pardoseli.
            M-am facut de *****? I really don't give a s..t! Am sa-ti dovedesc peste aprox. o luna ca nu m-am facut, sa vezi cati sunt pro si contra.
            Last edited by Iulian; 5 May 2008, 01:57.

Comment

Va rog sa va pastrati calmul. Nu are rost sa va mancati unu pe altul. Sincer sa fiu pentru mine o placere sa conduc pe un drum unde sunt copaci de o parte si de alta a drumului. Insa cauza pentru ca oamenii mor din cauza copacilor nu e ca ies din drum si se lovesc de copaci... ci pentru ca se lovesc de copaci cu viteza, viteza care o aveau in momentul in care inca erau pe sosea. okay, daunele sunt mai mari, insa nu copacii omoara, viteza omoara. Asta ar trebui sa fie petitia ta : radare automate in punctele in care este risc mare de accident. Nu ca sa amendeze populatia, ci ca populatia sa reduca viteza in sectorul acela de drum. Pai cati merg cu 160 pe drum unde limita este de 90 ? Diferenta e cam mare. Inteleg 110 nu 90 dar 160 e deplasat. Se intampla chiar sa mearga si cu mai mult.
              Deci daca tot ce vrei e sa tai copacii ca sa iasa lumea in camp in timp ce mergea cu 150 si nu in copac, sry nu te sustin, pentru ca mai intai trebuie anihilata cauza cea mai frecventa : viteza
              Daca vrei sa promovezi un program de responsabilitate in trafic si pe urma sa promovezi ideea taierii copacilor in curbele foarte periculoase si asa mai departe (nu pe tot segmentul) , te sustin.
              Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
              Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Consider ca nu doar copaci constituie cauza deceselor in cazul accidentelor cu masini.E totusi adevarat ca si copaci depe marginea soselelor au o vina , dar sa nu uitam ca masina nu o ia asa de una singura in directia copacului.Dar te-ai uitat putin in juru tau?In ziua de azi toti care au 18 ani au permis au bmw-uri audi etc de sute cp , wtf ?Cand dai la stiri ce vezi ? Sofer se intorcea din italia a adormit la volan!Sofer beat la volan intra in casa etc....si sa nu uitam ca traim in romania unde faci slalom printre gropi .Am un prieten este acuma la spital cu 2 coaste rupte , vene omu cu 90 km/h , a evitat o groapa a dat in alta si s-a rasturnat .Am cunostinta care a venit cu touaregu prin Buziasi si in padure dupa buziasi a lasat roata intr-o groapa masina in sant.Si totusi copaci sunt devina ? Hmmm.....? Regret profund ce s-a intamplat cu prietenu tau , dar totusi stau si ma gandesc ....cand masina isi pierde controlu si se indreapta spre copac.......cine greseste ?
                Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Nu imi vine sa cred ce citesc pe acest forum...oamenilor daca acel copac nu era acei 3 copii traiau si multi altii din tara asta....toti gresim , nu exista om perfect dar ca sa platesti cu viata mi se pare enorm...chiar sunteti nebuni la cap....credeti ca nemtii,italienii si lista este destul de mare de prosti au taiat copacii....e un lucru recunoscut si de mai marii tarii caci copacii ar trebui taiati ....dac ati fi voi in locul familiilor tinerilor nu cred ca ati mai fi gandit la fel.....de cate ori nu ati calcat si voi acceleratia pana la fund....cine respecta legile din romania ...va spun eu nimeni....da neamtu respecta legile merge cu viteza legala dar in momentu in care iese pe autobanda ii da frate cat ii merge masina...era aici un thread viteza maxima la un logan 1.4 si sau laudat o gramada ca au mers cu 170 180 altii si cu 215 dac pateati ceva in momentul acela cum era....seba cand si-a dat in copac cum a fost...stati calm fratilor ca sunt o gramada de soferi profesionisti care au murit la impactu cu un copac....aici sunt pareri pro si contra ...ii rog pe cei ce sunt contra sa vina cu argumente klumea nu faze de genu ca din cauza lor respiram noi sau eu mai stiu ce vrajeli ieftine....ca sunt defrisate paduri intregi atunci numai faceti scandal....veniti cu argumente credibile si atunci e ok ....pana atunci mai taceti din gura

Comment

Originally posted by Rudy View Post
                    Consider ca nu doar copaci constituie cauza deceselor in cazul accidentelor cu masini.E totusi adevarat ca si copaci depe marginea soselelor au o vina , dar sa nu uitam ca masina nu o ia asa de una singura in directia copacului.Dar te-ai uitat putin in juru tau?In ziua de azi toti care au 18 ani au permis au bmw-uri audi etc de sute cp , wtf ?Cand dai la stiri ce vezi ? Sofer se intorcea din italia a adormit la volan!Sofer beat la volan intra in casa etc....si sa nu uitam ca traim in romania unde faci slalom printre gropi .Am un prieten este acuma la spital cu 2 coaste rupte , vene omu cu 90 km/h , a evitat o groapa a dat in alta si s-a rasturnat .Am cunostinta care a venit cu touaregu prin Buziasi si in padure dupa buziasi a lasat roata intr-o groapa masina in sant.Si totusi copaci sunt devina ? Hmmm.....? Regret profund ce s-a intamplat cu prietenu tau , dar totusi stau si ma gandesc ....cand masina isi pierde controlu si se indreapta spre copac.......cine greseste ?

Perfect de acord cu tine. Si acuma fara suparare pentru initiatorul thread-ului, chiar imi pare rau de cei 3 care au murit, insa nu sunt cei 3 care erau in masina, iar unul dintre ei avea 19 ani si nu avea carnet, vbea la telefon si a pierdut controlul intrand intr-un copac ? Serios e chiar fara suparare insa am vazut la stiri ceva identic si in cazul ala chiar nu e vina copacului.

Comment

@andrei.avasi ok haide sa iti zic eu cum sta treaba

sa zicem ca cei 3 sunt devina .....dar iti pot da exemple de n cazuri in care soferi profesionisti au murit din aceasta cauza ....acolo cine mai este devina??????

Comment

Dannyel87 si problema ta care e ? Ca nu am inteles ce vrei sa spui ? Eu maine daca merg cu 160 si imi dau in copac ? Cine are vina ? Eu ca am mers cu 160 si sunt retardat sau copacu ca e el doar sta acolo ?Ia spune ? Eu cand intru in depasire si vine altu din fata si eu nu-l vad .....cine are vina ? Eu ca nu sunt atent sau ala ca merge corect? Trece copilu strada pe zebra si eu il iau din plin cu 80 intr-o zona de 20 ..cine are vina ? Ia explica ? Si totusi ce o dai cu legile alea ? Ia explica sa intelegem si noi.....zona de 60 tu mergi cu 120 dai in groapa te rastorni ? Cine are vina ? Iti spun eu....copacu ala nu are nici o vina cand eu vin cu 120 vorbesc la celular si pierd contrulo masini.O mai spun odata imi pare foarte rau ce s-a intamplat cu ce-i 3 tineri , dar in cazu in care copacu nu iti sare in fata masini el nu are nici o vina.
                        Last edited by Rudy; 5 May 2008, 02:54.
                        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Originally posted by dannyel87 View Post
                          @andrei.avasi ok haide sa iti zic eu cum sta treaba

sa zicem ca cei 3 sunt devina .....dar iti pot da exemple de n cazuri in care soferi profesionisti au murit din aceasta cauza ....acolo cine mai este devina??????

Nici nu am zis ca nu e profesionist pustiu... daca omu nu avea carnet nu inseamna ca nu stia sa conduca, nici nu ma insel, ca altfel nu ajungea la acea viteza fara carnet. Insa este iresponsabil. D-asta am zis , in loc sa promovam ideea taierii copacilor, haideti sa promovam responsabilitatea. Cu atat mai mult ca era cu inca 3 in masina, nu trebuia sa vorbeasca la telefon, cu atat mai mult nu trebuia sa mearga cu viteza.
                          Dar ia-o altfel. Daca nu lovea copacu, trecea de portiunea aia cu brio si pe urma din neatentie lovea o alta masina care mergea regulamentar , eventual avea si copii inauntru si mureau ?

