If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PCH, eu am vazut niste tigani care stateau la taclale cu reporterii, in rest numai mosnegi care au vrut un pic ajutati. Am vazut oameni pe la 40-50 de ani care isi facusera singuri poteca, ba mai ajutasera si niste batrani de la casele alaturate.
uitandu-ma la televizor ..ma minunez: nu zic ca nu este iarna, ca nu a nins, este un lucru normal, dar cei de la televiziune asa dramatizeaza, si le pun oamenilor vorbe in gur..de parca cineva ar fi de vina ca ninge.Si pana acum ains, dar cum zic colegii de pe forum, nu erau televiziuni care sa arate. Eu sunt de la tara, si de ieri dupamasa ninge incontinuu, chiar acum ii ziceam sotiei ca trebuie sa beau o tuica si s amerg sa dezapezesc. In fiecare an, ninge, mai mult sau mai putin..dar nu ne dam de ceasul mortii...
Nu contest faptul ca sunt si oameni care fac...oricum la ce cantitati industriale de zapada au pe zona....autoritatile au fost surprinze ca ninge in februarie! Gasisem un filmulet mai vechi pe youtube cu deszapezirea de pe vremea lui Ceasca, am ramas :|
de ieri dupamasa ninge incontinuu, chiar acum ii ziceam sotiei ca trebuie sa beau o tuica si s amerg sa dezapezesc.
Deszapezesti si drumul national, si ala judetean?
La Deva e zapada cat in Buzau si Vrancea?
Cred ca e ceva diferit sa faci o poteza prin curte in zapada de 1 metru inaltime, sa zicem si un troian care ingroapa casa. N-ajunge sa bei niste tuica, e nevoie de ceva mai mult.
Skulica de premier a carat dupa el alaiul sa bea niste ceai cu jandarmii. Macar daca lua niste paine si cateva conserve in rablele alea 4X4 de lux cu care s-au plimbat inutil.
Dar, ce stie al' satul despre al' flamand?
Acum sunt aproape convins, dupa ce am vazut cu ochii mei grozaviile acestei ierni, ca se evita aceasta avertizare de cod rosu, nu pentru ca nu vor sa sperie locuitorii, ci pentru ca nu vor sa desfaca punga si sa fie accesate fondurile special alocate pentru astfel de situatii, le este frica de cheltuieli pe care nu le pot controla. Probabil sunt alte scopuri cu acele fonduri, daca nu vor fi utilizate.
Vad ca nu numai eu am aceasta parere.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Situatia de urgenta, generata de codul rosu da mai multa putere administratiilor de pe plan local(achizitii fara licitatie, etc) ceea ce nu doreste guvernul, pentru ca suntem in an electoral si orice banut conteaza.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Pai si presedintele ce sa faca?? Iar o dati in diverse? Sunt ministrii, primari, prefecti...aia de ce sunt platiti?
Toti aia sunt platiti sa-l asculte pe Basescu. Chiar de unii se amagesc ca nu e asa.
Acum sunt aproape convins, dupa ce am vazut cu ochii mei grozaviile acestei ierni, ca se evita aceasta avertizare de cod rosu, nu pentru ca nu vor sa sperie locuitorii
Ii doare undeva de locuitori. Plus ca multi nu au avut curent, de unde sa afle ca e sau nu cod rosu ca sa se sperie, de la TV-ul inchis? Nu stiau nici macar cine e premier.
Si-apoi, trebuie sa-ti spuna careva la TV de cod rosu, cand tu ai zapada cat casa?
Nu e asa....fiecare om care ajunge sa fie intr-o functie ca aceea trebuie sa aiba idei, propuneri...nu trebuie sa mearga presedintele la fiecare primar, consilier, prefect, prim ministru sa le spuna el ce sa faca....ca asa ma duc si eu ministru, daca tot imi spune altcineva ce sa fac! Sa puna mana la munca! De ce nu sunt relocate masini, utilaje din zonele neafectate? In Sibiu, Cluj, tot vestul e curat....incapabili sunt astia!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment