Copacii Ucigasi De Pe Marginea Soselelor Fac Victime In Continuare!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Dannyel din punctul meu de vedere nu merita nimeni sa moara, cu siguranta nu acei tineri. Insa, sa te urci la volan stiind ca nu ai carnet, sa conduci cu viteza stiind ca nu ai voie, sa vorbesti la telefon stiind ce viteza ai si stiind ca ai oameni cu tine care nu au nici un fel de control asupra masinii pe care o conduci si ca isi pot pierde viata din cauza ta este pur si simplu aberant.

Insa am inteles ca nu vorbim despre acest caz. Vorbim la modul general.
    La modul general nu ai cum sa tai acei copaci. Sunt cateodata paduri intregi de o parte si de alta a drumului. Daca intri intr-un copac se cheama ghinion, efectiv ghinion.
    Sunt altii care ocolesc caini de pe drum si pica in rau cu masina si unii chiar au murit din cauza hipotermiei, in Marea Britanie se ineaca soferii la fel cum la noi se duc in copaci. Nu poti sa seci raul, ce poti sa faci si de fapt ce au si facut ,este sa pui un radar ca sa fie viteza redusa si astfel nu ii expui pe soferi la pericole.

Insa uite , semnez petitia pentru ca vad ca numai dupa ce eliminam toate elementele naturii de pe si de pe langa drumuri, putem vedea unde e vina de fapt: soferii.
    Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
    Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Siner nu inteleg ce vrei sa spui , zici ca aici pe forum vorbesti cu peretii ? Tu spui anumite lucruri fara sa stii ce vrei sa spui defapt , ia zi mestere daca tu nu franai si iti dadeai in capac cine era de vina totusi ? Ala ca a plantat copacu acolo sau mesteru ala de sofer care te-a obligat sa alegi intre masina lui si copac ? Tu nu vrei sa intelegi!Uite expemplu dat de tine cu prietenu tau acrosat de remorca aia .... nu se intampla daca nu era soferu ala de tir care nu are minte in cap , accidentele se intampla din cauza celor care conduc masinile , tine de educatia noastra in trafic si de cat de mult ii respectam pe ceilalti participanti , daca tu esti intr-un sat si nu ai unde sa eviti si intri in casa ce faci ? Te duci si-l bati pe ala ca si-a facut casa acolo ? Tu chiar nu intelegi , daca citeai primu meu post atent am spus clar ca si copaci au o anumita vina dar in 99% dintre cazuri soferu este de vina pentru ca nu te duci tu asa in pom de dragu lui ori pierzi controlu masini ori intra unu mai desptept in depasiri si nu ai de ales , si sa nu cumva sa-ti faci griji am fost si eu in destule cazuri cum ai spus si tu si am avut de ales frana sau copac ( chiar acuma sambata cand m-am intors de la timisoara de la intalnire)eu daca intru in depasire si ala isi da in capac , consider ca sunt mai prost ca ala care a plantat copacu , doar aici in lugoj iti pot da 2 cazuri in care ambulanta s-a rasturnat ca un alt sofer a avut prezenta de spirit de a nu-i acorda prioritate . Nu am vrut sa-ti vorbesc urat si chiar imi pare rau daca asa ti-am lasat impresia , dar trebuie sa intelegi un lucru in primu rand nu doar copacu , capatu de pod , casa , etc e de vina soferu din masina.E adevarat ca daca nu erau copacii pe marginea drumului multi erau inca in viata , dar trebuie sa ne intrebam totusi ce ia fortat pe acei oameni sa intre in copac.Daca tu doamne fereste intrai in copac , sunt curios pe cine injurai primu ? Pe dobitocu ala care a intrat in depasire si era sa te omoare pe tine si pe el sau pe ala de a pus copacu acolo ?
      Bart: I am through with working. Working is for chumps.
      Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Ok este adevarat si ce ati spus voi cu soferii nebuni din trafic ...sunt total de acord cu voi dar de exemplu in cazul meu dac nu erau copaci acolo nu ezitam nici macar o clipa sa ies pe camp...ce daca imi rupeam planetarele sau eu mai stiu ce patea masina ...pana la urma sunt fiare ....soferi nebuni sunt si vor ramane in trafic....asta nu ai cum sa o schimbi si eu am mai facut gafe...am mai facut pe viteazu la inceput....sunt sigur ca majoritatea de aici au facut....eu as vrea sa am o a doua optiune in cazu in care dau de vreun nebun ca cel de azi in trafic si sa am unde sa ma duc ...nu sa aleg intre doua pietre tari (tinand cont ca tipul avea si un X5) stii instructorul meu mi-a zis ca daca vad un prost in trafic sa il feresc ....in cazul de fata nu aveam unde sa il feresc

