Originally posted by valeriuciprian
View Post
Camere In Romania
Collapse
X
-
-
Originally posted by valeriuciprian View PostInseamna ca m-am scos tare de totLe-am luat pe toate...Chestia e ca nu a sunat de loc detectorulIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Camera asta e posibil sa nu mearga inca, dar celelalte doua merg inca de anul trecut.
Comment
-
Ieri am trecut iari prin Movilita si am cascati bine ochii...ce am "descoperit"...o singura camera (aproximativ in centrul localitati pe partea opusa postului de politie...secundele 17-18-19 din film) si am mai observat ca acea camera este ca cea incercuita din poza...pana la urma e camera care inregistreaza viteza sau e camera de supraveghere?Attached Filessigpic
Comment
-
dupa cum era amplasata in filmare e mai mult camera de supraveghere,dar ce conteaza,daca era camera cu radar inainte de ea?si eu stiu ca detetoarele nu detecteaza radarele fixe,doar cele care sunt pe masini.radarele fixe se vad numai pe gps,asta daca sunt bagate.si apropo de radare,la intrare in brasov dinspre sibiu,chiar dupa indicator urmeaza sa fie o camera cu radar,la intrare in brsov dinspre bacau este amplasata deja o camera cu radar,si prin oras sunt cateva,vreo 3-4,deci cei care veniti pe la brasov aveti grija si mergeti incet,e mai bine,ca e posibil sa fie mai multe si sa nu le fi vazut eu inca,pe langa faptul ca tot orasul e impanzit cu camere de supraveghere prin toate intersectiileLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostIeri am trecut iari prin Movilita si am cascati bine ochii...ce am "descoperit"...o singura camera (aproximativ in centrul localitati pe partea opusa postului de politie...secundele 17-18-19 din film) si am mai observat ca acea camera este ca cea incercuita din poza...pana la urma e camera care inregistreaza viteza sau e camera de supraveghere?Attached FilesLast edited by bragelone; 24 April 2009, 08:32.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Ce ai incercuit cu rosu este camera de supraveghere. Cred ca a fost instalata cu mult inainte de a aparea moda radarelor fixe.
In jud. Suceava sunt mai mult de 5 exemplare. Doar in Dumbraveni sunt 4 bucati.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
In Prahova e in felul urmator :
* camere fixe :- Ciolpani .. la benzinaria Petrom
- Puchenii Mari .. la intrare dinspre Ploiesti
- Romanesti .. imediat dupa camp
- Barcanesti .. la benzinarai Luk Oil
- Banesti .. la intrare dinspre Ploiesti
- Comarnic .. la intrare dinspre Ploiesti
- Sinaia
*masini cu radar : - Logan alb cu MAI xxxxx cu geamuri negre pe Valea Calugareasca
- Logab galben cu MAI xxxxx prin Ploiesti si imprejurimi
- Seat albastru cu geamuri negre
- Vento si Logan alb cu insemnele politiei pe DN1
Restul .. daca le-am omis imi cer scuze :0
Comment
Comment