POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Drama acelor oameni este evidenta, iar nu cred ca o imagine sau cate or fi cu uscaturi care stau in carciuma, poate sa te faca sa crezi ca vina le apartine.
    In general majoritatea oamenilor de la tara traiesc de azi pe maine, cati credeti ca au posibilitatea dintr-o amarata de pensie, pe care o primesc lunar nu pe 3 luni anticipat, sa-si cumpere 3-4 mc. de lemne. Cati de la oras au posibilitatea sa plateasca cheltuielile de intretinere pe 3 luni anticipat (unii nu reusesc sa plateasca lunar). Mitul cu taranul care are hambarul plin s-a stins demult in Romania.
    Asa ca intelegeti realitatea si drama celor ajunsi la batranete, prinsi in valtoarea acestor vremi.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Si totusi ninge de ingroapa Brad-Deva si Deva-Hunedoara sub orice critica! De dimineata ninge aproape fara oprire!

Comment

• Asa arata MCV-ul meu azi la 17:30. Azi dimineata era curata.
        Attached Files

Comment

• Eu cred ca ati vazut la stiri cativa betivi intr-o carciuma. Dar o localitate are mii de persoane, persoane ce isi vad de gospodariile lor.
          Oamenii de la tara isi vad de ale lor, nu asteapta pomana cu exceptia unor temebeli pe care tot PSD-ul si PDL-ul i-au invatat cu ajutoare sociale,
          Oamenii gospodari nu se plang ca n-au ce sa manance sau alte avioane debitate la TV, ci ca n-au medicamente, ca au copii bolnavi, sau ca n-au nicio sansa sa dea cu lopata mii de metri cubi de zapada care acopera spatiile PUBLICE.
          O luati in deradere, dar din orase treaba se vede altfel.

Tot respectul pentru Becali, indiferent din ce motiv o face.
          Un cacanar ca Patriciu (care sta pe un munte de cash si spala niste bani prin panarama de fundatie deschisa), ca Tiriac (un calic zgarcit), un Voiculescu care e bogat de pe urma banilor dositi de Ceasca, ca multi altii..... sa dea dracu sa fie parintii lor in viitor in situatia de a nu ajunge nimeni la ei.

Cat despre autoritati, sunt fix cum ma asteptam, anume LENTE ba chiar NEPUTINCIOASE.
          Ca isi dau cu tesla-n c@#ie unul la altul.

Va garantez ca daca era inzapeziti parintii limbricului care a fost premier, trimiteau aia un regiment intreg cu tancuri, lopeti si toata tehnica de lupta pe senilate.

Comment

• M-am saturat de zapada,de patinat,de derapat....
            Attached Files

Comment

• pai acum cand ne-am obisnuit cu zapada?zicea cineva sa ne apucam de crescut reni.de cand o fost cutremurul la galbejiti ,o loat'o razna planeta asta.se prea poate ca de cand s'o inclinat axa ,o sa ne transformam in eschimosi.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• De parca traim in Africa Centrala sau Australia si nu a mai nins pe aici....prea exagerati!

Comment

• Ti-am zis eu ca de la tine de la geam se vede altfel. N-au mai fost atat de multe localitati blocate atat de mult timp. Efectiv, judete intregi.

Comment

• La mine la geam zapada are peste 80 cm.....pe alocuri peste metru! E IARNA FRATE!

Comment

• La socri zapada e inalta cat poarta dubla. Oamenii s-au gospodarit singuri, primaria a deszapezit in vreo 2 zile toate drumurile si ulitele mai circulate, oamenii si-au vazut de ale lor chiar de sunt troiene peste tot.
                      Dar in Vrancea si Buzau e alta situatie, nu e vorba de a astepta pomana de la guvern, e o situatie de CRIZA. Nu se poate sa te descurci doar cu forta bratelor si o lopata, ca nu termini nici in luna mai de dat zapada.

Guvernul, prin declaratiile unor membri importanti, nu vrea decat sa invrajbeasca oamenii, sa-i puna pe unii impotriva altora, sa para ca SINISTRATII stau pe oo si isi plang de mila.

E o reteta clasica, aplicata si pe vremea reducerii salariilor bugetarilor, asmutind mediul privat impotriva celor ce lucrau la stat.
                      Rezultatul? Si patronii au redus salariile, ca nu cumva salariatii lor sa se ingrase fata de bugetari.
                      In loc sa ia toata populatia atitudine impotriva guvernului, ca grecii, romanii o dau dupa vişin, cand ei personal nu sunt afectati.
                      Last edited by mr.K; 14 February 2012, 13:23.

Comment

• Daca ne vede neamtu' ne impusca!

Comment

• O iarna pe care multi nu o vor uita cu siguranta.
                          Attached Files
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Referitor la iarna asta am gasit un articol interesant...
                            sigpic

Comment

• se pare ca multi sunt minunati de o asa iarna , de ceva ani buni , toti traiesc cu impresia ca "iarna e ca vara"

Comment

• dar daca maica’ta care zici ca are 70 de ani ar fi fost practic ingropata la 5m sub zapada, fiind singura in casa. ce mai ziceai ?
                                Atat am de zis. Subscriu la parerea celui ce a pus commentul asta.
                                Lasati-ma cu elanurile comuniste, acum avem utilaje, avem oameni platiti pentru interventii. Nu s-a plans nimeni ca moare de foame.

Stiti cate planuri de interventie sunt pe hartie, IMPECABILE?
                                La un dezastru mediu, se face varza toata organizarea de pe HARTIE.
                                Stiti ce atributii are Prefectura? Stiti cine va sunt prefectii? Dar subprefectii (chiar de nu stiu de ce este si asemenea post, ba chiar sunt cate 2 subprefecti)?

De exemplu, subprefectul de Iasi e un tip la vreo 32 de ani, fost sportiv, cu facultate facuta la aprozar, care conduce un Jaguar, descendentul lui taicasu', normal , care ma indoiesc de faptul ca stie exact care e modul de actiune in caz de dezastru.

Prefectul e un tip care se plimba cu Tuaregul din dotare, care este.
                                Atributiile lor principale sunt de a-i pune piedici primarului care e din alt partid. Si de a rezolva diverse schimburi de terenuri avantajoase.

Repet: daca mama lui Boc era in judetul Buzau, acum judetul era curat ca-n palma.
                                Last edited by mr.K; 14 February 2012, 14:16.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google