P.S. nici macar acei prosti nebuni sau eu mai stiu cum sunt nu merita sa moara

Comment

Stiu ce vrei sa spui si te inteleg si iti dau dreptat intr-o oarecare masura , dar cred ca esti si tu deacord ca nu te aflai in situatia aia daca soferu ala "profesioniste" nu facea manevra aia ? Chestia asta cu copaci se poate considera 50% cauza copacilor 50% cauza soferilor cu gene schumacher.Normal ca toti iam dat in gura si nu ne-am gandit la consecinte pe moment si eu am facut asa dar cu timpu ne maturizam.Si sincer e parerea mea si o sustin greseala se plateste mai ales cand esti cu masina , in trafic putine greseli scap fara accidente , o mica greseala o mica clipa de neatentie te poate costa viata sau si mai grav viata celor cu care esti in masina sau viata celor care se afla in alta masina.Inca odata imi pare rau pentru ce-i 3 tineri dar aici se vede unde poate duce neatentia si viteza.
          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Originally posted by dannyel87 View Post
            Ok este adevarat si ce ati spus voi cu soferii nebuni din trafic ...sunt total de acord cu voi dar de exemplu in cazul meu dac nu erau copaci acolo nu ezitam nici macar o clipa sa ies pe camp...ce daca imi rupeam planetarele sau eu mai stiu ce patea masina ...pana la urma sunt fiare ....soferi nebuni sunt si vor ramane in trafic....asta nu ai cum sa o schimbi si eu am mai facut gafe...am mai facut pe viteazu la inceput....sunt sigur ca majoritatea de aici au facut....eu as vrea sa am o a doua optiune in cazu in care dau de vreun nebun ca cel de azi in trafic si sa am unde sa ma duc ...nu sa aleg intre doua pietre tari (tinand cont ca tipul avea si un X5) stii instructorul meu mi-a zis ca daca vad un prost in trafic sa il feresc ....in cazul de fata nu aveam unde sa il feresc

P.S. nici macar acei prosti nebuni sau eu mai stiu cum sunt nu merita sa moara
            Perfect de acord cu tine. Dar ca sa nu mai patim atatea trebuie sa facuta o petitie pentru reducerea acestor nebuni de pe drumuri. Chiar si un numar de telefon la care sa sunam si sa putem raporta inconstienti ar fi de ajuns.

Insa legea din Romania este facuta ca pixul. Uite mi s-a intamplat mie. Unul cu numar de Buzau (fara suparare pentru cei de acolo) a depasit coloana de masini la semafor si nu avea unde sa se duca pe linia de tramvai. Deci a dat cu spatele si loveste un pieton. Nu se da jos din masina ci vrea sa se bage pe sosea. Era sa ma loveasca. Pe urma de pe banda 1 (erau 3 benzi) face stanga taind calea la masini cu viteza, trece pe rosu si se duce. Sun la 112 "ah ne pare rau insa daca nu avem o filmare din partea unui echipaj de politie nu putem sa il sanctionam". Pfoa, ce nervi aveam in momentul acela. Cum e posibil asa ceva ?
            Deci in loc sa te muncesti 3 ani sa tai copacii , mai bine mobilizezi aceleasi forte si combati inconstienta si iresponsabilitatea. Daca macar 15% din soferi sunt atinsi de o astfel de actiune, se cheama succes.

Comment

@andrei.avasi fara suparare astazi eram in afara localitatii aveam 120 la ora mai mult nu merg cand sunt cu prietena in masina .....daca soferul care era depasit nu frana si el brusc nu cred ca mai aveam ocazia sa dau nici un telefon.....eu am resusit sa franez pana pe la 60 daca nu ma insel....iar domnul cu X5 zic eu ca avea pe putin 140....combina si u vitezele si vezi ce iese.... cat despre legile din Romania nu cred ca are rost sa stam de vorba pentru ca sunt n exemple in care cei cu bani scapa si mortul tot timpul este devina...la noi in tara spaga este la putere vrem nu vrem trebuie sa recunoastem

Comment

De acord cu tine, mie pe 1 mai mi s-a intamplat tot asa unu cu megane s-a bagat in depasire si venea cu viteza. Eu pun frana brusc, el isi da seama de cat de idiot e si pune frana brusc si jur ca nu erau mai mult de 20 metri intre noi pana a vazut unu nenorocirea si nu s-a miscat o data cu coloana si a avut ala timp sa intre. Il claxonez, se uita la mine si ma injura, eu stand pe loc, incremenit practic. Padurea de o parte si de alta a drumului. Nu am avut unde sa ies, insa daca era camp nu cred ca eram mai fericit. Nu am injurat padurea pentru ca se afla acolo, am injurat soferul care era sa strice urmatoarea luna din viata. Si eu eram cu prietena, de patit nu pateam nimic pentru ca io deja eram pe loc si ala nu mai avea mare viteza insa ma lovea daca nu lasa ala spatiul.

Comment

Iti dai seama ca si eu l-am injurat pe ala de nu il mai spala toata Dunarea....dar totusi as vrea o optiune in care sa imi pot salva viata in caz ca mai dau de nebuni din astia pe trafic

Comment

Originally posted by funky View Post
                    Bai ma lasi cu chestiile astea comuniste, unde ai vazut tu frate afara pe marginea drumului copaci? Afara daca ai observat sunt niste arbusti cu tulpini subtiri si care sunt desi pentru a creea si protectie la vant. sau daca nu sunt parapeti, butoaie de plastic pline cu apa, etc. mai iesiti fratilor din tara si apoi incepeti si dati-va cu parerea. in europa si nu numai chiar se gandesc la siguranta oamenilor. aici tot ce facem este sa dam vina pe mort. foarte gresita abordare, domnilor.
                    aveam pretentii din partea voastra, sunteti soferi totusi .. dar asa e, pana nu patesti esti indiferent. sa nu credeti ca mi-as dori ca unul dintre voi sa pateasca ceva, Doamne fereste!
                    funky asta nu cred ca era pentru mine ;)

Comment

@funky sper sa nu te superi pe mine dar nu mai merge linku dat de tine http://www.petitieonline.ro/petitie/...p22560044.html
                      asta ar fii ...daca reusesti sal faci tu sterg acest post

