Utilizatorii deja celebrului forum de infrastructură și construcții skyscrapercity.com au realizat o hartă foarte detaliată cu drumurile din România, realizată în funcție de calitatea acestora. http://www.capital.ro/detalii-artico...ia-160560.html
Harta Celor Mai Proaste Drumuri.. Aveti Si Alte Experiente / Recomandari?
Collapse
X
-
Campulung-Pitesti, subscriu.
Si cand ma gandesc ca prefectul judetului AG spunea la o Regionala la Mioveni : "Nu va mai plangeti ma baieti, ca s-a imbunatatit mult calitatea drumurilor din judet"
Mai e cazul sa amintesc cum e drumul de la Pitesti la fabrica Dacia?
Cred ca de zece ani pe putin drumurile acelea din AG sunt asa bombardate.
Am mai fost acum 2-3 ani pe ruta Bucuresti-Tragoviste-Gaesti-Pitesti. Bucata de la targoviste la Pitesti am mers-o cu maxim 40 km/h
Comment
-
Bucata Targoviste-Gaesti este proaspat asfaltata,acum a devenit un drum foarte bun.
De la Gaesti la Pitesti,este un drum relativ bun(Gaesti-Topoloveni este de nota 7,Topoloveni-Pitesti nota 8)Last edited by matheo66c; 10 February 2012, 01:33.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
baieti cred ca nu ati fost pana acum pe ruta
Iacobeni - Borsa - Moisei
sau pe
Bistrita - Nasaud - Borsa
clar cele mai praf drumuri din tara. daca se fac amandoua se schimba minim bucsile sau capetele de bara. minim am spus
alt drum horror care acum este refacut slava Domnului este Timisoara -SanNicolau Mare - Periam - Arad un drum superb de altfel
Comment
-
Traseu facut azi in 4,5 ore:
Buc-Ploiesti-Brasov-Sf.Ghe.-M.Ciuc-Vlahita.
Drumul ese foarte bun cu exceptia centurii de la m.ciucsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment