POZE si Discutii despre Codul Rosu De Ninsoare!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In Braila, ne-a spart vremea zilele astea. Am masina blocata in parcare de o saptamana in curand, si-acum ne trage un ger de -15 grade ca sa fie bine. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o mai fi prin zonele rurale.

Comment

• Dupa o saptamana nebuna, extenuanta, probleme serioase si la servici, am ceva timp pentru cateva randuri (intre timp mi-am raspuns si la PM, inca o data scuze pentru intarzieri )
      Recapitulare:
      Duminica 26.01 am fost cu sotia la cumparaturi, cu autobuzul, sa ne facem provizii pentru o saptamana.
      M-am bucurat pentru circulatia din oras, caile pp-le degajate, se circula greu, dar se circula.
      Pe aleile dintre blocuri, pe la ora 12 deja se intrase cu lama, nu era razuita, dar cine avea ambitia, putea iesi cu masina (pe a mea nu prea sta zapada )
      Dimineata m-am sculat cu noaptea in cap, cu mai mult de o ora fata de normal. Intre timp, au mai intrat o data!
      Se circula foarte normal, date fiind conditiile de mediu.
      M-am apucat de lopatat la masina de serviciu (imi era foarte necesara, asigura legatura intre doua sedii). Primul lucru pe care l-am facut: am curatat numarul de inmatriculare.
      O ora de lopatat (doar in fata si lateral stanga, apoi am desprins-o). F greu.

In cartier au lucrat zi de zi cu utilajele pana la orele 23 (ce am vazut eu...)
      Vineri, daca nu ma insel eu, au strans si gunoiul, de la platforma.
      De ani de zile ii urmaresc pe cei de la firma de curatenie, lucreaza ff ok! Au un program foarte riguros, inclusiv duminica ori de sarbatori, ei preiau deseurile, fac curatenie bec in jurul platformelor. Cinste lor!
      Am fost astazi si la terenul meu, l-am cumparat avand mai multe criterii de selectie.
      M-a uimit cata zapada era acolo (este o zona izolata, pe o latura un parau si de jur imprejur dealuri si vegetatie, copaci). Am vazut o curte cu pereti de beton, strat uniform de zapada de peste 50 de cm.
      Va dati seama ce inseamna aceasta pe camp, cu viscol...Brrrr!
      Maine incerc sa ajung la parintii mei. Aseara a intrat iar cu lama, pana in sat, insa adierea de peste noapte a facut iarasi suluri de zapada, m-au sfatuit sa stau acasa.
      O sa revin si cu poze
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Pai daca tot ai folosit masina zilele astea, nu inteleg de ce te-ai dus la cumparaturi ptr. provizii, cu ITB-u'?

Comment

• Cand am plecat noi, duminica, se lucrase doar pe caile pp-le.
          Pe aleile din cartier...era jaaale! Nu aveai sanse de a pleca din loc!
          Am plecat cu aftobusul, anticipand ce va urma (acum 2 ani de zile Bz nu a fost aprovizionat timp de 6 zile, deja batea vantul in rafturi!). Ne-am gandit sa plecam pe jos si sa fim gospodari
          Dupa ce am venit din oras, deja trecusera pe acolo. Din acel moment se putea circula cu masina.
          Zi de zi, din acel moment, am scos-o la plimbare.
          Acum 2 ani, eram cel care facea partie in parcare (nu trecuse nimeni, inaintea mea...) Dar nu era zapada in halul asta, cum a cazut in 48 de ore...
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Am inteles...bine c-a trecut ce-a fost mai greu...deocamdata.

Comment

• Sa speram ca asta a fost; iarna asta.
              Astazi pe Tecuci-Galati, vantul tinea neaparat sa blocheze sensul de mers spre Tecuci.
              Attached Files
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google