POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!
Collapse
X
-
eu nu cred. o sa ninga putin si gata
problema este gerul care afecteaza tot bazinul hidrografic al romaniei. la peste 15 zile de ger si inghet apar probleme in alimentarea cu apaLast edited by alessandro; 1 February 2012, 19:19.
-
E cam pe bune. Niste surse interne din cadrul unei institutii mi-au confirmat. Deja au primit telefoane de la INMH pentru stare de cod rosu. Momentan nu e nimic trambitat pe main stream. Sper sa nu fie chiar asa si sa se suceasca vremea, dar pe simularea radar e groasa treaba.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
La Galati deja de 2 zile sunt probleme cu alimentarea cu apa datorita sloiurilor, care au blocat prizele de captare de la Priza Dunarii. Nivelul scazut al apei a pus oarecari probleme impingatorului care trebuia sa rezolve problema sloiurilor. Daca mai vine si ninsoarea...Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Un sambure de adevar exista in orice zvon..
Meteorologii vor emite pentru perioada următoare cod galben pentru "fenomene meteo periculoase" în mai multe judeţe, avertizare care va fi menţinută cel puţin până vineri la prânz, subiectul fiind discutat în şedinţa de miercuri a Guvernului, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.
iar Busu zice la Protv ca urmeaza ninsori abundente si probabil maine meteorologii vor da mai multe detalii.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Sunt convins 100% ca o sa fie groasa de data asta deoarece si la protv au zis ca s-ar putea emite un cod portocaliu o dadea o tanti de la INMH cu niste abureli pe acolo iar la sfarsitul materialului au prezentat si ce semnifica codul ROSU deci un oarecare subinteles. Probabil o sa il lase la portocaliu sa nu alarmeze populatia si sa evite o oarecare stare de panica.
In ceea ce priveste proviziile sunt de acord ca in perioada iernii si nu numai fiecare sa aibe apa si alimente cel putin pentru 3-4 zile, niciodata nu se stie ce si de unde pica!
Comment
Comment