POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vasile, nu mi-am schimbat deloc parerea despre tine. Daca nu esti inca in PDL, poti face fata cu cu succes printre ei, cu oameni ca tine pe care-i doare fix in c*r de al de alaturi vom ajunge departe.

Daca citeai ce am scris (si nu, nu ma uit doar la TV, ba chiar ma uit destul de rar), ai fi vazut ca atunci cand televiziunile au plecat dintr-un sat, au plecat si utilajele de deszapezire.

Spre deosebire de tine, care te limitezi la un judet, am o situatie de ansamblu pe toata Moldova. La nivelul solului, nu de la TV.

Sper sa ramai inzapezit si apoi sa-l lauzi pe Base.

Comment

• Pai si ce voiai nene sa faca utilajele alea in sat, sa ramana acolo non stop? Poate au fost solicitate si in alta parte, poate schimbau si oamenii aia tura, ca tot oameni lucreaza si pe masinile alea. Sfatul meu este sa ai grija de cine iti pasa, este o vorba de care m-am lovit de cateva ori: "Pe cine nu lasi sa moara... nu te lasa sa traiesti". Cat despre situatia la sol... poate cunosti starea drumurilor, prognoza meteo, statistici etc, dar nu cunosti situatia sociala si morala a oamenilor.
      Ahh, si nu tin minte sa fi laudat pe cineva, poate daca eram afiliat polititc urcam mai repede pe scara ierarhica, repet, ma intriga falsitatea televiziunilor,

Comment

• Basescu e de vina! El trebuia sa deszapezeasca Moldova! In timp ce primarii, prefectii, ministrii, primul-ministru, taranii care joaca ping-pong nu trebuie sa faca nimic! JOS BASESCU, JOS BASESCU!

Comment

• Pai si ce voiai nene sa faca utilajele alea in sat, sa ramana acolo non stop?
          Doar sa-si termine treaba. Asa, au stat cat a stat si televiziunea, pentru ca autoritatile sa iasa bine pe sticla.
          Autoritatile doar se PREFAC ca ii preocupa, in realitate, ii doare la basca. Ca pe multi altii.

Cat despre situatia la sol... poate cunosti starea drumurilor, prognoza meteo, statistici etc, dar nu cunosti situatia sociala si morala a oamenilor.
          Am mai spus ca oamenii de la tara isi poarta singuri de grija, dar nu pot inlocui autoritatile.
          Ia da tu zapada pe 500 de metri cu lopata. Poate termini pana pe 8 martie.

Nu lucrez cu statistici ci cu realitati. Oficial, statistic, totul e ok. In realitate, e pe dracu asa.

Comment

• Domnule, utilajul da zapada de pe strada principala ca sa poata fi satul aprovizionat cu alimente si pentru situatii de urgenta. Daca un cetatean sta la 2-3 km de soseaua principala si vrea sa iasa cu masina ca asa vrea cucul lui... sa mai astepte sau sa dea la lopata.

Comment

• Domnule, utilajul da zapada de pe strada principala
              Unde, in comuna? Da-le dracului de sate, nu?

Stiu, cetatenii ailalti sa astepte primavara, dar indicat ar fi sa vina ACUM, pe jos, la primarie, sa plateasca naibii impozitele.

Daca erau ACUM alegerile locale, cred ca se face luna pe orice ulita, sa vina tanti Aglaia sa voteze, ba trimiteau si microbuzul scolii dupa ea.

Vasile, individualismul tau e oarecum de inteles pe la 20-25 de ani, nu la anii pe care-i ai acum. N-ai copii din cate stiu, deci e simplu sa judeci familiile cu copii, inzapeziti, fara curent electric.
              Cu asemenea gandire si la nivel de conducere, Romania n-are nicio sansa.

Ce tot o bagati pe aia cu 5 betivi la birtul comunal? Restul gospodarilor isi vedeau de treaba. Betivii aia vor fi acolo si la vara.
              Last edited by mr.K; 17 February 2012, 11:21.

Comment

• Depinde dom'le si de sat, ca sunt unele unde abia ajungi vara.

Comment

• Eu zic sa-l dea jos pe Basescu....a nins prea mult!

Comment

• Nu de asta sa-l dam jos pe Base, ci din alte cauze. De fapt, trebuia sa plece singur, de mult, daca era in Germania.

Presedintele Germaniei, Christian Wulff, vizat de un scandal de coruptie, isi va anunta astazi demisia din functie, informeaza agentia de presa germana DPA, care citeaza "surse bine informate", scrie Mediafax.

