POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa cum am spus: cat nu stie nimeni de tine, se pişă autoritatile cu bolta pe capul tau. Astia de la locale se tem sa nu-i schimbe din functii vreun dusman cu functie mare de la centru, cam atat.
    In rest, explicatii gasim si pentru aselenizarea americanilor, darmite pentru niste drumuri blocate si case ingropate in zapada si dupa 10 zile.
    Cel mai simplu e sa dai vina pe natura, dar cand afara nu ninge 3-4 zile si tu nu misti, treaba incepe sa semene a neimplicare a autoritatilor.
    Last edited by mr.K; 15 February 2012, 10:41.

Comment

• pai astia care ne conduc ne-au invatat ca trebuie sa ne doara in 14 de ceilalti si sa ne descurcam singuri.ce ma intereseaza pe mine ca e zapada de 5 m in buzau?stati sa vedeti partea a 2-a cu inundatiile.
      Last edited by margelatu; 15 February 2012, 10:46.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Ieri, la un semafor pe o strada in rampa, cand s-a facut verde, prima masina n-a putut pleca ca era gheata ca in NHL si s-a intors de-a latul pe strada. Cei din masinile din spate priveau pasivi in loc sa-l ajute pe om sa plece, unul n-a coborat din masina. Cu toate ca cel din fata putea sa le loveasca si lor masinile. Ba chiar unul cu un Touareg a intrat pe contrasens si a trecut de toti, incurcand si mai mult.

Ala era la 2 metri de ei si nu le pasa, cum sa le pese de altii de la sute de km departare?

Comment

• Cu siguranta aceste zapezi vor trece, se vor topi, vor urma alte si alte coduri de avertizare, iar viata isi va continua cursul ei sinuos; ce ramane insa, un sentiment greu de explicat in cuvinte, despre cum ar fi trebuit, ce ar fi trebuit, cine ar fi trebuit. Asa se traieste sau nu, astazi in aceasta tara... sub semnul codului portocaliu , care pare ca nu se mai ridica.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• In aceasta tara nimeni din cei care coordoneaza nu stiu sa faca ceva concret, toti o iau pe incercate. Si normal, de vreme ce nu-s profesionisti macar cei din subordinea lor, ci doar pupatori de parti dorsale moi.
            Oricum, se aplica politica pansamanetului peste rana, poate trece de la sine.
            Last edited by mr.K; 15 February 2012, 11:17.

Comment

• eu as zice ca in majoritatea cazurilor nu e vorba de nestiinta .mai degraba e vorba de nepasare si chiar rea vointa.sunt foarte putini politicieni,prefecti,primari etc care ar face ceva pentru comunitate, chiar si obligat .sa nu mai zic ca ar trebui de la sine sa se puna pe treaba.

Comment

• Incoerenţa factorilor de răspundere în ceea ce priveşte activitatea de deszăpezire face ca, pe hârtie, totul să fie sub control, în timp ce străzile din oraşe şi drumurile din judeţe sunt fie acoperite de nămeţi, fie chiar închise circulaţiei. Oamenii au ajuns să se întrebe, pe bună dreptate, dacă se face deszăpezire sau nu, cu atât mai mult cu cât lamele sau plugurile încă nu au ajuns în multe zone.

ÃŽn judeţul Vaslui toate drumurile judeţene sunt blocate. Ieri, mai toate şcolile din comunele vasluiene au fost din nou închise.

Nici in alte judete situatia nu e roz.
                In Buzau si Vrancea a nins mai mult, dar cum sa le ceri rezultate autoritatilor, cand nu se descurca nici cu judetele mai putin afectate?

Aveti curiozitatea sa aflati cam cati bani se arunca an de an la bataie prin consiliile judetene, pentru drumurile judetene ? O sa fiti uimiti ca e vorba de multi bani. Numai pentru proiectare se cheltuie o avere.

