Camere In Romania

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In Brasov pe Calea Bucuresti (drumul care merge de la Bucuresti catre Fagaras) 2 camere , si atentie pentru cei care nu au mai trecut de 2 saptamani prin Brasov ca s-au executat lucrari si nu se mai poate circula pe 2 sensuri in zona Hidromecanica-Toamnei-Calea Victoriei.

Comment

Bagati un ochi si aici: http://speedcams.tehnoplus.net/actualizari.htm

Comment

In jud valcea:
        marcea(ionesti):radar fix
        bujoreni:la iesire din vl catre sibiu 2radare fixe...Nu stiu exact unde

daca mai stie cineva sa ne spuna ca in curand o sa plec la mare si am auzit ca sunt multe...
        respect participantilor la trafic care semnalizeaza prezenta agentilor de politie!
        Ai un loc de parcare personalizat? Dormi linistit, ti-l ocup eu!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

In atentia celor care circula pe ruta Zalau-Satu-Mare:

S-au montat 2 camere radar in localitatile Supuru de Jos si Supuru de Sus si sunt functionale, limita 50 km/h. Ambele camere sunt la iesirea spre Satu-Mare.
          In Supuru de Sus camera e amplasata cu orientare spre Satu-Mare pe directia mers Zalau-Satu Mare iar in Supuru de Jos cu orientare spre Zalau pe directia Satu Mare-Zalau.

Pe tronsonul Cluj-Zalau se perinda un echipaj mobil, Logan alb B-XX-EEN (in localitatile Romanasi, Zimbor, Sanmihaiu Almasului).

Comment

Pe traseul Sibiu - Calimanesti au aparut ceva radare.
            La vestem (unde e trecerea la nivel peste calea ferata - in curba) cum mergi spre valcea e pe stanga - drum cu 4 benzi - acelasi tip de radar ca la Sacel.
            Talmaciu II - pe langa trecerea de pietoni acelasi tip de radar ca mai sus
            Boita - 70km restrictie, acelasi tip de radar ca mai sus
            Brezoi - camera in cutie alba pe un stalp mic (nu stiu ce model e)
            Caineni - la iesire spre valcea pe partea stanga cum mergi sprea valcea
            Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
            http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

Vrancea, pe E85, radare fixe in localitatile Dumbraveni si Pufesti, date recent in folosinta. Curg amenzile pe banda rulanta deoarece cei mai multi nu stiu de ele.
              Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Pe Bucuresti-Constanta din cate stiu sunt montate camere la intrare si la iesire.Pe Vitan dupa ora 20.00 apare un radar in curba aceea de la targ Vitan la Aparatorii Patriei.Imediat dupa hotel Rin Grand.Nu stiu daca este mereu,dar pe un tovaras l-a luat odata.Stau bagati in boscheti.E un Logan rosu.Nu am reusit sa-i iau numaru.
                sigpic

Comment

Pe DN5 Giurgiu-Bucuresti mereu este radar in Calugareni, 2 Solenta albe, nr. GYX si GYZ, sau il mai pune in loc. Remus sau Daia
                  sigpic

Comment

Mai sunt doua camere amplasate pe E85 in judetul bacau, in localitatea NICOLAE BALCESCU.

Comment

Au fost montate radare fixe in judetul Mures, in localitatile Hadareni, Cristesti, Chendu, Tigmandru, Vanatori si Sangeorgiu de Padure. Sunt vazute de detectoarele radar. Se pare ca vor urma localitatile Iernut si Cipau si Ernei.
                      Sursa : http://www.citynews.ro/mures/cautare-taguri/radare/
                      Last edited by gabinicu77; 20 March 2009, 22:21.
                      It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Incercati pdiromania.ro au harta cu toate radarele fixe din Romania. Nu stiu cat de des este actualizat, dar eu de cate ori ies din Buc, mai arunc un ochi pe site, sa vad daca a mai aparut ceva nou sau nu.

sigpic

Comment

cineva care sta in zona suceava-falticeni-piatra neamt???..am inteles ca pe acolo au bagat camere..e85 mi se pare ca e soseaua..nu stiu sigur(oricum radare sunt si mobile si fixe)
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Masini de care sa va feriti (radare) in jud Cluj:
                            B-XX-EJE (Logan Albastru) (in zona Apahida-Gherla... in special in Jucu)
                            B-XX-CUN (Logan alb ... cred ca B-46 si B-51)
                            CJ-XX-PMC (Dacia berlina crem ... ieri am vazut ca avea numere MAI-XXXX... poate e aceeasi)
                            CJ-XX-BSV (Dacia break alba... in raza localitatilor Turda si Campia-Turzii)

--------------------------------------------------------------------------------
                            A mai aparut un Logan albastru( radar), sta mai pult pe ruta Cluj - Dej, B-xx-BGM.
                            sigpic

Comment

In Mures:Cristesti 1 camera
                              Hadareni - 2 camere deocamdata atita stiu eu care functioneaza
                              o sa mai fie la:Ernei , Fantanele , Sangeorgiu de Padure , Iernut.
                              In ceea ce priveste radarele noi avem 3 Loganuri:una galbena (fostul BOJ,baiettii dim Mures stiu)acuma s-a terminat leasingul si are ceva cu Ms -08 wxj parca:mai este unul alb cu nr MAI si inca unul alb tot cu 08 ..w si ceva.In schimb avem camere de monitorizare in centru.Deci aveti grija prin centru mai ales la treceri de pietoni .

Comment

Azi am primit mail-ul asta:

Ne-au invins ! DN 1
                                Pe scurt:
                                1. "aproximativ" 59 de camere (nici politia n-a vrut sa spuna clar
                                cite sunt )
                                2. calcularea vitezei fara folosirea undelor radar (computerul imparte
                                imaginea in mai multe perimetre si calculeaza viteza in functie de
                                rapiditatea cu care treceti dintr-unul in altul); so, uitati de
                                detectoarele de radar
                                3 .identificarea numarului de inmatriculare chiar daca e plin de noroi
                                sau a fost modificat (se folosesc niste filtre speciale)
                                4 .posibilitatea urmaririi si calcularii vitezei de deplasare pe toata
                                distanta pe care sunt camere (asa ca sa nu va ginditi ca puteti merge
                                in fata camerelor cu 50 si intre ele cu 150)
                                Proiectul este cistigat/implementata de Alcatel. Inca este in probe
                                metrologice. Atasat o poza cum sper sa nu primiti acasa. Densitatea de
                                camere este de 1 camera/5 km.. intre Bucuresti si....... Azuga !!!!
                                Softul analizeaza automat placutele de inmatriculare asha ca nu prea
                                merge sa dea gres!!! In afara de viteza mai analizeaza o groaza de
                                alte bazaconii... (ex: depasiri pe linia continua).

Poliţia rutieră a instalat radare false în locurile periculoase de pe DN1
                                Politia Rutiera a instalat mai multe radare false pe DN1 menite sa-i faca pe vitezomani sa apese mai usor pedala de acceleratie. Dispozitivele emit semnale pe aceeasi frecventa ca si radarul si au fost montate in zonele cu multe accidente provocate de viteza excesiva.
                                Last edited by D-FENS; 30 March 2009, 19:19.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google