Camere In Romania

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by valeriuciprian View Post
    imi confirma cineva daca e in functiune acea camera?
    In Movilita sunt 3 camere, puse la fiecare intrare, intr-un loc pentru ambele sensuri si la cealalta intrare numai pentru un sens. Iti pot confirma 100% ca functioneaza toate, fara nici o indoiala.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Inseamna ca m-am scos tare de totLe-am luat pe toate...Chestia e ca nu a sunat de loc detectorul
      sigpic

Comment

ti`au venit acasa de confirmi 100% ?

Comment

Inseamna ca m-am scos tare de totLe-am luat pe toate...Chestia e ca nu a sunat de loc detectorul
          Probabil o sa te trezesti cu ele in posta peste vre-o 5-6 luni dar stai linistit . Eu m-am dat in drumul spre Bucuresti dinspre Constanta cu un Beltronics 940 parca, oricum am inteles ca a costat destul de mult si in Tandarei a inceput sa caraie..in fata Postului de Politie era o camera pusa in fata unui Logan d-ala de 70.000 oiro...si apoi pe autostrada, la intrarea in Bucuresti a inceput sa caraie desi nu era nici o masina de Politie dar ma avertiza ca e radar Laser
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Pe autostrada Bucuresti- Constanta de la cap la coada ce stiti ? care sunt metodele ....
            sigpic

Comment

Pe A2 nu sunt camere fixe...doar posibil radare mobile...

Hai ca m-am mai linistit...camera de la Movilita e montata de curand si se pare ca inca nu e functionala...oricum joi am drum la Bucuresti si monitorizez localitatea Movilita
              sigpic

Comment

Camera asta e posibil sa nu mearga inca, dar celelalte doua merg inca de anul trecut.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ieri am trecut iari prin Movilita si am cascati bine ochii...ce am "descoperit"...o singura camera (aproximativ in centrul localitati pe partea opusa postului de politie...secundele 17-18-19 din film) si am mai observat ca acea camera este ca cea incercuita din poza...pana la urma e camera care inregistreaza viteza sau e camera de supraveghere?
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

dupa cum era amplasata in filmare e mai mult camera de supraveghere,dar ce conteaza,daca era camera cu radar inainte de ea?si eu stiu ca detetoarele nu detecteaza radarele fixe,doar cele care sunt pe masini.radarele fixe se vad numai pe gps,asta daca sunt bagate.si apropo de radare,la intrare in brasov dinspre sibiu,chiar dupa indicator urmeaza sa fie o camera cu radar,la intrare in brsov dinspre bacau este amplasata deja o camera cu radar,si prin oras sunt cateva,vreo 3-4,deci cei care veniti pe la brasov aveti grija si mergeti incet,e mai bine,ca e posibil sa fie mai multe si sa nu le fi vazut eu inca,pe langa faptul ca tot orasul e impanzit cu camere de supraveghere prin toate intersectiile
                    Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Daca radarul fix e de tip laser sau unda, il detecteaza...daca e camera fixa cu bucle de inductie in asfalt, atunci nu prea o detecteaza
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ieri am trecut iari prin Movilita si am cascati bine ochii...ce am "descoperit"...o singura camera (aproximativ in centrul localitati pe partea opusa postului de politie...secundele 17-18-19 din film) si am mai observat ca acea camera este ca cea incercuita din poza...pana la urma e camera care inregistreaza viteza sau e camera de supraveghere?
                        Nu stiu ce fel de camera e cea incercuita de tine, dar iti pot spune sigur ca ce am incadrat eu cu albastru este camera radar. Marti am fost prin judetul Suceava si am avut bucuria sa intalnesc vreo 5 exemplare de acest fel(camera incadrata in culoare albastru). Noroc de gps-ul care m-a avertizat de prezenta lor.
                        Attached Files
                        Last edited by bragelone; 24 April 2009, 08:32.
                        sigpic
                        Play ManagerLeague

Comment

Ce ai incercuit cu rosu este camera de supraveghere. Cred ca a fost instalata cu mult inainte de a aparea moda radarelor fixe.
                          In jud. Suceava sunt mai mult de 5 exemplare. Doar in Dumbraveni sunt 4 bucati.
                          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

In Prahova e in felul urmator :
                            * camere fixe :- Ciolpani .. la benzinaria Petrom
                            - Puchenii Mari .. la intrare dinspre Ploiesti
                            - Romanesti .. imediat dupa camp
                            - Barcanesti .. la benzinarai Luk Oil
                            - Banesti .. la intrare dinspre Ploiesti
                            - Comarnic .. la intrare dinspre Ploiesti
                            - Sinaia
                            *masini cu radar : - Logan alb cu MAI xxxxx cu geamuri negre pe Valea Calugareasca
                            - Logab galben cu MAI xxxxx prin Ploiesti si imprejurimi
                            - Seat albastru cu geamuri negre
                            - Vento si Logan alb cu insemnele politiei pe DN1

Restul .. daca le-am omis imi cer scuze :0

Comment

Atentie soferi! Ni se pregateste ceva.
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Asa ca actualizati-va gps-urile.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google