Comment

• uite asa era zapada duminica la Ramnicu Sarat (in oras)
                  de atunci si pana acum a mai pus aproape un metru
                  Attached Files
                  sigpic
                  Ambition 1.5 dc

Comment

• Originally posted by 77sky View Post
                    Ma duc sa caut iar generator.
                    Cel putin 2-3 saptamani (caz fericit!) nu-l vad a fi cu electricitate
                    Update de informatii.
                    Desi au trecut ceva zile, Buzaul inca are probleme de aprovizionare, la anumite capitole (cel putin alimentare)
                    Se circula foarte greu, in oras, din doua, sau trei benzi, s-a ajuns la una.
                    Sleauri de gheatza pe strazile mici, te fac sa te inchini cand treci pe acolo, sa nu ramai suspendat, ori sa rupi ceva de jos.
                    Punctele de colectare a gunoaielor au strans maldare, dupa o saptamana de neridicare (toate utilajele patrulau pe strazile pp=le, spre a nu se bloca ele). Duminica, 12.02.2012 au inceput sa le incarce in remorca, cu o cupa.
                    Ieri, 15.02.2012 s-a intrat normal cu acel camion dedicat pentru containere.
                    In judet e dezastru. NeOficial.
                    Oficial stam bine. Doar e stare de alerta.
                    Zeci de sate sunt in continuare izolate, nu s-a ajuns la ele. Utilajele sapa in continuare. Oameni fara alimente, medicamente. Animale moarte.
                    Daca vine si caldura, e prapad...

Cele scrise de mine nu sunt din cele vazute la tv nationale. Asa cum am facut-o si anterior, erau stiri care nu fusesera difuzate la nivel national.

Pe langa stiri, informatii si balacareala politica, mistocareala ieftina, oamenii mai traiesc, inca, cu problemele lor grave. Cu frica in san, ca poate li se va prabusi acoperisul, ori peretii.
                    Efectiv nu au cum sa mute acea cantitate de zapada...

Cei de la compania de electricitate fac eforturi considerabile pentru ca situatia sa reintre in normal.

Duminica, 12.02 am reusit sa ajung pana la curtea familiei, cu masina. Cu maaari dificultati. Cum am ajuns, i-am zis ca nu stau mult.
                    In 30 de minute am plecat inapoi. Cei 3 km i-am parcurs doar cu tr I, turat la 2500. Erau momente in care simteam ca gafaie serios motorul si ca imi raman acolo rotile...Am ajuns in cele din urma la liman. Nu incepuse, inca viscolul, doar "adia" vantul.
                    Se crease un drum auxiliar, pe camp, cu o bucla ce ocoleste maldarul de zapada ce se vede in filmuletul inserat.
                    De Marti seara (14.02) i-am cumparat generator (pe care nu i l-am dus, inca). In acelasi timp s-a intamplat o minune. Au si curent de la retea, din aceeasi seara.
                    Mi-a zis ca au sarit toti oamenii din sat (e mic, cca 150 persoane, cu totul) de i-au ajutat pe cei de la Electrica: sa sape in jurul stalpilor, sa ridice sarmele de la pamant, cu tot ce a fost nevoie, masinile de interventie neputand intra acolo. Prin sat se circula greu, am inteles, nu a fost afectat insa, atat de tare, precum altele. Nu stiu, inca, felul cum arata partea de N-E (ai meu stau cam in S), adica acolo unde a batut viscolul.

Maine imi iau o zi de concediu si plecam la lopatat. Pe casa, duminica, inainte de ultimul val de zapada, stratul varia de la 30 cm la 70 cm.
                    Ma gandesc cu temere ce greutate suporta acoperisul...
                    In Posta Calnau un acoperis nou (casa inceputa in toamna) s-a prabusit. Proprietarul a fost neglijent, se pare, si nu si-a curatat zapada de acolo...
                    Last edited by 77sky; 16 February 2012, 12:22.
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• toti care aveti zapada pe case si constructii va sfatuiesc sa o dati jos cat mai repede cu putinta si prin orice mijloc.aici la mine au inceput sa se darame diverse anexe, magazii si chiar o casa din cauza zapezii acumulate.