Deci nu vreau sa va suparati pe mine, insa ceea ce vad foarte des la televizor sunt soferi sunt iresponsabili. Ce sa mai vorbesc de profesionisti pentru ca era la un mom dat vorba de un sofer de autocar care a trecut pe linia de cale ferata desi a vazut foarte bine trenu spunand "avem timp" (chiar a spus asta). N-au avut timp, oameni au murit.

Si deci nu ma leg de faptul ca omu nu avea carnet, poate avea talent (eu chiar cred ca unii au talent altii nu), bravo lui, imi pare rau de moartea lor, aveau toata viata inainte, insa din iresponsabilitate se intampla aceste lucruri. Liniile continue, limitele de viteza si legile de circulatie rutiera sunt facute cu un motiv si merg chiar pana la a zice ca sunt printre putinele reguli facute cu cap si cu logica.

Comment

@Rudy voi deja ma enervati..am fost astazi la caransebes pentru ca a fost concert si sa bagat unu in depasire venea fix spre mine ... am calcat frana si ma uitam neputincios ca nu am unde sa ma bag in dreapta mea copaci din 5 in 5 m .....daca ala dadea in mine cu 140 sau eu stiu cat avea nici ***** de analize nu cred ca mai ramanea din mine.....atunci cine era devina .....daca nu erau copacii aceia credema ca nici nu stateam pe ganduri si ieseam pe camp....chiar vedeti ca si caii aceia cu capastru doar inainte.....eu am patit vreo 3 faze de genu cand pur si simplu nu stiam ce sa fac inafara sa calc frana...voi chiar nu ati patito niciodata ....nu ati avut niciodata probleme cu copacii....aici nu este vorba numai de acei 3 tineri care coincidenta face ca erau de la mine din oras....nici in ziua de azi nu stiu cine sunt....problema este la nivel national....sunt o gramada de cazuri in care mor oameni nevinovati din cauza copacilor....un prieten de-al meu a fost agata de remorca unui tir si s-a izbit de un copac(a scapat) acolo cine a mai fost devina .....dac nu era copacul nu patea nimic asa a stat vreo 2 luni in spital....deci lasatima cu vrajeli ieftine v-am mai zis ....aceasta petitie nu se refera la acest caz...dac vreti o sa dau mail sa puna si alte cazuri in care soferi nevinovati au murit din cauza copacilor ....si te rog frumos sa vorbesti frumos

Comment

Sincer imi pare rau ca te enervam . Insa uite soferul ala s-a bagat intr-o depasire riscanta. Nu exista educatie rutiera. Deci in loc sa tai mii de copaci, mai lucrezi de la cauza.
                              ia-o asa : e mai bine sa iesi teafar in camp cu pagube minore la masina sau sa nu ai probleme de genul asta, sa nu trebuiasca sa dai in copaci, sa nu trebuiasca sa iesi in camp ?
                              Last edited by Seba; 5 May 2008, 10:48.

Comment

Aici pe forum se vorbeste cu peretii....cei care au capastru nu ai frate cum sa il iei jos asta e.....se pare ca numai contra sunt pe aici.....o sa vad si eu cand niste prieteni rude sau eu mai stiu ce aveti voi o sa pateasca la fel ce o sa ziceti....ca soferul a fost devina....chiar nu va ganditi ca au fost 3 tineri sub 20 de ani....si putea fi in viata daca nu era copacul acela....ok a grestit unul ....am spus si repet greaseala este omeneasca......dar daca gresesti sa platesti cu viata mi se pare enorm ....toti am trecut prin perioada aceea hai sa vad cat merge....stai sa vezi ce fac si eu mai stiu ce....stii bine asta.....ca unii am scapat si altii nu asta este....dar de aici pana a zice ca au meritat ce au patit e cale lunga....nimeni nu merita sa moara ....voi chiar nu ganditi ce vorbiti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google