POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am un troian de vreo 2.5m inaltime si cam cat un tank in fata masinii.

Comment

• De ieri autoritatile au atras atentia ca populatia sa evite deplasarile cu masina in weekend.
      Din punctul meu de vedere, pe cei cu masinile blocat in zapada, i-a mancat undeva. Pe viscol degeaba deszapezesti, in 15 minute e la loc zapada. Motorina consumata inutil.
      Sa-i lase sa degere o noapte in zapada, sa isi dea seama ce recomandari nu au ascultat.
      N-or fi autoritatile prea breze, dar si poporul asta e plin de tampiti.

Cand e viscol, eschimosii se retrag in iglu-uri, iar romanii se urca in masina si pleaca la drum.
      In USA cand a venit viscolul, autoritatile au rugat populatia sa isi faca provizii si sa stea acasa. In cateva ore nu mai era nimeni pe strazi. Romanii, tot la drum, calare pe masina.
      Last edited by mr.K; 25 January 2014, 20:37.

Comment

• Da, numai ca lumea mai are si servici, iar primul ministru nu a dat o lege, ci a facut o recomandare. Vrei sa ne spui ca, daca vremea va continua asa, saptamana viitoare nu te mai duci la munca?
        Last edited by MihaiiahiM; 25 January 2014, 20:53.
        sigpic

Comment

• Da, se rup muncind in drum spre munte, neamuri, etc. Din cei inzapeziti, aflati la serviciu, erau soferii de TIR-uri.
          Last edited by mr.K; 25 January 2014, 20:56.

Comment

• Nu e chiar asa. Am fost si eu azi de dimineata la BV si abia am mers, dar a trebuit sa ma duc. Am facut 5 ore dus pe ruta (Pitesti-Targoviste-Floresti-DN1-Sinaia-Brasov).
            sigpic

Comment

• Originally posted by 77sky View Post
              Am iesit eu putin afara sa arunc niste gunoi. E ...urgie!
              Iti doresti reintri la adapost urgent. Zapada, vant. Intra peste tot!
              Ger...minus 8 grade acum. Masini ingropate in zapada, strazi ingropate in zapada!
              Se circula pe drumurile principale din oras.

Trebuie sa fii nebun sa iesi la drum lung in conditiile astea, sincer.
              Nu stiu cum e la Galati, dar ca drumuri principale din Buzau, cel spre Focsani blocat, sute de masini stau de la podul din Maracineni...
              Drumul E 85, Buzau-Urziceni, idem! Drumul Buzau- Pogoanele...idem! Si, in mod cert, mai sunt multe...

Asa ca...la gura sobei...
              Zapada nu e prea mare in Galati, ninge viscolit cu vant in rafale, in schimb e foarte frig; -9*C, spun meteorologii, dar zici ca e -15. Din pacate Buzaul, pare si anul asta, ca se afla intr-o zona destul de nefasta din punct de vedere meteo.
              Asa cum am mai spus, am amanat plimbarea la tara, pentru ca n-am dorit sa-mi complic existenta, iar de la o vreme varsta te face mai responsabil si mai chibzuit; un vin fiert si o friptura pot sa fac si acasa .
              Ca o paranteza, imi amintesc de anii '90 cand am plecat la tara pe o vreme cumplita; am ramas blocat la Independenta, se insera, iar cand priveam fetita speriata pe bancheta din spate, mi-am zis ca mi-am fortat norocul, ca un nemernic. In cele din urma, au venit cateva masini de deszapezire dupa o masina de la armata si ne-am intors spre Galati; mi-a ajuns acea experienta.
              In ceea ce priveste oamenii ramasi blocati in masinii, unii poate chir au avut nevoie de acel drum, altii...ce sa zic. Sa dea D.zeu sa fie bine.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Am dat şi eu la zăpadă, dar la cum ninge în continuare, sigur nu a fost suficient!

Maşina stă cuminte în parcare, de unde nu am mai mişcat-o deloc de Vineri!

Comment

• Eu nu m-am ostenit, pentru ca la Galati ninge continuu.
                  Attached Files

Comment

• Stie cineva cum se circula pe E85 ? Bucuresti - Bacau
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Gasesti aici cateva informatii si chiar poti sa si suni la ei daca trebuie musai sa pleci. http://www.cnadnr.ro/
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
                        Stie cineva cum se circula pe E85 ? Bucuresti - Bacau
                        Stai potolit
                        Prin orasul Buzau exista un singur drum: Bz- BV care se pare ca este deschis circulatiei. Toate sunt inchise. Decret de la Mama Natura
                        In plus, din cate stiu si segmentul Bucuresti-Urziceni este afectat...

In Buzau este...nasol. In doua zile a cazut zapada cum a cazut acum doi ani in atatea zile...
                        Sunt ff putine alei intre blocuri prin care sa rulezi cu autoturismul. Stratul are in cel mai fericit caz cca 40-50 cm. Sunt troiene. Masini in zapada. La propriu.
                        Esti fericit daca reusesti sa o scoti pe Bul'vard! Si apoi stai cu frica in san: unde o pun cand ma intorc? Ii mai gasesc loc?

Azi, dupa atati ani, am mers cu aftobusul Am facut aprovizionari pentru cca o saptamana, cam greu, cu sotia, bagaje cat cuprinde.

Pentru ca, se pare, ca e doar inceputul!

Scriam acum 2 ani de satul parintilor. De aseara nu au curent iarasi. Drumul, cum il stiu...nici buldoexcavatorul nu intra acum! Atunci s-a intrat cu excavator pe senile, a muncit cateva zile pentru cei 2.7km! Incredibil dar adevarat.

Asadar: Orasul Buzau...aproape paralizat
                        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
                          Stie cineva cum se circula pe E85 ? Bucuresti - Bacau
                          La ora la care vorbim, NU SE CIRCULA pe E85, in zona Afumati- Buzau-Rm.Sarat.

Comment

• Sambata am facut o mica plimbare pana la Sf. Gheorghe. Ningea frumos si totul era alb; in Brasov si putin dupa era zapada peste tot. Usor usor disparea zapada si se transforma intr-un mic viscol, ca, la Sf Gheorghe sa nu existe aproape deloc. Doar viscol.
                            La intoarcere (am stat cam cam 2 ore) inotam prin zapada pe sosea, am si alunecat putin intr-un giratoriu, in frana de motor.
                            Cu cateva drifturi controlate printre blocuri am ajuns acasa. Per total a fost f frumos, dar nu as fi iesit daca era ca prin pozele voastre.

Ieri, doar drumuri urbane. Sambata noaptea spre duminica a fost descongestionat tot orasul.
                            Last edited by balooo; 27 January 2014, 10:41. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

• Dupa multa lopatare am loc de parcare la servici.
                              Attached Files

Comment

• Ieri in zapada imi doream sa apara un spalator de parbrize in intersectie, nu mai vedeam nimic prin luneta. Dar erau intreblocuri, cu lopata sa ajute lumea sa parcheze masinile.
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google