Comment

• Mi-a zis ca au sarit toti oamenii din sat (e mic, cca 150 persoane, cu totul) de i-au ajutat pe cei de la Electrica: sa sape in jurul stalpilor, sa ridice sarmele de la pamant, cu tot ce a fost nevoie, masinile de interventie neputand intra acolo.
                        Oamenii de la sate sunt obisnuiti cu munca, dar un premier nevolnic ataca populatie, el stand intr-un birou caldut.
                        La criticat, se pricep toti. Gura mare o au mai ales, culmea, cei care pot face ceva pentru a ajuta niste oameni.

Comment

• Sa iasa premierul la dat cu lopata, ca de asta e platit!!! Tu-i mama lui de puturos, indrazneste sa stea la caldura, sa inchida caloriferul si sa vada si el cum e! Si lui basescu sa-i fie rusine ca ninge!!!

Comment

• Tu, ca de obicei, intelegi fix cum iti convine.
                            Dar nu e nevoie sa dea la lopata, ca p*&^ca ala care a fost inaintea lui, ci sa umble la pusculita aia bine pazita pentru nevoile viitoare din campanie si sa aloce bani pentru:
                            -carburant
                            -plata firme private care poseda utilaje ce pot deszapezi

Pe Basecu are cine-l pupa cu c*r, nu va mai inscrieti multi pe lista.
                            Pot sa te intreb daca unde te-ai angajat ai venit pe linia portocaliilor? Stim cu totii ca la serviciile de urgenta angajarea se face cu 1500 de euro si cu un telefon.
                            Altfel, in conditiile actuale, nu vad de unde atata admiratie.
                            Nu te superi, dar esti printre cei 5 de pe forum multumiti de Base.
                            Last edited by mr.K; 16 February 2012, 14:36.

Comment

• Sa aloce banii si pe la ANRP ca dracii ii ia!

In Bucuresti e un grad cu plus! Mi-e si frica sa ies afara dupa atatea zile cu -18!

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                                Tu, ca de obicei, intelegi fix cum iti convine.
                                Dar nu e nevoie sa dea la lopata, ca p*&^ca ala care a fost inaintea lui, ci sa umble la pusculita aia bine pazita pentru nevoile viitoare din campanie si sa aloce bani pentru:
                                -carburant
                                -plata firme private care poseda utilaje ce pot deszapezi

Pe Basecu are cine-l pupa cu c*r, nu va mai inscrieti multi pe lista.
                                Pot sa te intreb daca unde te-ai angajat ai venit pe linia portocaliilor? Stim cu totii ca la serviciile de urgenta angajarea se face cu 1500 de euro si cu un telefon.
                                Altfel, in conditiile actuale, nu vad de unde atata admiratie.
                                Nu te superi, dar esti printre cei 5 de pe forum multumiti de Base.
                                Si dumneata intelegi la fel ca oricare om care e capabil sa inteleaga, numai ca "intelegerea" asta difera in functie de sursa care ia inspirat-o/sugerat-o.
                                Nu ma simt atins de jignirile dumneata pentru ca nu-mi regasesc situatia in niciunul dintre scenariile expuse, nu pup in c*r pe nimeni dar ma scarbeste la culme campaniile populiste ale opozitiei si televiziunilor acesteia, care efectiv au ajuns sa spele mintile slabe. E un semnal de alarma faptul ca am inceput sa ducem ajutoare (de frica sa nu moara de foame, sanchi) taranului care a fost izolat 2 saptamani de civilizatie, pai eu am stat toata viata la oras si cu ce am in frigider si camara traiesc lejer 3 saptamani, LEJER.
                                Primarul din Galati este PSD-ist, seful meu este PSD-ist si eu am muncit pe branci ca sa ajung unde sunt acum si muncesc in continuare (ar fi fost mai comod cu 1500 de euro), intr-o tara in care si ultimul chisha prispa care nu are 2 ore pe cartea de munca iti arunca in fata afirmatia ca el are drepturi... egale cu ala care merge la munca in fiecare zi.
                                Asa ca nu stii nene realitatile sociale decat de la TV, eu am intrat in mii de case pana acum si am vorbit cu si mai multi oameni, asculta ce-ti spun eu si nu-i mai plange pe altii ci ai grija de matale.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google