Comment

Originally posted by funky View Post
                        Datorita copacilor de pe marginea drumului am eu ce respira? Bai prietene, sti foarte bine ca se taie paduri intregi si cat se fura la noi in tara, lasa-ma dracu cu cacatu asta de teorie ca datorita lor respir eu.
                        Se poate intampla si unui sofer cu experienta sa piarda controlul volanului, sa ii apara un obstacol in fata, sa vina unu din partea opusa pe banda lui, atunci ce face? Cum il evita? Ce atentie sporita mai trebuie atunci?
                        Si afara despre ce plase vorbesti tu? Plase de Carrefour? In majoritatea tarilor europene sunt parapeti, arbusti (tufe d-alea dese de aprox. 2 m inaltime). Dale? Unde ai vazut tu dale pe marginea soselelor? Si cine zicea ceva de oras, istetule, dintre cei care au citit acest thread cine dracu s-a gandit la oras?
                        Nu ma deranjeaza ca sunt pareri contra, e normal sa fie, dar vino vere la mine cu motive intemeiate, nu ma lua cu plase de metro si dale de pardoseli.
                        M-am facut de *****? I really don't give a s..t! Am sa-ti dovedesc peste aprox. o luna ca nu m-am facut, sa vezi cati sunt pro si contra.
                        esti bolnav oricum, chiar daca imi iau atentionare, tre sa o spun!! dar ce facem cu bornele kilometrice?Mai bine ai promova conducerea fara alcool, fara vorbit la mobil, odihnit, nu taierea copacilor! ai si un slogan? de exemplu "taiati copacu` ca intru in el ca taranu`" sau ceva de genu`?Daca nu ma insel, in austria am vazut dalele alea de care zic, nu mai spun de cele care despart sensurile de mers pe autostrada. daca nu esti in stare sa conduci in-afara orasului in siguranta pt tine si pt ceilalti, mergi cu trenu`, sau ia-ti bicicleta.
                        ia si te relaxeaza, ca nu asta e solutia, capisci? Motive intemeiate... la tine asta e un motiv intemeiat, ca se izbesc astia ca furnicile in copaci? A cui e vina? Trebuie intai sa cauti vinovatii si pe ei sa ii tragi la raspundere, nu "eee, un copac f...k-him, hai sa-l taiem". asta e o gandire de kko.
                        astept in curand sa descoperi solutia pentru cancer, pedofilie, caini comunitari, violuri, etc, etc, ca vad ca te "pricepi foarte bine"la solutii.
                        cordialement,
                        Last edited by huzzy1981; 5 May 2008, 08:06.
                        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Originally posted by dannyel87 View Post
                          Nu imi vine sa cred ce citesc pe acest forum...oamenilor daca acel copac nu era acei 3 copii traiau si multi altii din tara asta....toti gresim , nu exista om perfect dar ca sa platesti cu viata mi se pare enorm...chiar sunteti nebuni la cap....credeti ca nemtii,italienii si lista este destul de mare de prosti au taiat copacii....e un lucru recunoscut si de mai marii tarii caci copacii ar trebui taiati ....dac ati fi voi in locul familiilor tinerilor nu cred ca ati mai fi gandit la fel.....de cate ori nu ati calcat si voi acceleratia pana la fund....cine respecta legile din romania ...va spun eu nimeni....da neamtu respecta legile merge cu viteza legala dar in momentu in care iese pe autobanda ii da frate cat ii merge masina...era aici un thread viteza maxima la un logan 1.4 si sau laudat o gramada ca au mers cu 170 180 altii si cu 215 dac pateati ceva in momentul acela cum era....seba cand si-a dat in copac cum a fost...stati calm fratilor ca sunt o gramada de soferi profesionisti care au murit la impactu cu un copac....aici sunt pareri pro si contra ...ii rog pe cei ce sunt contra sa vina cu argumente klumea nu faze de genu ca din cauza lor respiram noi sau eu mai stiu ce vrajeli ieftine....ca sunt defrisate paduri intregi atunci numai faceti scandal....veniti cu argumente credibile si atunci e ok ....pana atunci mai taceti din gura

in totalitate de acord cu tine nu exista om care sa nu gresasca. Si la volan oreice gresala poate sa iti fie fatala. Eu inca nu am iesit afara dar sunt curios mai exista vreo tara care sa aiba gropi pe drum?

Comment

Topicul se inchide aici, ca nu sunteti in stare sa purtati o dicutie civilizata. fara penalizari pt cei cu gura mare, dar aici se inchide!
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Si eu sunt impotriva copacilor betivani. Propun sa-i impuscam pe toti. Am auzit ca unii se si drogheaza.
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Ala cu drogatu e boris

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google