Asa sigur supravietuieste oricine in orice conditii
POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!
Collapse
X
-
Ala de la Survivorman , Les Stroud ii da ceata lui Bear. Bear se duce cu echipa dupa el sa nu moara de plictiseala, Les Stroud se filmeaza singur, face totul singur.
Imi vine sa mor de ras cand Bear face pe el cat e de periculos sa coboare/traverseze ceva, apoi trecand si ala cu camera in mana. Asa de greu si periculos era, ca ala a putut trece filmand.
Ceac Noris numai se uita la Bear si ala trecea Oceanul Arctic innot.
Afara ninge frumos, masina e de 3 ore in parcare si deja e ingropata in zapada. Maine cred ca dau la lopata sa ies cu ea.
Comment
-
La Buzau e groasa. Gheata.
Au inceput sa cada stalpii si copacii. Unii se inclina periculosss.
Azi dimineata a trebuit sa ajung la servici. Inundatii. Dupa munca de 10 minute de abia am putut deschide portiera. Alte 15 minute sa dau ceva gheata, sa pot conduce.
Toata masina o carcasa de gheata...
Ma intreb daca vom avea curent (au fost niste fluctuatii de tensiune) si, evident, net
Nasol!
P.S. Gheatza curge in continuare de sus... Cca -2 grade in aer.Last edited by 77sky; 5 February 2012, 14:54.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Aseara am ajuns acasa cu masina si niciun loc de parcare valid. Am lopatat in troian o transee, timp de jumatate de ora.
Acum am parcare personalizata. Ninge de 36 de ore, daca mai ninge inca 24, sper sa ca maine dimineata sa nimeresc masina mea s-o deszapezesc, sa nu gresesc si sa fac munca patriotica pentru altcineva.
Comment
-
Oare ce rost mai are sa avem cauciucuri de iarna? Oare cei care au ramas introieniti au fost controlati? (glumesc!!!!). Tot nu am ce face azi si ma gandesc sa brevetez un sistem de esapament pus in fata masinii ca sa topeasca zapada din fata masinii. Asta pe timp de iarna , ca alternativa la anvelopele de iarna.sigpic
Comment
-
Originally posted by Niki B View PostSa moara caii lu' Vitriol (aia remapati), daca la Zimnicea nu e aceeasi vreme ca in Hawaii.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
In Bacau a nins 'putin'.
Comment
Comment