POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• donez zapada.nu asigur transport.vorbiti cu VANTU' ,poate va ajuta el.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Eu va dau putin viscol...
      Daca ati vedea cum sufla vantul prin Buzau...la minus 9 grade...
      Stalpii, copacii si firele inghetate cad in veselie (greutate mare si viscol puternic)

Zone din oras nu au curent. Cartiere...
      Aseara unele rafturi (food) ale supermarketurilor erau nude.

Daca nu ma insel, in Buzau nu a mai intrat un camion de 5 zile. Nici iesit.
      Si treaba continua, cel putin 2 zile-urgia, cine stie de cand se va circula-extern.
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Nu sunteti de invidiat la Buzau.
        La Iasi s-a lasat frig, zapada se intareste, e greu de lopatat sa-ti faci un loc de parcare, pe care ti-l ocupa altul imediat ce l-ai parasit.

Comment

• In Galati situatia e destul de buna, in privinta traficului; nici zapada n-a fost prea multa, iar cat a fost, a fost curatata de pe majoritatea strazilor. Mai greu e in nordul judetului, unde intr-adevar iarna a blocat multe drumuri.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Ne tot plangeam ca-i seceta. Si D-zeu ne-a dat de ne-a saturat. Sa vezi cand s-or topi zapezile astea... Vand loganul si-mi iau barca.

Comment

• Astept cu mare interes stirile cu sloiurile de pe Bistrita care, normal si firesc, vor ameninta casele construite de localnici aproape de albie, pentru a putea arunca undita de la fereastra casei.

Comment

• Sloiurile le pot dinamita, astfel incat sa nu afecteze casele de pe langa rau.
                real power..... diesel power by

Comment

• Pe cand viitura nu pot decat sa o priveasca neputinciosi cum le inunda casele construite fix unde nu aveau ce cauta.

Comment

• Pe litoral se circula ok, dar nu intra nu iese nimic. La granita judetului e politia si nu te lasa sa treci.
                    sigpic

Comment

• Pentru sud, codul portocaliu de viscol si ninsori s-a prelungit pana pe 12 februarie.

Comment

• Sa fie bine ca sa nu fie rau.
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Si in Galati se circula destul de bine la interior; cand vezi echipajele de politie la iesirile din oras te gandesti la o blocada. Mai grav e pe drumurile din judet.
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                            Sa fie bine ca sa nu fie rau.
                            Niki...ce e in Buzau, nu e nimic de ras, crede-ma!

Sunt foarte multe localitati din judet fara energie electrica. In satul parintilor mei, la doar 8 km de Buzau, nu exista energie electrica de sambata dimineata. Cablurile electrice sunt la pamant. Efectiv.
                            Nu pot ajunge la el (tatal). Nu mai are telefon (descarcat). Drum inzapezit, in continuare viscol.

Asemenea situatii sunt in zeci de localitati. Nu se poate ajunge la bolnavi.
                            Pana si un camion al unei UM a ramas in zapada.
                            Tinand cont de prognozele viitoare, e critica situatia.
                            Nu sunt echipaje pentru a realiza aceste toate aceste depanari.
                            Am coleg cu copil mic (doua saptamani) care nu are curent, centrala proprie, stau acum cu parintii intr-o camera, cu soba pe lemne (in oras!).
                            Eu nu am avut curent de azi noapte pana pe la 11. Nu conteaza lipsa semnalului TV ori cablu.

Si afara nu poti sta cateva minute. Ger si viscol. F nasol.

P.S. Titlul l-as schimba. Nu e de ras nimic, ma repet...

Comment

• Man, postul meu era raspuns la cel al lui mr.K, care ma privea (indirect).

Prin natura serviciului, chiar am idee despre ce se intampla in Jud. Buzau si stiu ca nu'i de ras.
                              Dar, de "ras" mi se par autoritatile locale si centrale si cei ce sunt direct raspunzatori de starea actuala a judetului.
                              Din ce stiu, cam asta se intampla an de an (la o scara diferita), in Buzau, fara ca nimeni sa ia niste masuri de a preintampina aceste nenorociri. Dar nah, romanului ii place sa invete din greseli... chiar din ale lui, caci ale altora nu'l privesc. Cand (?), nu se stie... D'zeu cu mila!
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ce se intampla acum in Buzau, nu s-a prea intamplat. Nu vorbesc doar din amintirile mele, ci si din cele ale persoanelor mai in varsta.
                                Viscol a fost mai mereu in Buzau, dar gheata depusa pe cabluri, stalpi, copaci a fost colacul peste coliva.
                                Am scris de starea multor localitati inzapezite. Chiar nu ai cum sa arunci zapada intr-o parte acum (cu utilaj). Vantul bate in toate directiile, o asterne la loc.
                                Nu ai cum sa stai afara cu unelte si sa mesteresti la electricitate...
                                Tinand cont si de numarul limitat de echipaje de interventie, in comparatie cu numarul de cazuri (f mare) nu prea ai ce face...
                                Singura solutie...sa ai cabluri ingropate, da' ce te faci cu drumurile inghetate si viscolite? In oras se circula pe sosea, pe trotuare (multe din ele) te afunzi in zapada.
                                Nu prea ai unde da zapada, la cata e...

Concluzia?
                                Cu natura nu te joci!
                                Last edited by 77sky; 7 February 2012, 15:55.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google