POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am schimbat titlul ...

Comment

• Noutati din Buzaul "insloit"...
      Sunt 42 de localitati in judetul Buzau, fara curent electric.
      In CA Rosetti (comuna importanta) s-a incercat restabilirea legaturii, dar a cedat din nou (gheatza si vantul fiind de vina).
      Sunt multe din ele ramase fara provizii, in continuare nu se poate ajunge la ele.

Sper ca in zilele urmatoare sa fac cateva poze pentru a vedea cum arata acum multe din retelele electrice si peisajul glaciar din orasul pe unde NU se trece...
      In oras doar cu tr I, sau II (caz fericit) poti rula. Sleauri de gheata care te balanseaza lateral si te poate arunca unde nu te astepti.

P.S. Multumesc pentru schimbarea titlului si ii rog pe colegi, tinand cont de situatia data, sa se abtina de la comentarii hilare (asa cum, au existat la inceputul acestui topic, negandindu-se nimeni la un asemenea tablou inghetat)
      Last edited by 77sky; 7 February 2012, 19:44.
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• nici nu vreau sa ma gandesc ce este pe acolo ...
        ieri pe marele bulevard Kiseleff , era o gheata pe jos de iti era frica sa mergi mai tare decat cu tr2 la relantii. c`am asa era pe toate bulevardele mari...deci ce pretentii sa ai pentru niste satucuri sau drumuri comunale.
        azi n`am iesit din casa, am avut noroc ca sau inchis scolile ,sper sa fie la fel si maine.

Comment

• Oficial, orasul Zimnicea e izolat!
          Toate drumurile de acces, sunt blocate.
          In oras inca se circula decent, pentru ce timp e afara.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Am primit de la o colega din Rm Sarat poze.
            Ea a putut ajunge de acolo, ieri dimineata, cu trenul. A ramas peste noapte in Buzau.
            Acum nici trenurile nu circula pe acolo...

N.B. Zapada pe care o vedeti este din jurul blocurilor, alee, strada importanta.
            Nu este viscolita! Imaginati-va ce a fost pe camp, tinand cont cu ce rafale a putut bate vantul...
            Attached Files

Comment

• la braila dunarea a inghetat total. sloiurile nu mai curg.
              sigpic

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=EKmOkW1rzWo nici noi nu sunte-m departe

Comment

• Vai de capul meu ce poate fi in Buzau! Nu stiu de ce prefectul nu decreteaza stare de urgenta!

Am vazut aseara la tv niste reportaje din zona si sincer mi s-a parut prapad!

Succes celor de-acolo!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Si pe Petricani a fost prapad, mai ales ieri!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                      Vai de capul meu ce poate fi in Buzau! Nu stiu de ce prefectul nu decreteaza stare de urgenta!

Am vazut aseara la tv niste reportaje din zona si sincer mi s-a parut prapad!
                      Ma irita ca la TV, aseara, s-au prezentat-inceput stirile despre ciolanime politica timp de 20 de minute, in timp ce in Buzau este stare critica: nu curent, oameni izolati, bolanavi la care nu se poate ajunge (nici terestru, nici aerian)
                      Vorbesc de ceea ce cunosc: peste 60-70% din judet este blocat. Localitati fara curent. Si nu vor avea, in mod sigur, cel putin pana luni.

In sfarsit am vorbit cu tatal meu, a reusit sa-si incarce telefonul la un generator gasit in sat.
                      Repet: la doar 8km de Buzau, insa in camp. De sambata nu are curent.
                      Mi-a zis ca nu a fost cantitate mare de zapada-ninsoare, insa troienita-viscolita in multe locuri a depasit inaltimea gardurilor...

Deocamdata nu pot ajunge la el. Vor veni si pozele...
                      Last edited by 77sky; 8 February 2012, 14:15.

Comment

• Iti inteleg revolta si mahnirea; am trecut prin momente oarecum asemanatoare cu ocazia inundatiilor Siretului, in 2005.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Nenea sky , da in situatia zisa de tine, nu puteai sa te duci pe JOS pana acolo, inteleg ca este zapada,prin unele locuri chiar f mare , dar echipat bine ajungeai .

Comment

• Pai nu cred ca are cum Cata. Drumul cred ca este inchis si daca se duce el singur ce sa faca? Oamenii trebuiesc deszapeziti!

Eu as intreba de ce nu s-au dus autoritatile pe jos si bine echipati acolo? Cam asta e problema!

Motorina 6 lei, rovigneta trebuie sa platim, iar acum vedem ca suntem izolati! Culmea asta se intampla la 100 km de Bucuresti daramite in zone greu accesibile chiar si vara?

Vai de noi!
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Am zis pentru ca tot sa pus problema cu familia, mai ales sa nu ai o veste de la ei, e destul de urat sa stai sa aspteti vesti de la cineva care stii ca este izolat....

Comment

• La cum bate vantul afara din localitate, ti se taie respiratia. Nu faceti nici un km si sunteti inghetati bocna.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google