Wulff a anuntat ca va face o declaratie la ora locala 11.00 (12.00, ora Romaniei), la castelul Bellevue din Berlin.
                    Stiu, stiu, Base nu e corupt, ca asa au zis Curtea Constitutionala si Inalta Curte de Casatie si Justitie.
                    Daca eu as numi judecatorii de acolo, ce credeti, as fi vreodata declarat corupt, indiferent ce as fura? Pot fura si 7 judete, ca tot curat ca lacrima as fi.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      Vasile, individualismul tau e oarecum de inteles pe la 20-25 de ani, nu la anii pe care-i ai acum. N-ai copii din cate stiu, deci e simplu sa judeci familiile cu copii, inzapeziti, fara curent electric.
                      Cu asemenea gandire si la nivel de conducere, Romania n-are nicio sansa.

Ce tot o bagati pe aia cu 5 betivi la birtul comunal? Restul gospodarilor isi vedeau de treaba. Betivii aia vor fi acolo si la vara.
                      Abia acum am observat ca ai reeditat mesajul si in continuare ma intelegi gresit, cum tot gresit dealtfel este sa te dai cu curul de pamant pe la televizor ca nu s-au deszapezit drumurile de 24 de ore. Si ce treaba au copiii cu electricitatea, manaca (,) curent electric? Am vazut in treacat la nu stiu ce mizerie de televiziune ca "un copil nu a mancat de 3 zile", pai ala si daca nu ningea tot nu manca, pentru ca nu avea ce, ca tac'su era un betivan ratat. Sa ne amintim si de inundatiile de acum cativa ani cand tot asa s-a intamplat, pompierii si jandarmii carau saci cu nisip iar localnicii carau vinul din beci in pod ca sa nu se umfle butoiul si sa se strice in caz de se inunda beciul. Sa nu mai zic de aia care au primit case noi si au inceput sa faca scandal ca ei au avut casa cu 4 camere si li s-a dat numai cu 2...
                      Repet, ai grija de cine ti-e mila si pe cine ajuti, iar ca tot veni vorba de ajutor, cand s-au impartit "ajutoarele" de ce nu s-a uitat nimeni si in camara "necajitilor"? Pentru ca cinstit mi se pare sa-i dai mai mult celui ce are mai putin, asa ca a luat si cine avea si cine nu avea nevoie... circ si paine ieftina din punctul meu de vedere.

Comment

• vasile@ cat timp poti sa stai fara internet? nu cred ca rezisti mult...oamenii aia nu aveau curent...si au rezistat si inca mai rezista.
                        fara

Comment

• @spanu, eu pot sa "rezist" tot restul vietii mele fara internet, de fapt am rezistat cam 2/3 din cati ani ai tu, fara internet si aproape jumatate din varsta ta fara prea mult curent si caldura in calorifere... tu cat rezisti fara CS?
                          P.S. Nu prea inteleg de ce mi-ai adresat mie postul, am zis eu ca nu rezista taranul? Taranul (locuitorul de la sat) rezista pentru ca e obisnuit, televiziunile nu-i "permit" sa reziste, asta incerc eu sa scot in evidenta.

Ia uitati aici cum spun oamenii bogdaproste pentru ajutoare...
                          Last edited by vasile78; 18 February 2012, 19:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Asadar iarna si-a intrat in drepturi.
                            Pentru astazi aveam programata o vizita la tara, pe care am amanat-o. Privind posturile de stiri, te ingrozesti de ceea ce se intampla pe drumurile din sudul si sud-estul tarii. Nu sunt eu in masura sa-i judec pe acei oameni care s-au aventurat la drum pe aceasta vreme (poate au fost oarece urgente) totusi, se impune o analiza, daca e neaparat nevoie sa te expui, la ce te expui si care ar fi cele mai dramatice consecinte.
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Am iesit eu putin afara sa arunc niste gunoi. E ...urgie!
                              Iti doresti reintri la adapost urgent. Zapada, vant. Intra peste tot!
                              Ger...minus 8 grade acum. Masini ingropate in zapada, strazi ingropate in zapada!
                              Se circula pe drumurile principale din oras.

Trebuie sa fii nebun sa iesi la drum lung in conditiile astea, sincer.
                              Nu stiu cum e la Galati, dar ca drumuri principale din Buzau, cel spre Focsani blocat, sute de masini stau de la podul din Maracineni...
                              Drumul E 85, Buzau-Urziceni, idem! Drumul Buzau- Pogoanele...idem! Si, in mod cert, mai sunt multe...

Asa ca...la gura sobei...
                              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Lasati ca e frumos când stam acasa, la caldura, si privim pe geam. Ninge ca-n povesti. Daca aveam vremea asta de la Craciun si pana la Sf. Ion era super.
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google