If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pe E60 (Cluj-Turda)
1. Martinesti (2 camere) - la intrare si iesire din localitate - limita 50 km/h
2. Tureni (3 camere) - limita 70 km/h
3. Copaceni (1 camera) - limita 70 km/h
pe E576 (Cluj-Gherla)
1. Jucu (1 camera) - nu stiu daca e functionala deja... dar exista (in drept cu benzinaria din Jucu, aproape de semaforul de la Nokia) - limita 50 km/h (deocamdata).
Masini de care sa va feriti (radare) in jud Cluj:
B-XX-EJE (Logan Albastru) (in zona Apahida-Gherla... in special in Jucu)
B-XX-CUN (Logan alb ... cred ca B-46 si B-51)
CJ-XX-PMC (Dacia berlina crem ... ieri am vazut ca avea numere MAI-XXXX... poate e aceeasi)
CJ-XX-BSV (Dacia break alba... in raza localitatilor Turda si Campia-Turzii)
"CJ-XX-BSV (Dacia break alba... in raza localitatilor Turda si Campia-Turzii)" s-a schimbat in MAI XXXXX............cred ca mai nou toate raderele mobile au nr de MAI!!
Sibiu:
Sacel - camera laser
Radare mobile:
B 11 ARZ (logan galben)
B XX SRU (logan rosu) cred ca tot 11
Logane Albe - cu radar( le schimba baietii in fiecare saptamana, ba chiar am vazut radar pe masina politia rurala)
"CJ-XX-BSV (Dacia break alba... in raza localitatilor Turda si Campia-Turzii)" s-a schimbat in MAI XXXXX............cred ca mai nou toate raderele mobile au nr de MAI!!
Mai putin cele achizitionate acum prins sistem leasing
Numai stie nimeni nimic....chiar as vrea sa fac o harta sau ceva cam cu toate orasele care in care stim care sunt radarele pentru a stii de ce sa ne ferim
Logan Rosu B-CGU masina cu radar
Logan Galben B-AUF
mai exact B-16-CGU--- eu le-am tras odata clapa... desi m-au luat in radar n-am trecut prin filtru ) i-am ocolit prin dealu crucii... am facut cale intoarsa )
Colentina (radar mobil) de multe ori se sta la panda la doamna ghica la intersectie insa niciodata in orele de varf pentru ca nu se poate merge cu viteza in orele de varf pe acolo. Io am vazut o solenza alba care avea radaru. Nu stiu daca schimba sau nu.
Dristor - trebuie sa confirme cineva, e o camera stiu sigur insa nu stiu daca e radar sau nu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment