Deja la iesirea din Bucuresti, in Colentina, E85 a fost inchis, legatura cu Moldova fiind taiata. Nu se anunta bine deloc.
POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!
Collapse
X
-
In Galati si Vrancea au fost trimise autofrezele de la drumuri nationale din nord. Daca doamne fereste vine vijgalaul si pe nordul Moldovei, cei care au facut asta vor plati cu capul mutarea. De ce? Pentru ca NU ERA COD ROSU declarat in Galati si Vrancea.
Dar, mutarea a fost buna. Deocamdata.
Trebuie sa se inteleaga ca exista REGULI, nu faci ce vrei pe cod portocaliu sau galben.
Aia in cluj stau cu burta in sus in timp ce sudul e terorizat!Last edited by mr.K; 13 February 2012, 12:53.
Comment
-
Atunci sa-i lasam pe aia sub zapezi ca nu e voie sa relocam masini si oameni! De exemplu in Bucuresti, CAPITALA unei tari europene, sunt maluri de 2-3 metrii de zapada. Nu a mai nins de o saptamana....nimeni nu a luat zapada aia, iar acum ninge cu spume! Care e motivul? Dezinteres? Incapabili?
Comment
-
@mr.K eu stiu foarte bine ce spun pentru ca si in Galati sunt sate izolate si am contact permanent cu cei din mediul rural, daca ajunge o masina cu paine pe drumul judetean si trebuie "sinistratul" sa se deplaseze 1-2 km incepe sa-l injure pe Boc. Taranii romani au ajuns niste bibelouri fragile, atat iarna cat si vara. Si totusi nu inteleg de ce se tot ajunge de la zapada la politica, deszapezirile se fac de catre firme private ca doar nu o sa iasa base si cu ponta la lopata.
Comment
-
Originally posted by vasile78 View PostIancu, darkside, foarte bine punctat, exact despre asta vorbeam si eu, aseara ma uitam la stiri cum dezapezeau pompierii niste case... a dracului, parca erau case parasite ca nu am vazut nici un civil cu lopata in mana. Exact ca acum cativa ani la inundatii, armata scotea apa si namolul din case iar civilii erau la carciuma, chiar vorbeam cu un coleg care are un magazin intr-un sat mai indepartat si-mi spunea ca vin taranii si cumpara bors la punga... poftim !?
Originally posted by mr.K View PostVasile, iar te ia gura pe dinainte.
La TV am vazut oameni batrani si cu probleme, din sate imbatranite, oameni care nu voiau pomana ci doar sa li se ofere contra cost niste paine sau sa poata avea niste energie electrica.
Cei mai tineri isi curatasera zapada, singuri cat de cat, aveau si mancare ca oamenii gospodari au niste tochitura, niste varza murata, niste faina de porumb, fasole, cartofi.
.
Originally posted by Champion View Post@ mr k - perfect adevarat !!!
Uitati cum muncesc locuitorii din satul Cotu Ciorii, care jucau ping pong în căminul cultural cînd jandarmii intrau cu ranițele goale, ca să se încălzească putin, între două drumuri. Priviți imaginea! Undeva în dreapta, nevăzută în cadru e o sobă. Spre ea se îndreaptă jandarmul cu raniță și căciulă cu urechi de blană" care a dat zapada din satul acelor nesimtiti!Attached Files
Comment
-
Sunt posturi ocupate si bani alocati fix pentru situatii de genul asta. Impozitele si Taxele se cer dar cand e vorba de a-si exercita atributiile, adimistrativul, o da din colt in colt. Se vede din satelit INCAPACITATEA autoritatilor de a gestiona o situatie critica.
Una e sa dai zapada de pe langa casa sau din curte si alta e sa muti din loc mii de metri cubi de zapada, la lopata. Iti trebuiesc cateva regimente.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment