MR K, si se mai si plang ca e benzina scumpa.
POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!
Collapse
X
-
zapada!
Bucuresti, undeva in zona Cotroceni, acolo unde lucrez, am dat la lopata cam 2 ore sa pot sa scot ford-ul din nameti.Attached Filesfara
Comment
-
Un post a fost sters. Stie el autorul care.
Data viitoare daruiesc si cartonas rosu! Cine are chef de mistocareala, glume si pozne este invitat pe topicurile dedicate!
Ce se intampla in unele judete nu este deloc de ras! Cred ca ati vazut cel putin stirile (pe ProTv) erau imagini din judetul Buzau.
Avem oameni in continuare ingopati in zapada. Unii au iesit dupa 3 zile (!!!) din case, animale moarte...
Chiar daca esti tanar si in putere, de-abia poti face potecute pe langa casa...
Daramite batran sa fii!
Multe localitati sunt ingropate in zapada, nu s-a ajuns la ele!
Parintii imi povestesc de zapezi pe ulite de peste 3 m...
Acum au curent electric (de la ora 13).
Tata plecase peste camp sa cumpere benzina din Spataru (cca 3 km+drumul pana la statie). Culmea: statia peco nefunctionala (lipsa alimentare cu en. electrica).
Prevad in viitorul imediat o situatie si mai grava decat in 2012. La cata zapada este peste tot si cata va mai cadea si viscoli.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Desi duminica a nins abundent, in Galati se circula binisor (in conditii de iarna). Marea problema a celor ce se ocupa de deszapezire, o constituie masinile parcate; sigur nu sunt locuri de parcare suficiente, dar cand parchezi paralel, doar ca sa vezi masina din balcon, atunci...
Inca de ieri dimineata am vazut ca au desfundat si pe stradzile dintre blocuri; cam la o ora si jumatate o wola patrula, curatand zapada din zona unde locuiesc; acest lucru suprapus cu decizia premarelui de a se circula gratuit astazi cu mijloacele Transurb-ului, pentru a incuraja posesorii de masini sa renunte astazi la masinile proprii, ma face sa spun "Bravo nea Marius".Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Braila e la "ani lumina" distanta...aici distanta si distantarea de Galati nu se masoara in Km.
La noi: Strazile foarte principale circulabile cam cate o banda pe sens, restu cam o banda juma sau doar un culoar cat cupa de vola pentru AMBELE SENSURI!
Intre blocuri nu misca nimic, nici o masina nu iese din troiene, oricat ne-am mobilizat noi cu lopeti...fara un utilaj nu e nici o sansa.
Bravo la primarul vostru...de al nostru ne-am lamurit de mult, la toate aspectele.
Comment
-
Deocamdata in Galati e liniste; pe starzile principale se circula asa cum se vede. am mers astazi cu ceva treaba prin oras cu transportul privat (să manânșe șî gura lor...carne
Sa vedem ce surprize ne mai ofera atentionarea meteo de maine.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
pe mine codul rosu m-a prins la munte in zona vatra dornei. aveam programat sa plecam spre casa (braila) luni. am sunat dimineata la CNADNR, uitandu-ma in prealabil pe siteul lor, si mi s-a comunicat sa incerc sa plec marti (azi). zis si facut, azi dimineata am sunat iar la CNADNR urmarind inainte stirile si afland ca drumul Tisita-Tecuci-Galati-Braila este practicabil. si asa incet, catinel, am plecat la ora 10:45 din brosteni suceva si am ajuns la 17:30 in braila fara probleme. daca se doreste pun si cateva poze din tecuci si aceasta ruta si de la muntesigpic
Comment
-
Duminica s-a circulat, in conditii de iarna bineinteles, de la Oituz-Adjud-Tisita-Tecuci Galati; de la Buzau-Rm.Sarat-Focsani era mare belea.
Cata, eu zic sa nu te bazezi pe ce a fost; ce va fi conteaza, pentru ca de maine se anunta iar urgia.
Si eu am in vedere o noua incercare sambata spre Tecuci; sper sa fie bine.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
@ CataFOF exact din tisita nu am. ce pot sa zic este ca venind dinspre nord nici nu iti dai seama ca este sens giratoriu dupa pod. daca nu stii, zici ca sunt niste mormane de zapada acolo. eu am mers doar pe strazile principale care nu creeaza probleme deloc. dar cum a zis si IancuMIC. nu conteaza ce e acum acolo daca maine vine iar viscolul.
drumul acela pana in tecuci dinspre galati este plin de gloduri. faceti bine si plecati cu alta masina decat cea particulara nu merita stresul si zile pierdute prin service. am intalnit cu ocazia asta multi bezmetici la volan si multi pietoni pe strazi (trotuare nu sunt)Last edited by bogdan_1984; 28 January 2014, 22:04.sigpic
Comment
-
imi poate spune si mie exact cineva din zona, care este stare drumului E85 piatra neamt - bucuresti ? Se poate merge ?
Comment
Comment